Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-ndërhyrje-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efekti i ndërhyrjes
Disa qarqe kulture janë edhe në shikim të parë të krijuar në bashkëpunim të ngushtë me rezonancë dhe pasojës ndërhyrje
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Nëse ju nuk mund të shpëtoj nga skelet në dollap tuaj, ju do të mësojë më të mirë që ajo të kërcimit.  G.B.Shaw  
Zili jonë gjithmonë zgjat më shumë se lumturinë e atyre që ne zili. Heraclitus
Unë jam një alkoolike ndezur dhe një droguar ndezur dhe unë nuk dua të shoh fëmijët e mi në të njëjtën gjë. Ozzy Osbourne

Qarqet kulture , pictures kulture, efekt Ndërhyrja

PagPh
Motoja: Ndërhyrja dhe rezonancë janë dy fenomene të ngjashme Përfshihuni së bashku në krijimin e shumë forma. Në rast të thjeshtë që mjaft qartë, por edhe në strukturat më komplekse, shpesh brenda rrethit

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Efekti i ndërhyrjes, dhe efekti pothuajse pazgjidhshmërisht përcjellëse të saj rezonancë, janë gati fenomenet më të rëndësishme, ato janë shumë shpesh ndarjen shfaqjen e disa modeleve tepër të rregullta, dhe edhe tepër komplekse. Ka shumë lloje të ndërhyrjeve (dhe rezonancën). Për qëllime Shpjegimi i formimit të formave komplekse kulture rregullt parim në fushë mund të jetë veçanërisht e dobishme ndërhyrjet e valëve mekanike dhe elektromagnetike dhe luhatje. Vetëm ndërhyrjet dhe vetëm rezonancën e karakterit mekanik të ofrojë një gamë të madhe të shpjegimit mundësive për lindjen e një shumëllojshmëri e modeleve të rregullta. Ai do të fillojë të shfrytëzohet ekskluzivisht arsyetim dhe shpjegim, në lidhje me proceset mekanike. Proceset elektromagnetike do të përdoren kryesisht për të shpjeguar shkaqet e bimëve dobësuar. Edhe pa asnjë kompleks provon Lehtë është mjaft e imagjinueshme, që rezonancë harmoni dhe të mëvonshme dhe efektet ndërhyrje të natyrës elektromagnetike mund të "shtojë diçka" në këtë rezultat.

 

Shkaqet themelore dhe forcave që veprojnë

Është emri mjaft e mundshme dhe strukturat periodike, të përbërë nga parashtruar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, si një pikturë, foto apo imazh. Në mënyrë që të krijojnë një imazh kudo, nuk duhet të jetë i pranishëm në se faktorët dy vend pashkëputshme. Dikush Kush është pikturë, dhe diçka çka ose ku ai është pikturë në, ose regjistrimi në foto. Kryesisht piktori dhe kanavacë (ose një letër), apo fotograf dhe kamera. Fotografi dhe pikturë janë shumë gjëra të përbashkëta, por përdorin metoda krejt të ndryshme për të arritur një rezultat shumë të ngjashme. Fotografia, si një metodë e zhvilluar më vonë gjatë periudhës moderne, përfshin më shumë elemente të fizikës, kimisë dhe teknologjisë, por të dyja Mënyrat gjithmonë mbeti shumë ngushtë të lidhura dhe të punojnë së bashku me sukses. Është interesante se shpejti pas shpikjen e portret i fotografuar me një procedurë të hershme, e cila u bë metoda e parë të vërtetë masive fotografike përdorur, ajo becane piktorë shpejt njohura nga disa si një metodë për regjistrimin e origjinaleve (përveç skica) për punë të mëtejshme me të. Duke iu referuar: a është e mundshme të theksohet, edhe pse më vetëm për argëtim, që shpesh fotografë përdorin gjatë punës së tyre dhe flash. Piktor dhe fotograf janë agjentë aktivë të cilët marrin vendime për mënyrën se si rezultatet duken të kanavacë, e tyre të punës apo film (emulsioni) janë agjentë pasiv, se kjo punë nuk është regjistruar.

