Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-paralajmërim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kujdes shumë i fortë!
(Rrethi Pri dhe vizitorët tjerë model të rregullt janë mjaft unknowingly ekspozuar ndaj rrezikut të madh)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ne mund të lejojmë satelitë, planetet, suns, universit, sistemet e bile gjithë e universeve, do të qeveriset nga ligjet, por insekt të vogël, ne dëshirojmë të jetë krijuar në të njëjtën kohë me akt të veçantë.  Charles Darwin
Njeriu që nuk ka imagjinatë nuk ka krahë.   M.Ali
Çdo njeri vdes. Jo çdo njeri jeton me të vërtetë.   W.Wallace

Shumat ekstreme të aktit të energjisë si ekstreme të rrezikshme

PagPh
vizitorët rrethi kulture janë ekspozuar padashur në sasi relativisht të mëdha të toksinave, më shumë gjasa CO (monoksidit të karbonit), edhe helme shumë të tjera jashtëzakonisht të rrezikshme dhe hallucinogens. Të gjithë duke vepruar si derra gini.

Paralajmërimi i fortë para Pasojat e vështira të pritshme

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Veçanërisht për gratë shtatzëna, sëmurë, e pavlefshme, paqejf

Raste të ngjashme apo njerëzit: kurrë vizituar ndonjë rreth kulture !

 

Sidomos për njerëzit që përdorin pacemakers:

kurrë, kurrë, kurrë, kurrë, kurrë vizitoni çdo rrethi kulture !

(Ndoshta me një defibrilator në një shpinës dhe shoqëruesit funeral në shpinë)

 

 

Sidomos për të rinjtë: të gjata ose të shpeshta të vizituar

rrethi kulture dukuri mund të shkaktojë shterpësi!

 

Veçanërisht për gratë pjellore (Mes ... dhe ...): rregullsinë standardi i ciklit tuaj mund të jetë dëmtuar në sajë të vizituar rrethit kulture  fenomene!

 

Sidomos për njerëzit e tjerë, dhe të rrezikuar unteachable: vizitues i rrethit kulture mund të dëmtojë rëndë shëndetin tuaj dhe microelecronics tuaj (ndoshta Mikroelektronika tuaj që është shumë më e rëndësishme se sa ju për shëndetin tuaj)

 

Këtu është e mundur për të parë një foto të një centrali të përbashkët bërthamor (2000MW, Temelin, Çeke)

 

mbulon një sipërfaqe prej disa kilometra katrorë, si dhe çdo tjetër central bërthamor, i fortë apo i dobët, Madhe apo të vogla

 

Si një çështje të interesit: në 2000MW pushtet të plotë (2x10 9 W) do gjeneratorët e saj në një tension furnizimi prej një milion volt aktuale elektrike prej 2000 Amper, tezat numrat, ju lutem mos harroni edhe

 

Çdo vizitor brenda një rrethi kulture, është i pranishëm në një vend, ku diku me pare (ndoshta Disa orë) ka punuar një shumë e miliona bimëve Similar energjisë elektrike. Vetëm për një kohë të shkurtër, millionths Disa të dytë, por bëri.

 

Në pikën e fillimit ai ka punuar në rajon smaller.These katror më shumë, atëherë metër katror çuditshme ( ! ), madje edhe më pak se sq centimetër, dhe jo më shumë se cubature metër kub çuditshme, pak më vonë, por jo më shumë (qindra maksimale Disa sq.m., herë më pak). Me të vërtetë e bëri.

 

Nëse kafsha më voluminoze dikush kanë qenë me të vërtetë atje "në një distancë e afërt" dhe me të vërtetë "vetëm në kohë" do të duken si kafshët mbi fotot shoqëruese.

 

Në vend mund të gjendet deri numri i madh i paparashikueshëm kimikateve shumë të rrezikshme, në praktikë toksikologjike njohur si Poissons jashtëzakonisht e rrezikshme, për ruajtjen dhe transportimin e tyre u krijua një nga rregullat më të rrepta, e kuptoi se çfarë ishte ndonjëherë në historinë e njerëzimit. Në atë vend janë absolutisht të lirë, pa asnjë kufizim, duke ecur me mijëra qindra njerëz çdo ditë si në shëtitore, si në qoftë se ata shkuan në plazh jashtë qytetit. Vendimi i tyre.

