Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-fantazmat . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - Ghosts
Nëse shkarkimi ishte me të vërtetë e madhe, në gjendje për të parë "phantoms" hijet në borë, apo kulture në vitin e ardhshëm
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ajo është aq e këndshme që do të vijnë të gjithë njerëzit më budalla se veten. Ne i duam ata në të njëjtën kohë për të qenë Sat J.K.Jerome
Ju nuk mund të heqë dorë nga shpresa Vetëm Për shkak se ajo është e pashpresë. Ju Gotta shpresojnë edhe më shumë!
Shkenca duhet të ketë origjinën në ndjenjën se diçka ishte e gabuar.       T.Carlyle

Vitin e ardhshëm (dimrit) "vulën" figura të ngjashme në kulture (bora)

PagPh
Gjithçka varet në fuqinë rrufe. Nëse me të vërtetë e madhe, shih e mundshme të ngjashme - deformuara (lërohet, etj) shifra dëborë të dimrit, ose në sezonin e ardhshëm kulture. Në raste të rralla 2 vjet pas (Kozárovce, Sllovaki)

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Shkarkimi Rrufeja Krijon jehona, hijet apo mirrorings

Si ndodhi? Disa hijet, mirroring - në dëborë të dimrit, ose vitin e ardhshëm, e njëjta shifër, Similary, por vetëm shumë të lehta ...

 

 

 

Gjithçka e bëra nga The Nature - kimi. Nuk dukej e thatë dhe ndryshimet e mëdha nëntokësore, se nuk janë krijuar sasi të dukshme e kimikateve të zgjidhshëm, të ndryshme nga kushtet normale. Impuls extremly i lartë i energjisë elektrike të mbështetur nga rrufeja ishte shkaku i elektrolizë në materiale organike dhe inorganike nëntokësore, tension të lartë dhe shkëputja e avujve desintegration, lëngjeve dhe solids nëntokësore, ndryshime të tjera të mëdha kimike - u bë Pyrolysis për shkak të ngrohjes së prodhuar nga Sam pulsin (edhe fizik - dehydratation). Shuma e lartë e kimikateve të dëmshme-bimore ishin në fakt Origjinën vetëm në Organet e bimëve, dhe toka ishin larguar nga rrënjët, ose pas lërim.

 

Shkarkimi Rrufeja mund të krijojë një sasi të madhe të të substancave të dëmshme në tokë (jo vetëm për bimët, por edhe për njerëzit, shih Warning). Disa prej këtyre simboleve mund të mbeten kimikate të dëmshme në tokë më një vit e gjysmë, dhe të ndihmojë në krijimin dhe figura të ngjashme vitin e ardhshëm për shkak të dobët dhe dëmtimin e bimëve, keqësimi i zhvillimit dhe mungesës së rritjes.

 

Gjithashtu disa nga sasia e energjisë mund të ruhen në tokë për shkak të ndryshimit të kimike (edhe vetëm fizike) Struktura e disa komponimeve shfaqen atje. Silicates, oksid ferric, alfa, beta dhe exotermic endotermic struktura ndryshimet kristal modifikim, ujë Ndryshimet e sasinë e kristalizimit (dehydratation) dhe të tjera ndryshime kthyeshëm thermochemical ngjashme. Kimike të tilla ndryshuar (Kryesisht Fizikisht) mund të vë nën sipërfaqe të tokës Disa muaj dhe të presin për lagështia dhe temperatura ndryshime, dhe për shembull pas dalin Dëbora fillimi zhytur energji për ngrohje (të ngjashme si për shembull sulfat bakri anhydrous pas duke shtuar ujë lëshon exotermic fuqi të madhe të energjisë). Ngrohjes lëshuar shumë shpejt të hyjë në fuqi, duke krijuar modele të ngjashme në dëborë.

 

Komponimet shumë në tokë Mund të hoqa qafe të një pjese të sajë ujit kristal të madh të energjisë rrezatuar Gjatë shkarkimit. Pas Dëbora mund të mungojnë uji zhytur mbrapa dhe energjia që ishte ruajtur në ato gjatë shkarkimit është lëshuar përsëri.