 

Bashkëpunimi i dy faktorëve natyrorë

 

Dy faktorë, natyrore bashkë-autorë, në mënyrë të suksesshme që marrin pjesë gjatë formimit të absolutisht pa përjashtim të gjithë shumë të rregullt (jo vetëm të rregullt, milion herë më shumë janë të parregullt), nganjëherë forma shumë komplekse dhe të pakuptueshme tronditëse, thjesht qarqet kulture janë quajtur Shkarkimi Rrufeja dhe Fusha Pri. Shkarkimi Rrufeja Shërben si një piktor ose fotograf, struktura e gjeth kulture (grid shumë ose më pak të rregullt) në fushën e vepron si një kanavacë, materiale incizim, emulsioni fotografike.  Emulsion fotografik ai dhe Fusha Pri - më shumë në lidhje me këtë funksion. Shkarkesë rrufe në të njëjtën kohë Shërben si illuminator kryesore. Gjatë një shkarkesë Rrufeja nuk është në proces një fushë mbi një veprim shumë të ngjashme me një shpërthim. Është e mundur për të përshkruar atë si një "overexplosion", pra më shumë se një shpërthim, nga pika të ndryshme të parë, sepse koha dhe energjia që Karakteristikat e Proceseve (mekanik), që do të mbahet atje, shpërthim klasike shkaktuar nga eksplozivi standarde në shumë mënyra kapërcyer. Kjo, çfarë ndodh në vendin Shkarkimi Rrufeja, në aspektin e procesit elektromagnetike, gjatë shpërthimit të eksplozivit aktuale nuk do të ndodhë në të gjitha. Këto janë procese Perspektiva energjike nga plotësisht të krahasueshme me atë që po ndodh atje në drejtim të perspektivës mekanike. Këto procese elektromagnetike mund të marrë vetëm pjesën më të madhe në "regjistrim" kryesisht proceset mekanike në strukturën e bimëve dhe indeve të tyre, dëmtimin e indeve bimore disa, edhe nëse efektet mund të ndodhë Disa javë pas shkarkimit. Proceset mekanike mundet në strukturën e modelit vegjetacionit dhe për të krijuar vetëm shumë përkohshëm usuall, vetëm një pjesë të një të dytë, kryesisht vetëm një unazë të zakonshëm. Si pasojë e një impuls mekanik kthehen menjëherë në sajë bimëve për të fleksibilitetit të tyre pozitën e tyre origjinale, por vetëm pak para në vendin që mund të godiste ndonjë impuls të mëvonshëm shkarkimit (në mesatare 7-30 ms pas shkarkimit të kaluar, ndonjëherë në mënyrë të konsiderueshme më edhe). Bimët që janë ende në këtë moment për shkak të impulsit mekanike të shkarkimit të kaluar shtrembëruar thelbësisht nga pozita e tyre origjinale. Kjo është devijim i dhjetëra gradë, në disa raste mund të jetë e shtyrë pothuajse në tokë. Në të gjitha rastet e përshkruara se ata janë shumë të ngushtë duke prekur njëri me njëri-tjetrin nga rrjedh dhe lë të tyre, më shumë se ato në rastet kur ata janë duke qëndruar në këmbë pa asnjë shmangie. Ata krijojnë në mënyrë të thatë dhe vetëm përkohësisht, për një kohë të shkurtër, strukturën në mënyrë të konsiderueshme shumë më përçueshëm, të ngjashme me një tyl të bishtalec apo mill e një kabllo me bosht të përbashkët. Nëse ndonjë strukturë të thatë Ngjashëm është goditur nga disa shkarkimit të mëvonshëm, të gjitha bimët në thatësirës dhe e përshkroi qëndrimin e ndryshuar, duke krijuar më shumë përçueshëm Kjo strukturë, me anë kalon energji elektrike janë të konsiderueshme më shumë se opsion është rasti i bimëve nuk shtrembëruar. Si pasojë e bimëve mëvonshme, goditje edhe kthimin e tyre në pozicionin fillestar. Edhe pse ata kaluan nëpër thatësirës dhe të mëdha të sasisë së energjisë, e cila mund shumë seriozisht dëmtojë ata, madje disa prej tyre pothuajse disa të vërtetë të vrasin dhe të vrasin, dhe disa janë ekspozuar edhe një fuqi të shumta të energjisë elektrike është i mjaftueshëm se ajo është e gjitha Tyre -out vdekje, pronat e tyre mekanike janë ende krejtësisht indistinguishably nga bimët, janë krejtësisht e paprekur Kjo në dhe mjaft të shkëlqyer, gjendjen e pashqetësuar mekanike. Prej atij momenti është vetëm fillimi për të drejtuar kohë, Gjatë Kjo është në progres të dobësuar buron Effect (edhe gjethe dhe bimë të tëra, natyrisht). Pas një periudhë që mund të zgjasë vetëm disa orë ndonjëherë, ditë, javë më shpesh ose më të gjatë, bëj bimët në tokë. Shumica dërrmuese e tyre pa ndonjë gjeth thyera, që janë të vendosur vetëm. Verifikuar eksperimentalisht në dhjetra shumë specieve bimore, foto, video, timelapses. Duke iu referuar: si një shënim interesant është edhe mundur të përmendet se disa bimë, për shembull, gjethe delli (njëqind) tolerojë thatësirë ​​dhe një dozë të madhe të energjisë elektrike, që do të disa bimë të tjera (vëllimi shumë më të mëdha dhe më të mëdha) Menjëherë vrasin. Më shumë informacion në faqen Elektro-FITOPATOLOGJIKE . Nëse do të kishte prekur më së shumti nga të energjisë elektrike që kryesisht bimëve, që janë Gjatë ndikimin e çdo impuls të mëvonshëm pikërisht në atë moment duke krijuar një strukturë të rastit ndërhyrje, në sajë të kontakteve elektrike shumë Kanalet përkohsisht shfaqeshin midis tyre (disa mijëra) conductible shumë më tepër, vetëm sa se bimët përkulet dhe puna e një shaka e madhe ka mbaruar.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra shaka njerëzimi tërë hutuar.

