Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-flutur-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efekti flutur
Si flutur dhe në disa raste mund të dalë vesa në mëngjes. Në mënyrë të ngjashme mund të veprojë shi, era.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Një njeri i mençur mund të mësoni më shumë nga një fjalë budalla se sa një budalla mund të mësojnë nga një përgjigje e mençur. Bruce Lee
Kurrë nuk shprehin veten më qartë se ju jeni në gjendje të mendoni. N.Bohr
Optimist mendon se kjo është më e mira e të gjitha botëve të mundshme. Pesimist shqetësuar ndaj kjo është e vërtetë.  J.R.Oppenheimer

Qarqet Pri , shifrat Pri Butterfly Effect

PagPh
Motoja: Shumë procese natyrore të kërkojë për një inicimin për fillimin e tyre, impuls, i vendosur ato in Cilat lëvizje. Kryesisht Ata janë "gati" për të filluar, përmban një tepricë të energjisë potenciale. Pas fillimit për fillim gradualisht transformohet potencial në energji kinetike, veprim deri mbarimit Vazhdon

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Tani për tani mjafton të theksohet, se funksioni i fluturës në disa raste mund të bëhet nga vesa në mëngjes. Gjithashtu shiu mund të veprojë në mënyrë të ngjashme. Një herë tjetër dhe era, edhe relativisht e dobët. Kryesisht kjo është për të ensur që është më i përgatitur " domino "të shfaqet në pozicionin e një të thatë të paqëndrueshme, që edhe një impuls të vogël do të shkaktojë një prej tyre bie në tokë, dhe vazhdimi në formën e efektit domino.

 

Shënim në lidhje me forma të parregullta

Vazhdimisht Siç është theksuar në këtë website, modelet e rregullta formuara nga parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture (qarqet kulture) formojnë vetëm një përqindje të vogël (një i vlerësuar 1000000) e të gjithë depozitoi `do të jetë (i dëmtuar, dobësuan) zona kulture bota raundin e tërë, e cila lind nga arsyet e shumë të njëjtën gjë. Bimët dobësuar (shumë i ngjashëm me des) nga kalon rryme elektrike përmes indeve të tyre. Falë që dalin, ndoshta kryesisht për shkak të, elektrolizë Substancat pafavorshme për rritjen. Një pjesë e qelizave mund të jetë dëmtuar nga presioni i gazrave që rezultojnë nga elektrolizë. Çështja është shumë më e hulumtuar seksion të hollësishme në menu submenu dhe elektro-FITOPATOLOGJIKE .

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkencëtari nuk është një person i cili jep përgjigje të drejtë, ai është ai i cili pyet pyetjet e duhura. C.Levi-Strauss
Nëse të gjithë është duke menduar njësoj, atëherë dikush nuk është menduar.  G.S.Patton
Rusia është një gjëzë mbështjellë në një mister brenda një enigmë.  W.Churchill
z