 

Për shembull, foto e bashkangjitur është nga Kozárovice, Sllovaki

GPS: N 48 ° 17'56 .33 "E 18 ° 31'46 .53" 

Dokumentacioni shumë më tepër këtu , përshkrim mjaft të detajuar,

Vizatim detajuar shumë mirë;

Data e pritur krijimin e 11 korrik 2009 ( banim (të dëmshme, dobësimi))

 

Vëzhgueshme fantazmë model në dëborë në dimër 2009/2010, në oilseed gjatë sezonit në rritje 2010 dhe nënshkruan të vëzhgueshme ndodhur në bimësi në 2011th Mbi fushën e ndoshta Gjatë stuhi të vërtetë ka ndodhur dhe Zjarr (data e vlerësuar e stuhi nga maj-qershor 2009), dhe nuk është e pamundur që rrufeja, që goditi këtë fushë dhe pikturuar model nga ndërhyrjet e saj, shumë tejkaluar pesëqind mijë Amper (rrufe mesatarisht më pak se 30 mijë, një milion e gjysmë janë me të vërtetë të rralla). Është e mundur që do të shfaqet aty një nga shkarkimeve rrufe më të fuqishme në botë matur ndonjëherë. Formë model është një nga të ashtuquajturit

 

"Vaj-motor lloje", e cila modelet janë, që kujton shikuesit Merr atë vend ndodh brenda naftë cilindër ose një motor me djegje të brendshme (mund të gjendet në Youtube për shembull, kapen me shpejtësi të lartë).

 

Të përfundojë.

 

Autorët www.uforevue.sk duhet të lavdërohen për një raporte shumë të sofistikuara në qarqet kulture, krejtësisht OBJEKTIVI pakufizuar nga çdo konsiderata, jashtetokesore mbinatyrshme apo ezoterik, e cila është pothuajse befasuese, Ndërsa faqe është e shqetësuar kryesisht me reflektime mbi UFO-t dhe fenomenet mbinatyrore. Të gjithë mbulimi i tyre e qarqeve kulture, duke iu referuar: është nga ndonjë konsiderata thahet plotësisht të lirë, jo vetëm shifrat në Kozárovice. Ata janë plotësuar të gjitha nga një dokumentacion të gjerë fotografike, GPS, të dhënat hartë, shumë të saktë dhe të hollësishëm të formave vizatim. Prandaj ajo është e mundur për mbulimin e tyre të qarqeve kulture shpallë absolutisht të pakrahasueshëm, si të mirë, ajo që ekziston në botë. Para së të gjitha informatat GPS, kjo dhënat kryesore, pothuajse çdo faqe ekzistuese Kushtuar për çështjen e qarqeve kulture të ndikuar diçka krejtësisht të panevojshme, praktikisht mbetje dhe nuk e mërzit për të shkruar atë në frontin e shtëna. Sigurisht që ka përjashtime, të tilla si Microsoft disa faqet gjermane në kohët e fundit në këtë drejtim janë shumë më të disiplinuar, dhe sigurisht më shumë do të shtohet.

 

Për të gjitha raportimet e përlëvdojnë pandalshëm objektivisht mbi qarqet kulture mund te Fituar autorët e faqeve sllovake uforevue.sk 1 + +, vlerësim më të mirë

 

Shënim mbi GPS: Autori faqe ndoshta zotëron një nga koleksionet më të mëdha të të dhënave GPS, qarqet kulture nga mbarë bota e tërë (500 +), Anglia, Gjermania, Danimarka, Holanda, Italia, Republika Çeke, Sllovakia, SHBA dhe të tjera

 

Me kalimin e kohës do të ngrihet faqe ( ketu ), ku do të jepet më shumë vëmendje atyre.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkencëtarët tani besojnë se funksioni kryesor biologjik i gjinjve është që të bëjë meshkuj budallenj.  D.Barry
Ajo kushton të jetë budalla. Stupider ju jeni, aq më shumë ajo kushton.   S.Brown
Një kurrë nuk vëren atë që është bërë, mund të shohin vetëm atë që mbetet për t'u bërë ..    M.Curie
z