Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-linjat e tramvajit . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Linjat e tramvajit - përçuesve
Përfshirë gjerësisht në aktual rreth Kryerja sipërfaqe të tokës, cilësi dhe forma e paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Alienet paligjshme kanë qenë gjithmonë një problem në Shtetet e Bashkuara. Pyetni ndonjë indiane. R.Orben
Nuk ka asnjë pengesë për progresin e madhe se dëshira e shkencës për të parë atë të ndodhë shumë shpejt. G.C.Lichtenberg
Kur një njeri budalla është duke bërë diçka që ai është turp, ai gjithmonë deklaron se është detyra e tij. G.B.Shaw

Linjat e tramvajit janë përçues të konsiderueshme tanishme

PagPh
Formën e linjat e tramvajit është shumë e kujton në formë PCB. Nga pikëpamja fizike e akteve view si dirigjent elektrik, vendoset objekti në një mjedis jo përçueshëm (në një substrate jo-përçueshëm). PCB gjarpëroj.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Linjat e tramvajit

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Një njeri është një i pamend, nëse ai pi para se ai arrin moshën e 50, dhe një budalla nëse ai nuk bën pas.   F.L.Wright
Çdo budalla mund të kritikojë, dënojnë dhe ankohen dhe budallenjtë më të. B.Franklin
Në kohët e lashta macet u adhuruan si perëndi. Ata nuk e kanë harruar këtë. T.Pratchett
z