Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-vija-ne-kulture . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Linjat e parashtruar `do të jetë kulture
linjat e `paraqitura duhet të jenë , shpesh bimët vdekur apo kulture në një fushë të formuar pikërisht në të njëjtën mënyrë si modele
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Një gjen ndonjëherë atë që nuk është në kërkim për të. A. Fleming
Nga pikëpamja shkencore mund të jenë subjekte të ndara në dy grupe: Ata që nuk kemi nevojë, findable kudo raundin na, dhe ato ne kemi nevojë vetëm tani, kurrë në gjendje për të gjetur.
Në fushat e fatit vëzhgimit favorizon vetëm mendjen e përgatitur.  L. Pasteur

Linjat Drejt janë edhe

shumë modele të rregullta

Crop circle created by lightning with underground pipes
Linjat e drejtë e parashtruar `do të jetë plotësisht i vdekur, ose misri (dhe çfarëdo kulture tjetër bujqësore) janë formuar nga mënyrë shumë Similary, pothuajse identike, si çdo modele e rregullt edhe por krejtësisht të parregullt në çdo kulture.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Dëmtuara, të dobët dhe të depozituar `do të jenë bimët (ndoshta vdiq plotësisht)

Mbi linjat e gjata mund të jetë krijuar në të gjitha rastet në një mënyrë shumë të ngjashme.

Kryerja për shkak të rrymës elektrike përmes bimëve, sistemet e tyre rrënjë dhe tokën përreth tyre i menjëhershëm, por me kontributet e rëndësishme e rrugëve përçueshëm në ilegalitet. Ato Rritja përçueshmëri elektrik, kryesisht tokës së në afërsi dhe sipër tyre, deri tek urdhrave disa të madhësisë. Këngë të tilla mund të jetë me origjinë natyrore, arkeologjike apo industriale. Linjat rezultojnë mund të jetë e gjatesite e ndryshme. Nga më pak se një metër në mbi një kilometër. Kjo varet nga intensiteti i shkarkimit dhe karakterin e Shoqërohet linjat nëntokësore - si ato kontribuojnë për shpërndarje të rrymave nëntokësore. Në disa prej tyre (shumë e gjatë) mund të marrin pjesë shkarkimet disa apo ndez e shkarkimit të njëjtë, ose ndonjë RS të mëvonshëm të shkarkimit Same, duke rënë në vende të tjera se në RS para të mëdha (në raste të veçanta ajo mund të bjerë qindra metra larg, edhe më tej). Merr pjesë në një farë mënyre dhe mënyrën, i cili krijon një lidhje në mes të resë përçueshëm dhe në tokë, duke i paraprirë shkarkimin, përshkrim i detajuar deti do të jetë për shembull këtu .

 

Shumica e tyre do të mbetet për pjesën tjetër të sezonit në rritje plotësisht pa u vënë re. Nuk është e pamundur që ata janë të krijuara në një karakteristika shumë më e madhe, se sa modelet e përzgjedhura aq shumë të admiruar të rregullta, por ata janë regjistruar vetëm në rast se një thatësirë, në qoftë se ata ishin një komponent i një model të thatë. Përndryshe, ata kanë gjasa për të konsiderohet si një degë e linja e, apo rrugën në këtë fushë.

 

Ndër linjat më interesante të gjata në këtë fushë u quajt Mosha Line FL Midis Opocno dhe Dobruska. Referencat në linjat e shkurtra janë tashmë në mainpagee . Këto Relate tubacionet nëntokësore kryesisht të mundshme, mbetet e ujit ose sewerages. Çështja do të jetë këtu në këtë vend në kohën e elaboruar më hollësisht, në lidhje me shkaqet arkeologjike dhe gjeologjike të mundshme.

 

