Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-fizikës . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Fizikë
Fizika e shkarkimeve rrufe, Karakteristikat e përgjithshme, parimet themelore
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Është gabim të mendohet se detyra e fizikës është për të gjetur se si Natyra është. Fizikë bëjë me atë që ne themi në lidhje me natyrën.  N.Bohr
Mësimi më i madh në jetë është të dish se  Horaceedhe budallenjtë kanë të drejtë ndonjëherë.
Shenjë e vërtetë e inteligjencës nuk është njohuri, por imagjinata. A.Einstein

Qarqet kulture , pictures kulture, parimet themelore të Lightning

PagPh
Rrufeja është aktiviteti më i fuqishëm në fizikë. Shkalla aktuale Ndryshimi i rritjes është e rrumbullakët 30 000 A / μsec (parë Return Stroke, Pash Pas Shpesh më 200,000). Paimagjinueshmërisht do mendja e asnjë populli.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Shënim: para Zgjerimi këtë faqe, e madhe e sasisë së të dhënave fizike, duke përfshirë edhe karakteristikat elektrike, në faqen përmbante Mekanikë

 

Stuhitë dhe vetëtima

 

Krijimi Shpjegimi i Lightning

 

Llojet e klasifikimit Lightning

 

Bilancet Energjetike e shkarkimeve Lightning

 

 

Hyrje në fazat e Formimit Lightning

(I referohet llojit më të zakonshme - negativ re rënie shkarkimit - tokë)

I parë Analiza preliminare

 

 

I dytë Kreu dha

 

 

I tretë Streamer lart Pozitiv

 

 

4 Procesi Attachment

 

 

5 Return Stroke

 

 

6 Kreu Dart

 

 

7 Aktuale duke vazhduar

 

 

8 J dhe K Proceset në shkarkimeve në tokë

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ai ishte lloj i personit që rrinte në të maleve Gjatë stuhi në armaturën e bakrit lagur duke bërtitur "Të gjithë zotat janë bastards."  T.Pratchett
Një Fizikanti është vetëm mënyrë një atom i kërkuar në vetvete.  N.Bohr
Midis dy të këqijave, unë gjithmonë marr një Unë kurrë provuar më parë.  Mae West
z