Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-shoqëruese efekte . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efektet shoqëruese
Për shembull, "vrima pin" janë duke u bërë shoqërimi pothuajse e pandashme e "folklorit qarqet kulture"
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Elb të mirë, birrë, fabrikë birre, pirja, birrë.

Është më mirë të heshtin dhe të mendohet një budalla se sa për të hapur gojën dhe për të hequr dikujt gjitha dyshim.  A.Lincoln
Gjithë jeta është një eksperiment. Eksperimentet më shumë të bëni më mirë. Ralph Waldo Emerson
Në filmat artistikë drejtori është Perëndia; në filmat dokumentarë Perëndia është drejtori.  Alfred Hitchcock

Qarqet kulture , foto Pri, efektet përcjellëse

PagPh
Është e mundur për të gjetur një shumë efekte shoqëruese, dhe faqet Kjo është e përkushtuar kryesore janë nga submenu Efektet. Disa mund të përfshihen në anomali, disa prej anomalive shumë do të jetë e përfshirë Efektet.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Tashmë në faqe fillestare menu anomalive përmendur një shënim që asnjëri prej anomalive të përshkruara në fakt nuk është e mundur për të thirrur anomali. Në të gjitha rastet është e mundur në mes tyre përfshijnë fenomene, shkarkimin rrufe krejt natyrshëm, direkt shoqërues pandashme. Si dhe efektet. Prandaj në kohën e tanishme është në submenu Efektet vetëm plotësohet një artikull "Efekti Qendrore Pinhole". Tillë një "vrima pin" janë përmendur më shumë dhe më shpesh, duke u bërë gati të pandashme, shoku natyrore, si pjesë "popullore" e fenomenit qarqet kulture. Nga njëra anë, ata janë atribuar të aktivitetit njerëzor (që pinholes). Mbjellë, dhe fusha kurrizit, dhe kështu me radhë. Kushdo që e sheh atë me ndihmën e tyre duhet të krijohet, do të jetë mjaft e qartë menjëherë se njerëzit kurrë nuk janë të përfshirë në krijimin e tyre edhe nga bending një kërcell i vetëm. Me fenomenin e "D & D" tezën dealed website Gjetkë (shih), dhe në atë moment është edhe vuri në dukje, që nga atëherë kurrë nuk do të bëjë ndonjë përmendje të tjera në lidhje me këtë pleh të njeriut, Prandaj jo më tej të përmendur këtu.

 

Ndërkohë një web faqe më të fundit krijuar - Efekti Qendrore vrimë

 

Pirja e mirë, elb, birrë, fabrikë birre, birrë, uiski.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Mirë fabrikë birre, pirja, birrë, uiski, birrë, elbi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ka tri rrugë të shkatërrojnë, gra, kumar dhe teknikë. Më të këndshme është me gratë, shpejtë është me kumar, por e sigurt është me technicians.cians.  G.Pompidou
Nëse ju keni një talent, për të mbrojtur atë. J.Carrey
 Një nuk mund të vërtetë të debatojnë me vetëm një teoremë matematike.  S.Hawking
z