Dy imazhe në kokë e kësaj faqe Relate këtë vend një të thatë, me demonstrueshmërisht linjë localizers (përmendur edhe në faqen kryesore). Dytë u kap Disa javë pas e parë, ndërsa top djathtë të faqes është një foto e grurit "vetëm" paraqiti `do të jetë (dëmtuar, dobësuar) - por është ndoshta krejtësisht i vdekur. Çfarë po ndodh atje, do të jetë shumë më i detajuar Përshkruhet për shembull në faqe Kronologjia dhe subpages. Në foto është copyright nën kulture krejtësisht të vdekur dhe ai ishte ndoshta i vetmi vend për të gjetur Vështirësia e saj me localizable dhe identifiably mbetet. Foto parë është nga arkivi i Lucy Pringle , të dytë nga -busty taylor.com . Një tipar i përbashkët i pothuajse pa përjashtim të gjitha fotot qarqet kulture është mjaft e trishtuar FAKT, se nëse ata ndonjëherë përmend ndonjë datë, nuk është vetëm një informacion të caktuar për ta në lidhje me kohën e zbulimit model, (në këtë rast, datë 23, përkatësisht 22 Maj 1998). Dytë është marrë me interval të mundshme të paktën një muaj nga e para. Nuk ka zgjedhje, por me edukatë, por edhe shumë sugjeroj fort se të gjitha qarqet kulture Explorers, që për çdo foto absolutisht Marrë profesionalisht pazgjidhshmërisht takon datën e blerjes, si dhe (ose edhe më shumë) për çdo fotografisë dokumentare fituar për qëllime të kërkimit shkencor . Data është për shembull të përfshira në imazhin Exif për çdo lak që nga ditët, kur ai bleu kamera e parë e tyre digjitale (por nëse ndonjëherë Ata e dinë se çfarë është EXIF). Kjo informacione shumë të dobishme përcjellëse çdo imazh Ndërtimi foto, fatkeqësisht, janë gjithmonë Gjatë një mënyrë nga e Tyre kamera e tyre e internetit "misterioze Losen". Mënyra më e mirë për atë që nuk i Sat Vlera informative e faqet e internetit të tyre do të jenë nga një pikë e parë profesionale rrit menjëherë nga mijëra qind. Nëse gjetja e informacionit EXIF, dhe duke ditur se çfarë është ajo, për ta pamposhtur pas gjithë problemi i vetëm, do të mjaftonte mjaft data e foto blejë, kjo urë informacion i rëndësishëm do të jetë e dobishme për të rritur përfitimin e faqeve të tyre të botës shkencore përparim në të njëjtën mënyrë. Sigurisht, të paktën të dhënat e përafërta edhe GPS janë shumë të dobishme.

 

Raste të ngjashme, si ata janë në kokë e kësaj faqeje, këtu në këtë vend do të quhet titullin e punës për tani " localizable undergroundd pjatë metalike "

 

Shënim: Të gjitha fotografitë e vetë autorit në këtë faqe PËRMBAJNË informata EXIF

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Vlen të dhënat edhe GPS, nëse përmbajtura. Të gjitha fotot aplikuara nga faqet e internetit të tjera kanë, kur është e mundur, i mbushur në informacion EXIF rreth burimit -, autor website. Ndër të tjera, shërben si një tregues se autorët e kësaj faqeje, dhe nëse nuk Menjëherë ngritur një lidhje direkt në burim, Sigurisht nuk do të shtohet diku në të ardhmen e afërt. Përveç kësaj, ajo ishte vetëm themeluar (Dhjetor 2011) dhe të veçanta faqe qarqet kulture - GPS, ku ata janë shtuar gradualisht të dhënat GPS me numrin më të madh të fotografive qarqet kulture, që kanë qenë ndonjëherë të gjetur të gjithë botën, duke përfshirë vendndodhjen e formës përafërt Modeli sa më afër në profilin terrenit ( Google Earth ).

 

Shtigjet dredha-dredha

Një rast i dytë i rrugëve dhe në fusha dhe linjat edhe janë krijuar nga të energjisë elektrike, por në këtë rast ata nuk janë të drejtë në të gjitha. Këto janë të ndryshme të rrugëve dredha-dredha, shkon askund askund në këtë fushë, ose nga diku diku sa duket ajo. Ata dalin (Ngrihu) shumë shpesh për disa ditë pas zbulimit të modeleve, dhe çdo vëzhgues i tyre mendon Prandaj, ajo zbuloi se dikush atje. Shtigjet e natyrisht, janë afër disa modele gjurmuar jashtë, por shumë të ngjarë aspak e gjitha prej tyre. Kjo mund të jetë një rrugë krejtësisht të rastit, të krijuara nga tejkalimi i ngarkuar elektrike, që solli udhëtim larg nga aty, pak a shumë rastësisht, dhe ata janë shpesh shumë të dredha-dredha. Në të ardhmen e afërt këtu do të vendoset objekti në një numër të fotografive të thatë, Ata janë dhjetra dispozicion. Natyrisht, në asnjë mënyrë të gjitha shtigjet e tyre ai duhet të ketë qenë e bëra nga Kanalet përkohsisht zvarritje për shkarkimin rrufe tokë, disa prej tyre do të jetë me të vërtetë të krijuar nga disa detarë "dehur", por sigurisht jo të gjithë prej tyre. Ata mund të jetë një rrugë krejtësisht të rastit, të krijuara nga më të madhe se ngarkuar elektrike, OBSH klasa për të marrë larg nga atje, pak a shumë rastësisht, dhe janë shpesh shumë të dredha-dredha. Plotësisht Njësoj si tërthortë endje e shkarkimeve rrufe në ajër. Në të ardhmen e afërt do të vendosen këtu numrin objekt kulture dhe fotot e parë të thatë shtigje të vendosura direkt në fotografitë qarqet kulture, ka dhjetra e thatë në dispozicion. Sigurisht, jo të gjitha shtigjet e tilla për një gjarpër që ato të bëra përkohësisht në terren shkarkimin zvarritje rrufe, disa prej tyre mund të krijohet me të vërtetë nga disa detarë "dehur", por sigurisht nuk është gjithë prej tyre. Ata mund të dalin më vonë pas zbulimit model (disa ditë) Kjo shkarkimin e mbetur, zvarritje larg nga vendi i ndikimit, nuk ka energji të mjaftueshme, prandaj bimët nuk janë prekur aq intensivisht, si në modelin kryesor. Sigurisht nuk është e pamundur që edhe disa prej rrugëve janë të thatë, pasi zbulimi i tyre shtrihet shtesë nga vizitorët e modeleve, që thjesht mendon, se dikush e kishte pioneered ato para. Edhe më shumë, se ata nuk mund të shfaqen në fotografitë dokumentar e parë e regjistruar më parë, për shkak se ata nuk ekzistojnë ende.

