Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-dual-shkarkimin-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efekti dyfishtë Shkarkimi
Dy shkarkon të pavarura Rrufeja, Gjatë dy stuhive të ndryshme, të ndara nga shumë ditë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Shkencëtari nuk të studiuar natyrën Për shkak se ajo është e dobishme, ai studion atë, sepse ai kënaqet me të, dhe ai kënaqet në atë, sepse ajo është e bukur. H.Poincare
Marrëzi është një forcë thelbësor për të cilat nuk tërmet është një ndeshje.  K.Kraus
Në fund të fundit, çdo gjë është një shaka.  C.Chaplin

Qarqet kulture , pictures kulture, Efekti i dyfishtë shkarkimi

PagPh
Motoja: Pri është paraqitur `duhet të jetë pas shkarkimit rrufe sa më shpejt në rast se kishte qenë dobësuar parë nga disa rrufeja Gjatë një stuhi, dytë ditëve para shumë, shumë më shumë si javësh

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Në disa raste është e mundur, se model rregullt lind për shkak të efektit të kombinuar të dy shkarkimeve Lightning krejtësisht të pavarura, Gjatë dy stuhive të ndryshme të ndara nga periudha e shumë ditësh, madje edhe disa javë. Gjatë dytë, më vonë një ose më shumë shkarkimeve rrufe stuhi goditi të njëjtin vend, ndoshta ka Prezantimi dhe sistemi shkarkimi i përbërë nga shkarkimeve para dhe pas Disa + armët e tyre paralele, janë në mesin e tyre ka krijuar një shumëllojshmëri të ndërhyrjeve mekanike dhe elektromagnetike. Godet në fushën e cila ishte disa kohë më parë krijoi një zonë të madhe të parregullt e grurit të dëmtuara (të paktën disa qindra metra katrorë) Edhe pse ende nuk është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar), e cila është për shkak të dëmtimit të kaluar elektrike dobësuar, tharë, dhe kështu shumë më të ndjeshëm ndaj çfarëdo ndërhyrjeje mekanike, se sa në sistemin e bimëve padëmtuara dhe të shëndetshme. Ajo është atëherë e mundur që në rastin e vetëm impulset mekanike nga shkarkimeve rrufe dytë, si dhe ndërhyrjeve të tyre dhe rezonancën, gjeth prekura kulture TET Menjehere dhe përfundimisht gënjyer (natyrisht, në shumicën e rasteve, edhe pse jo krejtësisht pa përjashtim, gjeth vetëm mbi terren vetëm vendosur, jo të thyera).

 

Ekskursion në geotropism, prirje për t'u kthyer nga drita, fizikës dhe biologjisë

Menjëherë pas plotë bending terren Brenda pak minutash do të shkaktojë efektin negativ të geotropism, prirje për t'u kthyer nga drita pak edhe, dhe nyjet, që ishin Gjatë banim (dëmtimi, dobësimin) dhe vetëm minuta Disa pasi që totalisht pandryshuar (drejt), ajo do të fillojë të Tyre punojnë. Kjo është një nga detyrat, të cilat meristems e tyre janë vendosur, për më tepër, për shembull, ajo zgjatjen e internodes, dhe të kryejë atë me sukses për miliona vjet. Sepse pothuajse kurrë nuk thahet Ata janë rrafshuar (dëmtuar, dobësuan) strukturave zbuluar Menjëherë pas lodgign, krejtësisht të çdo vëzhguesi është i detyruar gjithmonë për të zbuluar ato që ai kërrusur dhe nyjet zgjeruar. Shkalla e devijimit të tyre nga shteti normal varet vetëm dhe vetëm në kohë, pasi ka kaluar banim (të dëmshme, dobësimi), absolutisht askund dhe asnjëherë me asgjë tjetër. Energjisë dhe e dëmshme, jo avullimi i ujit (ala "shpërtheu nyjet"). Nga rruga, për faktin se brenda çdo fabrikë u avulluar thatë vetëm një minimum prej shumës së ujit, që nuk do të në gjendje të shkaktojë thatësira dhe dëmtim të vogël mekanik, bimore e tërë do të thatësirës dhe për të marrë një sasi të madhe të energjisë, që do të krejtësisht të tërësisht i plotë vrasin bimore (më saktësisht një shumëfish i kësaj sasie), dhe pas disa ditësh, kur model është i zbuluar, nuk do të jetë e mundur për të gjetur edhe një pushim të vogël për këtë. Një analizë më e hollësishme e bilancit të energjisë të nevojshme për krijimin e nyjeve "shpërtheu" dhe energjisë elektrike ose termike, që është në gjendje dhe kuantike Disa nga materiale bimore dëmtimit të jetojnë ose të vrarë, përfshirë llogaritjet sasiore dhe dëshmitë elaboruar eksperimentalisht, do të paraqiten në seksionin Fizikë . Çfarë rrethi kulture Explorers për dekada mjaft gabimisht quhen si nyje shpërtheu (kavitetet dëbuar) në fakt lind ndryshime si shumë të ngadaltë dhe tërësisht e natyrshme e rritjes së bimëve maturimi, kur ndryshimet e para plotësisht të padukshme mikroskopike në inde (Ripening dhe des ngadalë poshtë) gradualisht ndryshon shumë ngadalë të makroskopike, ndryshimet e dukshme. Në rastin e nyjeve bending kryesisht për shkak të geotropism (negative), prirje për t'u kthyer nga drita Pak më pak, por kurrë me ndonjë aktivitet të ndonjë energjisë në të gjitha. Këto mund Për shkak të pronave të ndryshme mekanike (ngurtësinë, forca, fleksibiliteti) Menjëherë indet ngjitur ndërveprojnë me njëri-tjetrin ndërtimin, dhe pjesërisht mekanikisht dëmtuar njëri-tjetrin, por pa pasoja negative. Dëmtuara dhe des mbetet vetëm pjesë e bimëve që nuk të paktën të ketë efekte negative në rritje dhe të vazhdueshëm ripening, Ata janë vetëm thjesht dhe pasojë e natyrshme e saj. Ajo do të jetë shumë më e përpunuar dhe të detajuar, duke përfshirë photodocumentation të ndryshimeve të rritjes natyrore në indet bimore, pa asnjë furnizimit me energji të çdo faqe në Biologji .

