Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-GPS . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - GPS të dhënave
Një nga qarqet kulture më të madh ndonjëherë gjetur bazën e të dhënave GPS në tërë botën
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Kjo nuk është ajo që ju nuk e dini që ju merr në telashe. Kjo është ajo që ju e dini me siguri nuk është se thjesht Sat  M.Twain
Dështimet janë mesazhe gisht në rrugën për arritjen. C.S.Lewis
Ka vjen një kohë kur çdo shkencëtar, edhe Zoti, ka për të shkruar jashtë një experiment.   P.D.James

Qarqet kulture , pictures kulture, GPS Database

PagPh
Një nga të dhënat më të rëndësishme në lidhje me çdo rrethi kulture gjenden kudo në botë e tërë është e rrumbullakët pozita e saktë ku - GPS. Falë programeve të shumta hartë është e mundur për të vizituar ndonjë vend të thatë përsëri (nëse dihet GPS, natyrisht), në periudha kohore të ndryshme, dhe të shikojnë kushtet lokale atje (dheu, polet HV).

 

(Photo icon vepron si një lidhje)Fundit, dhe gjithashtu qarqet e kulture shumë të fundit të sezonit 2013

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Angli

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-13 Hackpen-Hill 51.475538, -1.812867 1
2013-08-13 West Kennett 51.408582, -1.849042  1
2013-08-12 Harewell Lane 52.108429, -2.138432  1
2013-08-11 Hackpen Hill 51.47561, -1.819528 1
2013-08-10 Chute Causeway 51.313447, -1.586666  1
2013-08-08 Silbury Hill 51.408984, -1.85947 1
2013-08-06 Monument Hill 51.341557, -1.960663 1
2013-08-01 Stonehenge 51.173034, -1.827039 1
2013-08-01 Roundway HillGPS dihethiqet 1
2013-08-01 Milk Hill 51.367775, -1.84796 1
2013-07-31Gripp Patch 51.31059, -1.883837 1, 2, 3
2013-07-28LimeKiln-Wood 52.689103, -2.515431 1
2013-07-24 Roundway 51.384832, -1.995748 1, 2, 3, 4
2013-07-22 Giant's Grave 51.365657, -1.763375 1, 2
2013-07-16 Hilcott 51.322187, -1.846735 1, 2, 3, 4
2013-07-15 All Cannings 51.350868, -1.863373 1, 2, 3, 4
2013-07-15 Hackpen Hill 51.478233, -1.810776 1, 2. 3
2013-07-13 Evesham 52.127207, -1.844499 1, 2. 3
2013-07-08 West Overton Hill 51.402957, -1.803606 hiqet 1, 2
2013-07-07 Avebury Trusloe 51.419976, -1.865192 1, 2, 3, 4
2013-07-07 Milk Hill 51.36970, -1.853649 hiqet 1
2013-07-06 Broad Hinton 51.513782, -1.821020 1, 2
2013-07-06 Ridgeway 51.426399, -1.827422 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Silbury Hill 51.41318, -1.860981 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Windmill Hill 51.434083, -1.886376 1, 2, 3
2013-06-23 Horton 51.367206, -1.947004 1, 2, 3
2013-06-22 Stanton St.B. - 2 51.363470, -1.860257   1, 2, 3
2013-06-21 Stanton St.Bernard 51.363470, -1.860257 1, 2
2013-06-21 Yatesbury 51.438412, -1.909622 1, 2, 3
2013-06-09 Stanton St.Bernard 51.36845, -1.859038 1, 2
2013-06-07 Cherhill 51.42681, -1.934885 1, 2
2013-06-02 Alton Priors 51.36246, -1.837609 1, 2, 3, 4

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Republika Çeke (Sllovakia - SK)

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në mapy.cz. Vini re - (GM) -  Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-07-29Benesov 49.763820, 14.718900 GM 1
2013-07-28Sychrov 50.631636, 15.113899 GM 1
2013-07-22 Rozsec nad Kunstatem 49.537691, 16.462380 GM 1, 2, 3, 4
2013-07-18 Rohozna - Osek 49.306537, 13.963580 GM 1, 2
2013-07-18Drnovice 49.476424, 16.545619 GM 1
2013-07-14 Lipnik - Tlmace (SK) 48.293114, 18.523069 GM 1, 2
2013-07-11 Ustek 50.593803, 14.364988 GM 1, 2