 

Nuk është një rast ku ajo nuk është me të vërtetë e pamundur që rrufe nga faqja e ndikimit dhe krijimin e modeleve të përparuar larg dhe ndriçimit Ball. Kjo do të përshkruhet në disa faqe të tjera, veçanërisht në një vend ku është shpjeguar se rrufeja topin me të vërtetë nuk kanë nevojë për të marrë pjesë në krijimin e modeleve të rregullta, në faqen ku vëmendja është paguar për rrufe topin. Sigurisht, por kjo nuk është kjo mënyra më e pakonceptueshme që janë larguar klasik shkarkimin kanal i hapur. Do ajo jetë mjaft vështirë tek ndonjë nga mundësitë e mundur për të kryer. Kjo është thelbësore në vend, në një lartësi të vogël mbi tokë lëvizur ngarkuar madhe elektrike.

 

Linjat drejt mbi tubacionet

Pandashme përkrahës për shumë qarqe kulture, zbuluar në të kaluarën, por ata kanë mbetur pa ndonjë interes, ose kanë mbetur plotësisht pa u vënë re. Ata mund të kalojnë nëpër të drejtën e modelit, përveç tij, në largësi më të vogël ose më të mëdha prej saj. Ata madje mund të jenë të vendosura në distancë relativisht të madhe nga modeli (disa qindra metra), në një pjesë krejtësisht të ndryshme të fushës, kështu që nuk mund edhe të konsiderohet si një pjesë e formë. Ata mund të ndodhë në fushën ngjitur apo edhe të largët, ku nuk është aspak rregullisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, madje edhe në fushën ku përveç tyre nuk janë ndonjë tjetër tashmë ka parashtruar `do të jetë (i dëmtuar, dobësuar) apo kulture të vdekur në të gjitha.

 

Gjithashtu, sepse nganjëherë nuk kanë të drejtë të paraqiten në të njëjtën kohë. Ajo mund të jetë një numër i ditëve më parë, por edhe vonë. Në disa (ndoshta mjaft raste të shpeshta) jo vetëm që do kokërr në to do të depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) Shpesh plotësisht vdes. Një nga arsyet pse ata nuk janë paguar ndonjë vëmendje pothuajse me faktin se kokërr në to është shumë të ngjarë të vdekur në mënyrë të shpejtë se ajo nuk është paraqitur `do të jenë (të dëmtuar, i dobësuar), ajo dries në këmbë. Ata Çohu Ashtu si çdo Zakonisht rrafshuar misër (dëmtuar, dobësuar) - pas dobësimit të grurit për shkak të shkarkimeve rrufe në afërsi të tyre. Shumë shpesh marrin një dozë të konsiderueshme më të lartë të energjisë, temperatura në rastet më të shpeshta, falë elektrike përçueshëm strukturave nëntokësore. Ndodh fenomeni mjaft shpesh thatë dhe ndoshta, kur bimore (pjesë e saj mbi tokë) do të mbijetojnë rrufeja goditi me pothuajse asnjë dëm (ajo është e vendosur në një distancë relativisht të madhe nga shkarkimit), por sistemin e saj rrënjë krejtësisht u vra apo pranuar thatësirën një dozë të madhe të energjisë elektrike që është absolutisht pashmangshme tenton të vdekjes. Gjendja e saj është mjaft e ngjashme me një fabrikë, e cila është zgjedhur në një vazo. Gjithashtu, ajo mund të marrë një pak më shumë se opsion nuk do të shfaqen efektet e shkarkimit në të. Bimët përreth mund të depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) para se të fillojë për të shkuar thatë.