 

Në një mënyrë të ngjashme edhe mund të krijohen struktura shumë më pak të komplikuara, qarqet mjaft unike të thjeshta ose kuvendet e tyre, dhe kështu Sidomos Shpesh ndodhin modelet në formën e valëve rrethore dhe udhëkryqet e tyre kombinime të shumta dhe ndërhyrje. Nëse ka mjaft Zakonisht era valët e krijuara në sipërfaqen në fushën e kulture (mrekullueshme, foto, video, Shumë faleminderit për shpjegimin,Mr. Vetvicka) Prandaj është e mundur që pas edhe ndikimin e pulsin hap nga lart, që është një nga karakteristikat shumë të sakta të mundshme të shkarkimeve rrufe, të krijojë valë rrethore pikërisht në të njëjtën mënyrë, si në sipërfaqen e ujit, pas një guri bie atje. Kjo varet vetëm në intervalin kohor, pasi që godet goditje të mëvonshëm, "duke e bërë ekspozitë", dhe si qarqet nga shkarkimet e mëparshme ishin në gjendje për të zhvilluar. Shkarkimi i parë "pikturuar një imazh" nga veprimi i forcave mekanike kryesisht (valët rrethore, kombinimet e tyre dhe ndërhyrjet fluturues mbi fushë). Goditje e mëvonshme, e cila ndodh në intervale prej disa dhjetëra deri në qindra milliseconds më vonë, kryen "ekspozimit" në sajë të faktit se ajo "shkon mbi" strukturën përshkruhen krijuar përkohësisht, në një kohë që nuk tejkalon një millionths pak e një të dytë, të krijuara KËSHTU image sikur të ngrirë, por krejtësisht të padukshme (të ngjashme me një foto fshehur në Ag-halide shtresë xhelatinë). Valët, natyrisht, të vazhdojë në drejtimin, por më të prekura dhe të dëmtuara nga bimët e energjisë elektrike që janë vetëm në momentin e saktë të mëvonshëm pulsin ishin ndikimi krijimin e përkohshme që model përshkruar më parë. Goditje e mëvonshme, përveç në "ekspozitës" mund të krijojë valë shumë divergjente rrethore, pasi që mund të goditur më tej dhe më tej, mund të ndodhë hits afër shkarkimet e Paralelisht, shumë të njëkohshme me disa pulses mëvonshme, disa prej valëve reflektohet mund të jetë nga buzë në terren ose disa tramline dhe drejtuar në drejtim të kundërt, dhe të gjitha drejtimet në vazhdim valëve të ndryshme mund të formojnë veten Midis rezonancë dhe ndërhyrjeve. Së fundi, në fushë mund të jetë pas një rrufe të vetme shkarkimit, e formuar kryesisht 5-10 pulses të njëpasnjëshme, shumë prej të cilave mund të ketë një numër të pulses paralele, duke rënë në një distancë prej disa metra në dhjetëra metra nga njëri-tjetri, dhe në fushë, në strukturën e bimëve mund të krijojnë ende padukshme "diçka", ajo shfaqet edhe pas shumë ditësh, dhe çfarë do të ndonjë huaj budalla kurrë nuk arriti të krijojë, por çfarë do çdo njëri prej tyre krejtësisht theirselves mut, nëse ata ishin në gjendje të ndonjëherë zbulojnë atë, nëse ata kishin qenë ekzistuar ndonjëherë.

 