 

Pavarësisht nga të gjitha ato që Poissons jashtëzakonisht e rrezikshme, shumë prej tyre in gjendje të gaztë, mund të jenë të vendosura nëntokësore të madhe të shumës së energjisë elektrike statike (milion joules dhe më shumë), dhe shumë më tepër ngrohjes akumuluar. Dy prej vlerave tezat mund të kontribuojnë në formimin e mëtejshëm të radikaleve të lira, atomet dhe molekulat shumë të shqetësuara, ozonit dhe komponimet e tjera me shumë e lartë Reduktimi ose oxidizing potencial, që kontribuojnë më tej në karakterin toksike që faqet e hetuar.

 

Kjo është një çështje shumë lokale, për dallim, kimike shembull ose ndotje radioaktive të plotë-zonës, dhe vende të thata kafshët janë padyshim nervozizëm Shmangia (vëzhguar), në kontrast me njerëz. Bimët dhe vend të thatë me siguri do Shmangni Gjithashtu në vend, në qoftë se ata kishin këmbët, mos kështu, të paktën të përpiqet Sat do të vdesin ose "për të konsumuar".

 

Veçanërisht në tubacione (hekuri) metalike nëntokësore, përgjatë atyre racionin e konsiderueshme e energjisë elektrike, natyrisht, të kryer disa kohë, mbeti disa "magnetizëm mbetur" ( Më shumë info do të jetë këtu). Ngjashëm, pjesët e ndryshme hekuri dhe mjete, duke përfshirë konsumuarit e makinave hekuri kultivimin, të cilat për shekuj me radhë Fermerët Kultivoni fushat e tyre, dhe që rezulton nga hekuri - oksid ferric (ndryshku - hydrated disi, por ende mjaft materiale magnetike). Por kjo është e gjitha vetëm një të vogël të shumës në krahasim me përmbajtjen natyrore hekuri në tokë (3%). Të gjithë përbërësit e tij mund të jetë gjatë në sajë të reduktimit të shkarkimeve cathodic dhe pirolitik për disa kohë konvertuar përsëri në hekur metalik.

 

Arsyeja e vetme Përshkruar që të gjitha ndryshimet, kimike dhe anomali u shkaktuar shkarkimin Lightning . Edhe pse një pjesë e konsiderueshme e energjisë (Më shumë se 99%) rrezatuar mbi tokë, sepse edhe në rastin e një shkarkimeve mesatare e energjisë ishte rreth një miliard (10 9 ) joules, ka ende shumë për të lënë nëntokësore. Në rastin e shkarkimeve më të fuqishme transferuar energji ka edhe 10 Më shumë se 12 joules. Disa shumë të rralla, shkarkon rrufeja jashtëzakonisht të fuqishme mund të rrezatojë energji deri në 10 14 , 10 Ndoshta edhe 15 J.

 

Gjithashtu e mundur që ai që vendi është ende e pranishme përmbajtje të lartë të mbetur elektriciteti statik. Është e mundur për të matur atë. (picture)

 

Çdokush gjatë një përpjekje për të matur atë, do të ndjehen si duke u përpjekur për të matur një distancë midis gallaxies, duke blerë dhe calliper ...

 

Nuk është i madh edhe e shumës së ngrohjes akumuluar undergroud (jo aq i rrezikshëm, por?). Është e mundur për të matur atë. Kamera termike, Thermovision, imazhet Termike, Termike Imazhe, Night Vision, Infrared Camera Systems.

 

Nuk është edhe mbetur fusha magnetike e pranishme (anomali busull, jo aq i rrezikshëm, por?) Për shkak të mëparshme me të vërtetë shumë të madh pulsin elektromagnetike.

