Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Ekspozita-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - Ekspozita
"Flash Ndriçimi", duke i ekspozuar qarqet kulture, mund të jetë 10 18 herë më i lartë, se sa fotot e rregullta
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Një shkencëtar është në një kuptim një djalë të vogël mësuar. Nuk është diçka e shkencëtarit në çdo djalë të vogël. Të tjerët duhet të rritet më shpejt atë. Shkencëtarët mund të qëndrojnë në këtë mënyrë të gjithë jetën e tyre.  G.Wald
Inteligjenca është aftësia për të përshtatur për të ndryshuar. S.Hawking
Një gjë që ka rëndësi është përpjekje. A.de Saint-Exupery

Qarqet kulture , pictures kulture, efekt Ekspozita (Foto)

PagPh
Motoja: qarqet kulture, forma edhe në çdo kulture tjetër, janë në "ekspozuar" e parë të strukturës së bimëve (raster - si) në fushën e energjisë do të jetë i madh (në shkallë të parë vetëm si dëm i padukshëm për bimët), pas kohë vërtet të gjatë, përmes "Procesi natyra zhvillues" (Dobësimi i bimëve dhe strehim ) Shfaqet.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Ky kapitull shqyrton në detaje më të analoge që procesi i krijimit në forma grurit (qarqet kulture) kujton. Mundur të krahasojnë atë me procesin e ekspozimit të materialit fotografik ndjekur nga zhvillim. Kjo do të thotë një proces klasik fotografik, duke përdorur shtresa me xhelatinë halideve argjendi shpërndara dhe ndjeshmërinë e tyre të lehta. Si një tërheqje është e mundur të beed, se "ekspozimi" e "qarqeve kulture" ndodhin gjatë "drita flash", që mund të jetë, le të themi, 10 18 herë më i lartë (por edhe shumë më tepër), në krahasim me dritën, gjatë së cilës ata janë të ekspozuar rregullt foto.

 

Njoftim

Siç është theksuar gjithmonë në shumë vende rreth kësaj faqe interneti, dhe procesi Ngjashëm Ata nuk janë krijuar vetëm që të gjitha modelet e rregullta në drithëra (qarqet kulture), por pothuajse pa përjashtim, të gjithë e rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar) në të gjithë botën. Modelet e rregullta Çohu vetëm në bashkëveprim shumë të rastit të shumë faktorëve, në njërën prej disa milion raste, në fushën Kur rrufeja godet shkarkimit. Në një rast të disa miliona. Në të gjitha rastet e tjera, nuk bëhet "vetëm" me kulture banim (të dëmshme, dobësimi). Përafërsisht kjo është shumë e mundur për të shprehur nga numri dhe marrëdhënie të ngjashme ndërmjet sipërfaqes së grurit në vit, "Normalisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) "(0,5-1.500.000 kilometra katrorë të sipërfaqes duhet të jetë depozituar ` (dëmtuara, dobësuan) kulture ), dhe se zonat janë rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), si një formë të modeleve të rregullta (shuma totale raundi një kilometër katror të vetme, zona e të gjitha modeleve të rregullta gjatë tërë globin).

 

Përcaktim

tashmë shumë vite më parë pronaunced nga The Master Madhe:

"Me deklaratën e specifikuar ne mund të pajtohen, ne mund të protestuar kundër tij, por kjo është për të gjithë, për të mundur që me të apo kundër tij, ne mund të bëjmë."

(Jerry Cimrman, citat përafërt)

 

Analogjia me fotografinë dhe efekteve të tjera

 

Një shënim në lidhje me shkarkimin brerore

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Thelbi i kinemasë është redaktimi. Është kombinimi i asaj që mund të jenë imazhet e jashtëzakonshme të njerëzve Gjatë momenteve emocionale, ose imazhe në një kuptim të përgjithshëm, vënë së bashku në një lloj të alkimisë. F.F.Coppola
Një shkencëtar duhet të jetë i lumtur burrat. G.Wald
Nëse ju mund të ëndërrojnë, ju mund ta bëjë këtë. W.Disney
z