Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-elektro-FITOPATOLOGJIKE-induksion-in-bimë . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Induksioni e rrymave elektrike në bimë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Kurrë nuk tregoni njerëzve se si të të gjërave. Tregoni atyre se çfarë të bëjnë dhe ata do të papritur ju me zgjuarsi e Tyre.  G.S.Patton
Do të ne të gjithë si të votojnë për njeriun më të mirë, por ai kurrë nuk është një kandidat.   Kin Hubbard
Që ne e dimë natyrën e gjeniut është që të sigurojë idiots me idetë e njëzet vjet më vonë.     L. Aragon

Qarqet kulture , pictures kulture, Induksioni elektrike

PagPh
Kush nuk qaj nuk është Korean

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Paraqitje

Në këtë faqe do të demonstrohet një eksperiment, të cilit rezultati Iniciuar Vazhdimi i të gjitha hulumtimet e mëvonshme mbi mundësinë e paraqitjes (të dëmshme, dobësimi) dhe kulturave të dëmshme dhe bimë të tjera për shkak të shkarkimeve rrufe. Kjo ishte një provë e nëse është e mundur, se në fabrikë nëpërmjet induksionit elektrik do të jetë thatësira krijuar një të shumës së energjisë elektrike, që mund në mënyrë të konsiderueshme Ajo dëme. Nëse është e mundur, do të ekzistojnë edhe në qoftë se vetëm një rezultat minimal shpërndarja e energjisë nën sipërfaqen e tokës në të dy anët dhe rrënjët e dëmshme Kështu, që pas një shkarkesë rrufe në fushën e kulture janë dëmtuar Organet Menjëherë edhe bimore në një distancë prej dhjetëra metra në e metra nga shkarkimit. Diametri i shkarkimit kanalit rrufe vetëm Rrallë kalon 5 mm. Disa burime tregojnë një vlerë prej 10-20 mm, ndoshta në varësi të pikës matëse saktë kohor, që mund të ndryshojnë në nanoseconds. Për shembull midis kohës së mesatares vs aktuale. maksimale (piku) kaloi shumë kohë "" e cila është e shprehur në të vërtetë microseconds, por kjo mund Gjatë diametër të kanalit të ndryshojë disa herë. Aktual mesatar i ndoshta dy raste - pjesë rritje dhe zbritës i kurbë, dhe diametri në dy dy rastet do të jetë krejtësisht të ndryshme. Më e rëndësishme është gjetur se diametri i saj nuk kalon disa centimetra.

Si rezultatet e eksperimenteve Kjo është përcaktuar, që induksion në bimë është me të vërtetë e mundshme .

Vetëm ndikojnë dhe dobësimin e rrënjëve A ndoshta nuk rezultojnë në dobësi e përgjithshme dhe degradimin e mbi tokë pjesë të bimëve dhe të mëvonshëm strehim (të dëmshme, dobësimi), rezultati i saj do të jetë vetëm një reduktim në rendimentit. Mikrobet ekzistuese të farave do bëhem vetëm nën mesataren në madhësi. Kërkesa është natyrisht një supozim thjeshtë, por ajo është sigurisht gjithmonë një Possible Statistikisht dhe eksperimentalisht konfirmojë ose hedh poshtë atë. Një që mund edhe të thonë se kjo është një supozim i kualifikuar, shqiptuar në sfondin e vëzhgimeve të shumta të bimëve të ekspozuar ndaj kushteve të caktuara me efekte negative në rritjen dhe maturimit.

 

 

Një pyetje për lexuesit nga Filipinet

Pse jeni kaq tërësisht i interesuar në inducing energji elektrike për bimët?

Është e mundur për të shkruar një përgjigje këtu: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Struktura e bimëve në kushtet e përçueshmërisë elektrike

Indet bimore përmbajnë disa materiale elektrike përçueshëm, kryesisht electrolytes. Ajo është gjithashtu e mundur, se ato janë përçues thatësira dhe i varfër, që kontributi i tyre është e thatë dhe pak të rëndësishme (subliminally dëmshme) induksion e energjisë elektrike në indet bimore. Prandaj, ajo është parë e nevojshme për të përcaktuar nëse një mjedis shumë të ndryshme, të tilla si Microsoft electrolyte në strukturën e indeve bimore, kundër metalike, mund të çojë në induksion elektrik. Një fakt i tillë është i mundur jo automatikisht mend, sepse mënyra Kryerja e tanishme përmes një electrolyte është nga Kryerjen tela (kryesisht metal) shumë të ndryshme. Në metale me aktuale Shkaktuar nga përçueshmëri elektronike reja, të cilat janë duke lëvizur lirisht elektronet e sferës lartë valencë, ndërsa në elektrolite me sajë elektrike aktuale kryer për Anions dhe meve, lëvizin në zgjidhje. Në qoftë se ajo u formua duke aplikuar një qelizat elektrike mezi tensionit dhe disa pengesa (ekuivalent i pengesës elektrolitik) A do të kryejnë elektrik aktual nëpër induksion e materialeve bimore krejtësisht e pamundur. Metoda më e thjeshtë për të bindur thatësira dhe hipotezave, është një eksperiment praktik.

