Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-ngrohjes-efektet-anomali . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Efekte nxehtit
Ka shumë mundësi të gjejnë infra të kuqe (për ngrohje) bimët dëmtuara, nga të thata Pak djegur totale
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Ku ka aftësi teknike të nevojshme për të lëvizur malet, nuk ka nevojë për besimin që lëviz malet.  E.Hoffer
Merrni të gjitha budallenj në anën tuaj dhe ju mund të zgjidhen për asgjë.  F.Dane
Vetëm në ëndrrat tona jemi të lirë. Pjesa tjetër e kohës ne kemi nevojë për pagat.            T.Pratchett

Qarqet kulture , pictures kulture, Efekte Infrared ngrohje

PagPh
Ekzistojnë gjëra ndoshta pak si natyra dhe të kuptueshme, si nxehtësia bimëve të dëmtuara dhe djegura, si rezultat i shkarkimit rrufe. Energjia e shumës së rrezatuar prane kanal shkarkimi është krejtësisht e paimagjinueshme.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Paraqitje

Në vendin, ku qarqet kulture janë gjetur, ajo shpesh është e mundur të gjetur të ngrohjes - bimëve të dëmtuara, nga pak deri tharë është djegur tërësisht dhe djegur. Në vendin ku shkarkimin rrufe përfundoi, nuk është e mundur të presim asgjë tjetër.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Është e pafalshme për shkencëtarët për kafshët torturës; le ta bëjnë eksperimentet e tyre mbi gazetarët dhe politikanët.  H.Ibsen
Siguri? Në këtë botë asgjë nuk është e sigurt si vdekja dhe taksat. B.Franklin
Një shkrimtar profesional është një amator i cili nuk lë.       Richard Bach
z