Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-e-themelore-banim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kronologjia e banim
Pri strehim është një proces kompleks, gjatë të cilit rresht ndjekin një numër hapash të njëpasnjëshme
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Astounded Unë jam nga njerëzit që duan të 'di' universin Kur është e vështirë të mjaftueshme për të gjetur rrugën tuaj rreth lagje e kinezëve.  W.Allen
Unë e di, por një liri, dhe kjo është liria e mendjes.   A.S.Exupery
Marrëzi është një dhuratë e Perëndisë edhe, keqpërdorimit, por nuk duhet atë. Papa Gjon Pali II

Qarqet kulture , pictures kulture, Kronologjia e banim

PagPh
Një nga gabimet më të rënda të qarqeve kulture të mëparshme kërkimore të gjitha me faktin, që pas shumë e Hollësishme Surveyors eksplorimit fillestare Them paguar pothuajse absolutisht asnjë vëmendje follow-up. (Me papërfillshëm përjashtime)

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Qarqet Pri: Kronologjia e banim

 

Përmbledhje themelore e çështjes së banim (të dëmshme, dobësimi) kronologjia është elaboruar tani në detaje të mjaftueshme arsyetimit fazat e banim procesit - Kronologjia .

 

Nuk është një kopje e tekstit që është botuar gradualisht në Sci Fi faqen www.sarden.cz (Kronologjia ishte pjesa e tretë). Lidhjet me pjesët e tjera këtu .

 

Më vonë do të transferohen gradualisht këtu dhe kanë krijuar lidhjet me subpages tjera në Kronologjia, ku do të elaboruar secilën fazë të procesit në më shumë detaje.

 

Ajo është shumë e mundshme që të gjithë të kenë forma më vonë që shfaqen në strukturën e kulture të jetë në strukturën e tyre "ekspozuar" në periudhën e gjelbër para se të arrijnë pjekurinë. Me fjalë të tjera, gjatë rritjes vegjetative. Qelizat e gjelbër dhe indet mund të jetë dëmtuar pas kalimit të energjisë elektrike shumë të ndjeshëm, indet e vdekur minimalisht vetëm ose pothuajse aspak. Përveç kësaj, indet e gjelbër të prekur nga energjisë elektrike (një kufi mbi dozë, të përcaktuar në seksionin PPE vonë) do të dobësohet dhe venitet Vazhdimisht, për shkak të dobësimit dhe mund, pas një kohe të bimëve të rrafshuar (dëmtuar, dobësuar). Kur dobësojnë para Than gjeth e tyre janë pothuajse të thatë. Nga tharja indet më të forcuar. Green është periudha e maturimit për drithëra të ndryshme dhe bimëve të ndryshme, kulturat e dimrit, kulturat e pranverës, misër dhe kështu me radhë. Por kjo është e mundur të pyesni fermerët apo të shikoni në librat e zgjuar. Për të depozitohet `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) janë me të vërtetë në gjendje pothuajse çdo rrjedhin / kërcell / teh bimore lloji, për shembull poppies.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë kam vënë re edhe njerëz të cilët pretendojnë çdo gjë është paracaktuar, dhe se ne mund të bëjmë asgjë për të ndryshuar atë, shikoni para se ata të kalojnë rrugën. S.Hawking
Kurrë mos nënvlerësojnë fuqinë e marrëzi njerëzore. R.A.Heinlein
Unë nuk kam dështuar. Unë e kam gjetur vetëm 10.000 mënyra që nuk do të punojnë.   T.A.Edison
z