 

Koment:

Përçueshmëri tanishëm përmes bimëve është e mundur, natyrisht, rezistenca elektrike e gjeth kulture dhe e lë, është e mundur për të matur dhe në shtetin e bimëve jeshile është megaohms Përafërsisht Disa në centimetër. Indeve bimore do të informojë për njëri-tjetrin shteti i tyre me sinjale elektrike, si indet e organizmave të kafshëve. Merret me çështje disipline shkencore Called bimëve ELEKTROFIZIOLOGJIK. Detajet mund të përcaktohet për shembull në Bimeve ELEKTROFIZIOLOGJIK: teoria dhe methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Marrëveshja e eksperimentit

Për qëllim të verifikimit Mundësia e induksion elektrik aktual në bimë është ndërtuar dhe transformator, ku ishin pala kryesore dhe pesë kthehet të bakrit PagPhtela dhe në anën sekondarë 2.5 kthehet ndërtuar nga materiale bimore. Si materiali bimore është përdorur dhe gjethe të chive (Allium schoenoprasum) Vendosur në një izolim spageti. Rezistenca elektrike e chive dhe u gjet rreth 2.5 Mohm / cm. Në spirale primar të transformatorit ishte i lidhur sinjalin e 1kHz Përafërsisht 0,3 V. sinjal i spirales fillor dhe të mesëm është aplikuar për kontributin e dy oshiloskop rreze. Disa fotografi më shumë do të vendoset më vonë objekt këtu. Eksperimentet janë realizuar maj 2008

 

Para këtij eksperimenti u realizua një eksperiment të kontrollit, ku është përdorur si bakri materiale sekondarë spirale - 2.5 kthehet si. Realizuar në fund ishte një tjetër eksperiment kontrollit, dhe kjo PËRCAKTIMI Eliminimi induksion parazitare në telave të dhëna të drejtpërdrejta, nëse disa inductions thatë ekzistuar. Diçka si kjo nuk është thjesht automatikisht përjashton mundur, sepse dallimi në mes të rezistencës së telave kryesorë dhe materiale bimore mund të vlerësohet në 10 nëntë herë më të ulët. Në rastin e fundit është përdorur Prandaj në vend të bakrit teli fije najloni nonconductive. Të tre eksperimente janë plotësisht identike spatially rregulluar.

 

Në rastin e chive është matur qindat tensionit pak MV, në rastin e bakrit - Përafërsisht 0.15V, najlon - Matur kishte asgjë në të gjitha, as ndonjë aluzion i një zhurmë. Kjo ishte padyshim për shkak të teknikës matëse të përdorura. Më e rëndësishme është fakti që Mundësitë e ndonjë inductions parazitare ishin mjaft Gjatë eksperimentit eliminohen rrymat e matur dhe nuk të vërtetë kanë origjinën nga induksion në teh të përdorura chive. Në rastin e eksperimenteve të tjera ato janë përdorur në të vërtetë si "Skema e pajisjeve matëse të përdorura" me vlerën 0 (zero korrigjim) dhe 100%. Ajo ishte në fakt dhe dy herë në ekzekutimin e një eksperimenti të verbër. Nuk duhet të ngatërrohet me eksperiment dyfishtë të verbër, kjo është diçka krejtësisht të ndryshme. Në rast se do të ketë një thatësirë ​​eksperimente për të vlerësuar dhe plotësisht person i pavarur i cili nuk do të jetë aspak i informuar, atë materiale janë përdorur në të cilat e eksperimentit. Një gjë e tillë eksperimentet (verbër dyfishtë) janë të një rëndësie të veçantë në mjekësi. Në fizikë thjeshta nuk është një nevojë e thatë dhe e madhe duke përdorur këtë metodë kërkimore, për shkak të mundësive të thatësirës përsëritur një eksperiment në çdo kohë në kushte shumë e shumë të njëjta ose të ngjashme, ajo që është e mjaftueshme për të kualifikoheni objektivisht rezultatet dhe ndikimet e Eliminimi subjektiv.

 

Nga eksperimentet e kryera me të mundshme të nxjerr një përfundim, se brenda materialit bimëve mund të jetë i detyruar nga rregullat elektrike energjisë elektrike të zakonshme, dhe gjithashtu me marrëveshje të mundshme me këtë. Më shumë gjasa që ai PJESE Kjo, si dhe kryerjen aktual Gjatë direkt uzinës së, ka paraqitur elektrolite. Qark ekuivalente e bimëve mund të konsiderohet si lidhje kryesisht serial të rezistencat grupeve. Rrymat janë detyruar në materiale bimore, të ngjashme si në linjat ajrore thatë (shih standardin IEC 62305 - EN 1-5). Vetëm për të pritur më shumë rezistencë më të lartë të materialeve bimore.

 

Eksperimentet janë shumë thjesht ekzekutues, i verifikueshëm dhe të riprodhueshme. Ata janë absolutisht, pa përjashtim, një eksperimentet ekzekutueshme në shkollë çdo laborator fizike ose biologjike.

 

Rezultati më i përgjithshëm i eksperimenteve me gjetjen e përshkruar se edhe në electrolytes është e mundshme induksion elektrik. Edhe në qoftë se ajo është e përçueshmëri elektrolitike. Ndikimi praktik i eksperimenteve të thatësirës ndoshta është pothuajse asnjë, sepse kjo është e mundur vështirë kërkojë ndërtuesve për të ndërtuar transformator nga uji ose në ujë.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

 

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri kryer dhe rryma elektrike të shkaktuara, falë këtij pjesë e tyre mund të shfaqin vetitë elektromagnetike dhe mund të sillen si një busull magnetike hala. Fusha magnetike e shkarkimeve rrufe është mesatare në disa pika rreth një mijë herë më të fortë se fusha magnetike e Tokës. Rrezet e qarqeve Përafërsisht Përfaqëson vargjet e shkarkimeve rrufe efekteve elektromagnetike.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Qëllimi i një shkencëtar në një diskutim me kolegët e tij nuk është për të bindur, por për të qartësuar.  Leo Szilard
Ndershmëria paguan, por kjo nuk duket për të paguar të mjaftueshme për të përshtaten disa njerëz.  Kin Hubbard
Nëse ju mendoni se shefi juaj është budalla, mos harroni: ju nuk do të ketë një punë nëse ai kishte ndonjë zgjuar.     J.Gotti
z