 

Përjashtimet e gjeti Menjëherë paraqitur `do të jetë struktura

Së paku dy raste të strukturave të gjetur paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) bimët, që pasoi menjëherë pas lakimi në tokë e tyre janë përshkruar në një kurth. Një prej tyre është Julia Set afër Stonehenge (një vit, foto), dhe të tjera është rasti përshkruhet në film Profecitë Mayan dhe qarqet Pri - Një Connection jashtëzakonshme, ku është vënë re dhe e përshkroi përparimin e modelit të krijimit të njohur si (dhe viti , foto). Rastësisht, në filmin që vëzhguesit panë edhe në hyrje, ndoshta shkarkimin dytë rrufeja, por të gjithë dështuan që në mënyrë adekuate të vlerësuar se çfarë ishte në të vërtetë ndodh atje. Edhe pse, objektivisht folur, shkarkimin rrufe, vuri në dukje nga ata, nuk do të jetë All That njëjti, që ishte "ngjyrosja" të gjithë foto që, nuk mund të jetë vetëm një impuls, duke vepruar si flutur , si dhe duke shkaktuar një proces lakuara në të Domino Efekti . Në të dyja rastet, vëzhguesit sigurisht pas mbërritjes në straws dhe për të gjetur saktësisht nyjet në shtet, të cilat korrespondojnë me kohë nga fillimi i vërejtur lakimi tyre poshtë. Nëse do të kishte gjetur disa gjeth me ndryshuar ndjeshëm nyje, këto simbole janë sigurisht një raste shumë të veçanta, krejtësisht jashtë çdo probabiliteti statistikor, se ka qenë e vendosur në një gjendje të thatë dhe të modifikuar për shumë ditë më parë, shkaktuar nga disa arsye krejtësisht të ndryshme aksidentale. Në rastin e parë (Julia Set) duhej të jenë rrjedh drejt dhe nyjet pothuajse e pandryshuar, në rastin e fundit një devijim të vogël mund të ndodhë, që korrespondon me kohën e kaluar (disa orë kaluan deri në mëngjes).

 

Arsyet e mundshme të dy rrufe afër

Një nga arsyet pse nganjëherë Gjatë dy stuhitë ndryshme vetëtima bien pothuajse vazhdimisht në të njëjtin vend mund të jenë mjaft të zakonshme dhe rastësi. Numri mesatar i rrufe në Republikën Çeke është 2-4 për kilometër katror në vit. Në vendet ku qarqet kulture shfaqet në Urën (Britania, Italia, Ata gjetën mjaft shpesh shokëve edhe nga RDGJ ish - Gjermaninë Lindore, DDR Deutsche Demokratische Republik -), ky numër nuk do të ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme. Për dy rrufe e stuhive të ndryshme zbarkuan në jo më shumë se disa 10-30 metra larg, kjo duhet tashmë të jetë mjaft një rastësi (por numërimin e mundshme sa shpesh ajo mund të ndodhë, dhe këtu do të jetë një rezultat).

 

Në disa raste kjo mund të jetë fenomen krejtësisht nonrandom. Përsëritur shkarkimet mund të tërhiqen në të njëjtin vend për arsye të ndryshme, si karakter fizik apo industriale. Siç do të shpjegohet më tej shkurtimisht, dhe në më shumë hollësi në një tjetër faqe, jo vetëm në një pjesë të vogël të ngjarë të marrin pjesë si shkaku kryesor i Arsyet arkeologjike karakterit, Gjeologji edhe mund shumë të fuqishëm PJESE. mundur gjithashtu i referohen Dowsing - Individët ndjeshme mund të ndjehen në shumë llojet faqen e gjërave. Ata nuk e kuptojnë fare, që ndër të tjera, shqisat e tyre mund të përgjigjet shumë i fuqishëm për çdo strukturë nëntokësore, për shembull, vetëm karakteri gjeologjike apo arkeologjike. Siç është përmendur tashmë për shembull këtu (majmunët) studime të ngjashme në ndonjë prej vendeve të thata me e domosdoshme eliminuar atë plotësisht nga çdo hulumtim objektive. Përveç kësaj, ajo duket shumë më tepër, Kjo dowsers në fakt shumë më tepër për t'iu përgjigjur çdo në vend-dhe gjendet (Për fat të mirë vetëm vetëm përkohësisht) Toxins , dhe në vend do të ketë marrë atje Kanarie zog- në një kafaz, të ulët poshtë në tokë.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

 

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkenca dhe teknologjia shumohen rreth nesh. Kjo në një masë Rritja Ata diktojnë që në gjuhët flasim dhe të mendojmë. Ose ne përdorim këtyre gjuhëve, ose ne mbetemi memec.  J.G.Ballard
Kjo foto është për confere rëndësi. Susan Sontag
Këmbë ndjen këmbën Kur ajo ndihet terren. Buddha
z