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Vende të tjera

datavendhapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-08 Rusi dihet---
2013-08-07 Holandë Hoeven 51.627928, 4.569550 1
2013-07-30 HolandëStanddaarbuiten, Oudenbosch 51.635493, 4.549711 1
2013-07-29Holandë Stadskanaal, Groningen 53.001674, 6.966049 1
2013-07-28Gjermani Haunsheim 48.591040, 10.372924 1
2013-07-23Poloni Wylatowo 52.595531, 17.975832 1
2013-07-21Belgjikë Rue Lenoir, North East Momalle 50.692097, 5.363797 1, 2
2013-07-16Sllovenia Pecarovci, Pomurska 46.740326, 16.133967 1, 2
2013-07-04Francë Imling near Sarrebourg 48.717969, 7.006732 1
2013-07-03Itali Bienate, nr Milan, Lombardia 45.577054, 8.831225 1, 2, 3, 4
2013-07-03 Zvicra Rheinau, Nr Zurich 47.643792, 8.630853 1, 2
2013-07-01Itali Brignano (Bergamo) 45.540470, 9.664001 1
2013-06-30Itali Cavallo Grigio, Robella, Asti 45.089147, 8.104256 1, 2, 3, 4
2013-06-17Rusi Timashevsk, Krasnodar 45.626667, 39.057778 1
2013-06-09Itali Finale Emilia (Modena) 44.825583, 11.293389 1, 2, 3
2013-06-08Itali Cava Manara (Pavia) 45.106221, 9.110326 1, 2, 3
2013-06-06Itali Barbiano Cotignola, nr Ravenna 44.379637, 11.880791 1, 2, 3, 4
2013-05-22Itali Palazzo, San Gervasio 40.939304, 15.974997 1, 2, 3, 4
2013-05-21SHBAOld Gray Station Road, TN 36.40662, -82.459799 1, 2
2013-06-16Itali Enna, Sicily 1, 2, 3
2013-06-20Itali Cisterna, Latina 1
2013-07-09 Rusi Amber Michurinsky, Krasnodar 1

 