 

Objekte në ilegalitet

Do të jetë një gabim të mos përfshijë këtë faqe në një tjetër pjesë e modeleve të rregullta, që vetëm do të ishte të mos regjistruar plotësisht. Caktuar disa të shtëna, ku mund të shihen në afërsi të modeleve të disa objekteve unidentifiable, të cilat janë dhënë në një shumëllojshmëri të magjike, kulti, Astrological dhe Perëndia e di se çfarë kuptime të tjera grafike. Artikuj të ngjashëm siguri do të jetë e mundur për të gjetur në qarqet kulture fotografive tjera një numër të madh. Shumë prej tyre Sigurisht edhe në mungesë të modeleve të rregullta lihet pa asnjë publicitet. Këto janë objekte që shtrihen pashqetësuar në nëntokë për shumë vite, dhe janë shfaqur në një mënyrë të ngjashme në çdo kohë në afërsi të një rrufeja (dhjetëra metra). Kjo nuk është shumë shpesh, sepse e lartë në latitudes, ku shifrat dalin, Ndodh vit mesatarisht 2-3 kjo godet rrufeja në km2 , më pak se gjysma mund të jenë jashtë sezonit në rritje, në mënyrë të goditur mbyllje në fushën Kur nuk ka asgjë më në rritje, dhe kështu çdo lak do të presë një objekt të thatë që do të shfaqet përsëri në minimum 10 deri në 20 vjet ose më gjatë, ndoshta 100 Por siç u përmend tashmë, nëse nuk duket në afërsi të tyre në të njëjtën kohë një model i madh i rregullt, një ngjarje e thatë do të bëhet krejtësisht pa asnjë publicitet. Sigurisht është e mundur, që shumë prej thatësirës vizualizim të dalë në afërsi të ndonjë model të rregullt, dhe rezultatet absolutisht asnjë interes nga ajo, dhe ata nuk përshtaten në shumicën e fotografive.

 

Parimi i vizualizimi është saktësisht e njëjtë, si në rastin e tub nëntokësore - e vendosur në një thellësi më poshtë plugimi nëntokës, por prania e tyre në masë të madhe Ndikuar përçueshmëri e tokës pranë dhe mbi to, dhe kryerjen e rrymave rrufe në sajë të nëndheshme për ta mund të shkaktojë që ndikojnë dhe të rëndësishëm të bimëve në afërsi, kryesisht sistemet e tyre rrënjë. Kjo mund të jetë edhe objekte arkeologjike, ose komponentet e makinave bujqësore dhe të lërohet nën apostated, mbetet edhe e çdo Aktivitetet industriale, mbetet mbetet shumë kohë më parë braktisur ujë ose kanalizime, ose pjesë të aeroplanëve shembur. E vendosur në një thellësi më poshtë plugimi nëntokën, dhe në qoftë se askush nuk ka të gërmoj e tyre, ata janë ende atje. Shfaqet vendndodhjen GPS e objekteve janë të njohura, dhe të interesuarit mund të shkojnë për ato me një kazma, dhe pas negocimit leje nga pronari i tokës. Ne dëshirojmë shumë sukses në to gërmimi. Gjithashtu do të jetë e mundur për të gjetur ata me detektorë metali ose radar nëntokësor (disa prej tyre nuk duhet të jetë me të vërtetë metalike).

 

Mjaft saktë vendndodhjen GPS i objekteve nëntokësore Kjo do të publikohet këtu pari. Së shpejti.

 

Një tjetër lloj i linjave të drejtë në fushë

Ato janë të vendosura në mes Kryesisht pikërisht Midis linjat e tramvajit

Këtu vetëm një përmendje të shkurtër të tyre. Ata nuk janë të lidhur direkt me objekte të vendosura nëntokësore, por me kryerjen mënyrë e energjisë elektrike në të gjithë sipërfaqen e dheut dhe nëntokësore pranë. Ata janë shkaktuar kryesisht nga tanishëm përmes Kryerja linjat e tramvajit. Shumë shpesh ka ndodh në fushat kulture dhe fenomen thatë, që bimët më të prekura janë vendosur pikërisht në gjysmë të rrugës në mes tyre (ka shumë rryma shtuar hyjnë nga të dy drejtimet). Formacione të ngjashme përkushtuar do të ketë hapësirë ​​më shumë në faqen e linjat e tramvajit . Nuk është dhënë tashmë një shumë e përmend në to është disa faqe të tjera përmbledhëse, nga ku ata do të rivendoset gradualisht në edhe That faqen kryesore rreth linjat e tramvajit. (Disa ilustruesephotos)

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ata thonë se Presidenti Wilson ka blundered. Ndoshta ai ka, por unë njoftim Ai gabimet usuall përpara.  T. A. Edison
Brunettes janë turbullues. Ata janë më keq se çifutët. Charlie Chaplin
Në qoftë se unë mund të kujtoj emrat e të gjitha grimcave tezat, unë do të jetë një botanist.             E. Fermi
z