Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-elektro-FITOPATOLOGJIKE . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Elektro-FITOPATOLOGJIKE
Ndikimi i rrymës elektrike në rritjen e bimëve, wilting, degradimi dhe vdekjen e indeve të tyre
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Pakuptimësisë specializuar ka ardhur për të konsiderohet, në qarqe të caktuara, si një lloj vulë të shkencës së vërtetë.  A.Huxley
Një njeri i mençur merr përdorimin e më shumë nga armiqtë e Tij se sa një budalla nga miqtë e tij.  B.Gracian
Një ekspert është një njeri që i ka bërë të gjitha gabimet që mund të bëhen, në një fushë të ngushtë.  N.Bohr

Qarqet kulture , pictures kulture, Elektro-FITOPATOLOGJIKE

PagPh
merret me efektet e kalimit elektrik aktual nëpër indet bimore, qelizat madje edhe bimët tëra

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

 

Përshkruara këtu do të jetë për shembull metodologjia sasiore për përcaktimin e vlerës së energjisë elektrike bëhet me anë të, pas së cilës nuk do të shfaqet vdekja e një sasi masive të caktuara të materialeve bimore, ndoshta rillogaritet në lëndës së thatë. Gjithashtu do të shqyrtohet dhe të dokumentuar për shembull përcaktimi i doza vdekjeprurëse të energjisë elektrike për materialet bimore të ndryshme, ndikimi i shpejtësisë kalimi aktuale (tension aplikuar), sjellja e materialeve bimore, pas kalimit të vdekjeprurese nën, mbi sasitë vdekjeprurëse dhe shumë vdekjeprurëse lart e energjisë elektrike, si dhe shumë fenomene të tjera.

 

Edhe nën kushte shumë të pafavorshme dhe pas fjetjes (dëmtimi, dobësuar) mund bimët para pjekjes plotë të mjaftueshme ose pothuajse tërësisht drejtohej dhe të japë informacion padëmtuara gjenetik në kokërr cilësi të lartë, pse forca mekanike e kashtë në krahasim, kjo është një bimësi e padëmtuar shumë më e ulët. Gjithashtu, Kjo mund të ndodhë vetëm para ripening grurit (faza e grurit vetëm para 89 -. Pjekurinë e plotë, bimët janë të thatë dhe pothuajse Ata kanë mijëra herë më të larta se sa bimë të rezistencës elektrike në fazën vegjetative Nuk mund të jetë i detyruar në indet e tyre Fluturon tensione lartë (Interpretimi thjeshtuar), por që nuk mund tashmë në ADN-në e qelizave fara embrion bërthamave të thatë dhe të shkaktojnë dëm të madh, sepse unë mund të kalojë në një mënyrë tjetër. Nuk mund të ndodhë si fakt i trishtuar që fusha është plotësisht depozituar `do të jetë (dëmtuar , dobësuar), por me kulture krejtësisht të shëndetshëm, shumë të vështirë për të korrjes. Diku në të ardhmen ajo do të përcaktohet me siguri në fazën e saktë të zhvillimit të bimëve, ku ka bimë në shkarkimin e indukuar energji rrufe shkakton dëme më të madhe, dhe të veprojë në përputhje me rrethanat se. Gjithçka që është ende sigurisht një supozimeve thjesht dhe teoria.

 

Një nga të parët dhe detyrën më themelore: për të matur rezistencën (specifike, dhe ndoshta relative edhe me përmbajtjen e lëndës së thatë) e bimëve në faza të ndryshme të zhvillimit

 

Përafërsisht kjo është 1MΩ/cm, misri gjelbër, (matet me 40V), ajo është e mjaftueshme për tani

 

disa faqe të shkurtër informative:

qarqet kulture , një tjetër ndërkombëtare qarqet kulture - Kornkreise

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shenjë e sigurt se jeta inteligjente ekziston Tjetërkund në gjithësi është se ai kurrë nuk ka provuar që të na kontaktoni. Bill Watterson
Eksperienca është një mësuese e dashur, por budallenjtë do të mësojnë në asnjë tjetër.  B.Franklin
Shkenca bëhet e rrezikshme vetëm kur ai imagjinon se ka arritur qëllimin e saj.      G.B.Shaw
z