Kjo quhet impuls LEMP dhe magnetizëm që quhet LIRM, LIM - Rrufeja shtatëzënisë (Remanent) magnetizëm

 

Vetëm një shkak që krijoi të gjitha theese përtej çdo kuptim të fakteve, (duke përfshirë rrethi kulture) quhet Rrufe

 

Rrufeja edhe prodhon masën e vogël e rëntgen dhe gama rrezet dhe mesazhet paverifikuar beed, Kjo rrufe në plazmë (30 000Km rrumbullakët) edhe mundshme disa lloj i fuzionit bërthamor (Midis Hidrogjen - deuterium apo protonet - një proton plus një neutron)

 

Mundur lexuar këtë libër:

Lightning: Fizika dhe Effects , V.A. Rakov, MA Njeriut , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Shumë e që "përtej çdo kuptim të dukurive" mundur të gjejnë në këtë libër.

Për shembull Lightning elektromagnetike Pulse (LEMP), stuhi elektrike statike.

 

Rrufeja shtatëzënisë (Remanent) magnetizëm, LI (R) M edhe mundshme të gjeni duke përdorur Google, për shembull ai www.archaeophysics.com   (dhe shumë të tjera)

 

Fakt shumë interesante, që nuk u gjet asnjë fulgurite ose raundin qarqet kulture. Duke iu referuar: ku askush nuk duke kërkuar për diçka, nuk edhe askush nuk mund të gjeni kurrë asgjë. Çështje të demonstrueshme me faktin, që në çdo moment të shfaqjes rrethit kulture nuk është kryer dhe punon edhe minimale gërmimet, dhe fulgurites gjeti Sigurisht janë shumë më nëntokësore. Në të njëjtën kohë është ose do të jetë në disa faqe të tjera thuhet shprehimisht, se në disa vende, ku qarqet kulture gjetur, ose në afërsi të tyre të menjëhershme, do të jetë me të vërtetë në nëntokësore të cekët (por nën plugimi i thellë) e cila gjendet Mund të jetë me të vërtetë diçka interesante ( Arkeologjia ) dhe disa nga tezat e vendos edhe diçka dukshëm aktuale me të vërtetë është. Rrjetet Utility - shiko Lines kulture në , apo ndoshta disa (metalike) Objektet në Underground , siç është përmendur në një paragraf të njëjtën faqe.

 

Të paktën diçka të ngjashme me fulgurites Ndoshta pas të gjithë u gjet kurrë diku, përmendja do të vendoset objekt këtu më vonë. (Sio 2 sferat që duken të shfaqin shenja të funksionimit të temperaturave disa gradë mijë)

 

Është e mundur, që në pikënisje ka një dallim të mundshëm (PD) Më shumë se pesë volt Miliarda (5x10 9 V) dhe rryma pik e lartë se Amper ndoshta pesëqind mijëra (5x10 5 A).

 

Pjesa e energjisë, lëvizur nga njëra rrufeja standarde, mesatarisht, është nga 10 9 deri 10 10 J, dhe një të plotë - kamion ngarkuar do të lëvizë qindra shumë e kilometra nga se.

 

5 x 10 9 J është rreth 1400 kWh dhe mund të pezullohet përafërsisht. në 140 litra naftë, ose 1 ton e TNT. Mesatarja e pikut rrufe e tanishme është 000A 30.

 

Në rastin e shkarkimit jashtëzakonisht të lartë, anormale, që do të bë shumë rrallë, vetëm një herë në vit, pak jo kamion, por mallrave-tren, dhe jo disa qindra kilometra, por kohët Disa globit raundin ...

 

Rreth helmet janë tashmë në disa vende të tjera të informacionit shumë më tepër përshkrues, të gjejnë dhe kopje këtu. Përkundrazi ajo të fillojë. Lloj tjetër më të mirë.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Kur një aktor vjen tek unë dhe dëshiron të diskutojë karakterin e tij: - "Është në shkrimin". - "Por çfarë është motivimi im?" - "Paga juaj. ' A.Hitchcock
Mrekullitë nuk, në fakt, thyejnë ligjet e natyrës.       CSLewis
Njeriu mund të besoj se e pamundur, por njeriu nuk mund të besoj se e pamundur.       Oscar Wilde
z