Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-gjeologët . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Gjeologjia
Karakteristikat gjeologjike nëntokës konsiderueshme Ndikimi SHKALLA "ndërtimin" e disa figurave
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Shkenca ka asgjë shpjegoi, më shumë ne e dimë më shumë fantastike botën dhe të bëhet profounder errësira përreth. A.Huxley
Imagjinata është shumë më e rëndësishme se sa njohuri. A.Einstein
Gjithçka fillon diku, pse fizikanët shumë dakord.       T.Pratchett

Qarqet kulture , pictures kulture, ndikimi i gjeologjisë

PagPh
Gjeologjia dhe speleologists mund të sigurojë informata rreth të madh të shumës së formacioneve nëntokësore, e cila mund të kontribuojë në mënyrë të konsiderueshme formimin modele. Kryerja e energjisë elektrike dhe ndërhyrje mekanike.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

qarqet kulture - efektet e gjeologë

Një përshkrim hyrëse

Ajo u kontrolluar, nëse në daljen e modeleve të mund të kontribuojë edhe rrymë e nëndheshme - geoelectricity (fjala saktë), dhe ai u shpreh se, për shembull, si një shkak të mundshëm të rritur gjasat e disa streamers pozitive, por statistikisht të parëndësishme. Në disa vende edhe do mundshme për të marrë pjesë në formimin e disa rrugëve nëntokësore përçueshëm. Ndjekin hulumtime të ngjashme, do të jetë në drejtim të organeve të rregullta dhe të parregullta në kulture krejtësisht tepërt, pasi formimit të tyre lart krejtësisht i mjaftueshëm me energji elektrike. Më shumë se një miliard shkarkimeve në ara dhe grasslands rreth globit çdo vit konstrukt.

 

Edhe pse disa formacione gjeologjike mund relativisht të kontribuojnë dukshëm në rrugën e përçueshmëri elektrike nëntokësore.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Kjo është esenca e shkencës: pyesni një pyetje të pacipë, dhe ju jeni në rrugën për një përgjigje përkatëse.  J.Bronowski
Një bletë nuk është aq i zënë sa duket, kjo është vetëm se ajo nuk mund të lëvizje çdo ngadaltë. K.Hubbard
Çdo fjali që unë të zbuloj duhet të kuptohet jo si një pohim, por si një pyetje.        N.Bohr
z