Ndër këtu tjetrin në të ardhmen e afërt do të vendoset objekt dhe një simulimi PC e proceseve të përshkruara, aktualisht është duke u zhvilluar është një program i thjeshtë, që do të lejojë pas hyrjes disa pamje të dhëna të dhënave të ngadaltë shenjë daljen e një modeli të thjeshtë Gjatë një dischare rrufe ndaj askujt. Do të Regjistruar largësi dhe numrin e armëve paralele shkarkimeve rrufe, edhe ndoshta raporti përafërt të intensities dhe që kryesisht tyre e kalon kohë para impaktit të mëvonshëm Return Stroke. Nëse ndonjëherë do të përfundojë ...

 

Shënim i rëndësishëm

Proceset e përshkruara në paragrafin e mësipërm, janë The Sigurisht shumë interesante dhe duhet të jetë mjaft e kuptueshme. Por kjo është e rëndësishme të kuptojmë shumë mirë, se ata janë absolutisht të parealizueshme në këtë rast, këtë fushë kulture është ujitur nga rrjedhat e ujit deri në dhjetëra mijëra litra / ha në një minutë dhe era defekt vetëm pak shpejtësi poshtë 100 km / h, ndonjëherë edhe mbi. Nuk ka nevojë për imagjinatë shumë të madh të arritur në këtë përfundim, se proceset të ngjashme janë në thatësirës dhe rast krejt e pamundur, por natyrisht, tërësisht të parregullt Krijon dhe banim (të dëmshme, dobësuar). Një deklaratë e tillë është plotësisht në përputhje me supozimin që, ndryshe nga të parregullt banim (të dëmshme, dobësimi) periodike modelet janë krijuar vetëm në raste shumë të veçanta, nën bashkëpunimin e rastësishme e kushte shumë të rralla. Përafërt nuk ka erë dhe mungesa e shiut të rëndë mund të jetë dy prej tyre. Edhe pse sigurisht nuk mund të përjashtohet, që nganjëherë mund të jetë disa modele të thjeshta të krijuara edhe gjatë shirave relativisht të rëndë dhe era, por ajo do të jetë mjaft e vështirë për të edhe imagjinohet. Përdorin për të verifikuar mundësinë e kryerjes së fenomeneve Disa të përshkruara këtu, duke u zhvilluar në fushat, metoda të ndryshme se imagjinata opsion, supozimet alternative teorike dhe llogaritjet, edhe do të jetë mjaft e vështirë. Dërgo Explorers njerëzore në fushën e kulture Gjatë një stuhi, që të respektojë apo të matur diçka atje, do të jetë mjaft e rrezikshme operacion, sepse ajo ka shumë gjasa do të jetë relativisht shpejt reduktuar numrin e tyre, dhe nuk do të jetë nevoja e tyre e vazhdueshme e mbushjes.

 

Një Bolt From The Blue (BFTB)

Prandaj ajo është mjaft e mundshme, model kompleks të rregullt që mund të jetë krijuar nën kushte të caktuara, veçanërisht për shkak të një fenomeni të quajtur Bolt Nga Blue, BFTB. Dëshmitarët që e panë disa BFTB, nuk do reaize edhe atë, sepse ajo nuk është e shoqëruar nga thatësira dhe efekt të madh të shëndoshë në të gjitha, si një rrufe standarde gjatë një stuhi e shoqëruar nga një re të dendura mbuluar. Ata mund të përshkruajnë vetëm disa efekte të pacaktuar të lehta. Efekti Tone (energjia akustike) e stuhi rrufe normale është përhapur në një mjedis 2D - vëllimi i tij zvogëlohet me katrorin e distancës, dhe shumë më e ngadalshme Prandaj, temperatura si në rastin e BFTB, Kur Sound nuk është reflektuar shumë herë midis reve dhe terren dhe ul si kubike e distancës, dhe në addition është një pjesë e konsiderueshme shmangen duke zgjeruar kanal lart rrufe drejt dhe nuk ka ndonjë mundësinë për të kërcej prapa nga çdo gjë (nuk ka retë). Prandaj, ajo mund të shoqërohet me plasaritje dhe i dobët, si në qoftë se goditi në telat e tensionit të lartë në distancë në një tjetër. Çfarë Vëzhguesit Gjatë përshkruajnë shfaqjen e modelit në profeci Mayan filmit - qarqet kulture (të përmendur në faqen Effect dyfishtë shkarkimi ), ishte BFTB. Ndoshta në Britani të Madhe ka BFTB dalin pak më shpesh, se kudo tjetër në botë. Mbi të gjitha, por ka ndoshta janë të pranishëm shumë kushte të tjera lokale, Mbështetja shfaqjen e qarqeve kulture, për shembull Arkeologjise , gjeologji , shufra në fusha (nëntokësore).

 

Formëson themelore

Të gjitha veprimet, që janë krijuar nga një ndryshim kërcejnë, çfarë është shkarkesë rrufe, gjithashtu, kanë tendencë për të përhapur si valë apo luhatjet, të cilit kufijtë janë forma shumë të sakta sferike, dhe në rastin e projektimit në një avion ose vepron në një sipërfaqe planare krijuar Rrethi i saktë shumë. Si një shembull mund të përdoret përhapjen e një vale shoku në ajër, të vëzhgueshme, pas një shpërthim bombe bërthamore meteorologjik në kushte të favorshme. (Foto). Një shembull tjetër mund të jetë një valë shoku fotografuar pranë disa aeroplanë supersonik (foto). Siç është përmendur tashmë, nga ndikimi i shkarkimeve në bimëve në terren janë krijuar kryesisht valët rrethore. Në disa paragrafin vazhduar më vonë në këtë faqe do të paguhet më shumë vëmendje kjo është mjaft komplekse forma ndërhyrje.

 

Ekskursion në strukturat Parregullt (formëson)

Ndër asnjë zgjedhje tjetër por përsëri fuqishëm kujtoj që, ashtu si me të gjitha që modelet shumë të rregullt janë formuar me bashkëpunimin e piktorit natyrore - me shkarkimin rrufe, dhe strukturën e kulture - emulsioni fotografike natyrore (edhe një imazh me granularity të veçantë) janë pothuajse identike si çdo parregullt krijuar, zakonisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) forma kulture kudo në botë. Në të vërtetë, të gjitha qarqet kulture rregullta në mjaft shoqëruar pandashme nga, formuar në vende të njëjta, në disa raste madje edhe një pak më herët, se sa modelet e rregullta. Mbi të gjitha, nuk fillon në pothuajse të gjitha rastet, ka zbuluar Kur ndonjë model të rregullt, është shumë shpejt do të jetë i paraqitur ` (ro vendosur në sipërfaqe të tokës), kulture gjithnjë e më shumë pranë, madje edhe në distanca të mëdha. Pastaj të vazhdojë këtë proces deri në të korra. Kjo është e gjitha për "Explorers" më të interesuar në forma të rregullta, por asgjë tjetër, fenomene injoruar tërësisht. Pra, në të lashtat misri dhe bimë të tjera në fushat përreth, edhe prekur nga rrufeja, por kulture është shtrirë atje vetëm dhe vetëm në forma të parregullta. Shumë shpesh ajo tani dhe më i madh sesa karakteristika të përzgjedhura në fushën përreth me rrethin e kulture. Fusha të tilla natyrisht mbetet krejtësisht jashtë çdo vëmendjes së çdo Explorers, në sajë të faktit se nuk janë krijuar vetëm mjaft të parregullta paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) forma. Sigurisht ai ishte Origjinën në kohën e njëjtë ose të ngjashme shumë, si në fushë me model të rregullt, dhe nga shumë arsye të njëjta. Gjithashtu shumë varet nga intensiteti i shkarkimit. Disa fusha përreth që modelet regullar përmbajnë janë të prekur ndonjëherë shumë më tepër, se fushat me qarqet kulture, dhe kulture nuk është përfshirë në sajë të që në disa raste, thonë "korrur" (por shtrirë atje).

Lightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fieldsLightning effects inside ceral fields

 

 

Modelet komplekse Ndërhyrja

Për simulim komplekse të thatë, modelet edhe shumë komplekse është zhvilluar beeing program PC që do të (ndoshta) të paktën të lejojë rivalitet të pjesshme, edhe pse kjo nuk mund të krejtësisht të ketë sukses, sepse ajo është tashmë mjaft e komplikuar. Ndërkohë edhe mjaftueshme, që ndonjëherë ka punuar dikush tjetër, edhe pse ai diçka krejtësisht të ndryshme dhe me kushte pak më të ndryshme të inputeve, Than pritet gjatë mund të jetë formimi i modeleve në fushat (edhe pse në rrethana të caktuara, nuk mund të ndodhë diçka të ngjashme). Në pikëpamje është përshkruar përhapjen e kërcejnë pulsin nëpër sipërfaqen e medias kufizohet nga drejtkëndësh (kufijtë fushë ndonjëherë të formuar një drejtkëndësh mjaft të sakta Edhe pse relativisht i rrallë, shpesh shumë më tepër është një drejtkëndësh i formuar nga gjurmët e traktorit, Sidomos pranë kufijve në terren).GIF

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Cleverest të gjitha, sipas mendimit tim, është njeriu i cili e quan veten një budalla të paktën një herë në muaj. F.Dostoevsky
Shkenca është një mënyrë e të menduarit shumë më tepër se ajo është një organ i dijes. C.Sagan
Të jetë i zgjuar të mjaftueshme për të marrë të gjitha paratë që, personi duhet të jetë budalla sa të duan atë. G.K.Chesterton
z