Kornkreise Angli 2012

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjet
2012-04-18West Overton Hill 51.399225, -1.820210
2012-04-28Yarnbury Castle 51.158004, -1.947400
2012-05-12Water Eaton 51.636231, -1.799753
2012-05-13Hannington 51.635018, -1.783682
2012-05-19Uffington 51.583987, -1.568685
2012-06-02Manton 51.407218, -1.758015
2012-06-09Woodborough Hill 51.349383, -1.831252
2012-06-12Silbury Hill 51.412904, -1.861295
2012-06-13Silbury Hill 51.410727, -1.865106
2012-06-17Frome 51.243456, -2.288508
2012-06-17Telford 52.665854, -2.533093
2012-06-20Golden Ball Hill 51.369785, -1.821347
2012-06-20Oare 51.371293, -1.777156
2012-06-20Telford 52.662439, -2.516057
2012-06-25Adams Grave 51.365144, -1.846539
2012-06-25Cherhill 51.426096, -1.936453
2012-06-26Beckhampton 51.424796, -1.900557
2012-06-26Stanton St Bernard 51.365009, -1.865888
2012-06-29Stanton St Bernard 51.357999, -1.860564
2012-07-01Avebury 51.421208, -1.851309
2012-07-01Telford 1 52.677849, -2.498674
2012-07-01Chilcomb Down 51.058472, -1.258874
2012-07-01, 21Foxhill 51.526023, -1.673257
2012-07-05Westwoods 51.393604, -1.808456
2012-07-09Picked Hill 51.348792, -1.819201
2012-07-11Corley 52.463013, -1.553080
2012-07-12Etchilhampton Hill 51.340935, -1.951066
2012-07-16Stanton St Bernard 51.358835, -1.860664
2012-07-17Yatesbury 51.436943, -1.927957
2012-07-21Foxhill 51.526023, -1.673257
2012-07-21Telford 52.678795, -2.554533
2012-07-21Telford 52.678795, -2.554182
2012-07-22Aldbourne 51.484502, -1.625874
2012-07-23Longwood Warren 51.041394, -1.230940
2012-07-24Allington 51.373895, -1.895555
2012-07-24Bishops Cannings Down 51.396853, -1.928215
2012-07-25Hinton Parva 51.531769, -1.657884
2012-07-25Windmill Hill 51.432562, -1.871350
2012-07-26Olivers Castle 51.382589, -1.990147
2012-07-26West Overton Hill 51.398237, -1.813616
2012-07-28Etchilhampton Hill 51.349046, -1.957100
2012-07-28Hannington 51.628794, -1.746702
2012-07-29Allington 51.373034, -1.902861
2012-07-29Ogbourne St George 51.469981, -1.765656
2012-07-29Owlesbury 51.022209, -1.263539
2012-07-31Windmill Hill 51.438008, -1.872674
2012-08-01Avebury 51.431103, -1.850309
2012-08-02Martinsell Hill 51.380176, -1.729049
2012-08-04Coventry 52.427849, -1.588974
2012-08-05Milk Hill 51.371408, -1.866359
2012-08-05Owslebury 51.014259, -1.248778
2012-08-08Roundway 51.373939, -1.978523
2012-08-09Cheesefoot Head 51.046668, -1.244090
2012-08-09Cheesefoot Head 51.046000, -1.242720
2012-08-11Bishops Cannings 51.383000, -1.956939
2012-08-11Malmesbury 51.588427, -2.065260
2012-08-12Devils Den 51.425249, -1.783724
2012-08-14Uffington 51.581599, -1.568416
2012-08-15Leamington Spa 52.327829, -1.454541
2012-08-18Leamington Spa 52.269487, -1.476190
2012-08-19Furze Hill 51.392620, -1.825634
2012-08-20Woodborough Hill 51.351320, -1.826404
2012-08-21Barnsley 53.544559, -1.542050
2012-08-21Furze Hill 51.384571, -1.823612
2012-08-21Hackpen Hill 51.472769, -1.812595
2012-08-21Hackpen Hill 51.469310, -1.813790
2012-08-23Savernake Forest 51.416759, -1.670905
2012-08-26Hackpen Hill 51.477098, -1.820147
2012-08-30All Cannings 51.359906, -1.892636
2012-09-05Ridgeway 51.418585, -1.829223
2012-09-07Rochford 51.568483, 0.723184

 

 

Kornkreise Angli 2011

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjet
2011-04-22Chepstow 51.619512, -2.681747
2011-04-27Adams Grave 51.367915, -1.845396
2011-04-29Silbury Hil 51.412588, -1.862439
2011-05-07Hannington 51.632938, -1.780205
2011-05-07Hannington 51.632383, -1.786146
2011-05-16Winchester 51.050769, -1.356296
2011-05-17Winchester 51.051292, -1.355328
2011-05-17West Kennett 51.407231, -1.843534
2011-05-21Barbury Castle 51.491672, -1.763674
2011-05-28Ridgeway 51.417268, -1.832748
2011-05-30Hackpen Hill 51.479425, -1.838537
2011-06-01Wilton Windmill 51.352499, -1.602154
2011-06-09Ashbury 51.557858, -1.602067
2011-06-18King's Somborne 51.080447, -1.488987
2011-06-18Worlaby 53.268897, 0.000998
2011-06-20Coberley 51.846606, -2.031315
2011-06-20Stonehenge 51.178882, -1.861579
2011-06-21Stonehenge 51.183809, -1.864146
2011-06-21Westwoods 51.391990, -1.812247
2011-06-21Stanton St Bernard 51.365980, -1.865555
2011-06-22West Kennett 51.407231, -1.843534
2011-06-22East Field 51.361052, -1.830651
2011-06-25Beelsby 1 53.504977, -0.157369
2011-06-26Beelsby 2 53.504138, -0.154665
2011-06-26Stanton St Bernhard 51.355402, -1.859456
2011-06-27Chicklade 51.117082, -2.075928
2011-06-28Allington 51.371303, -1.895931
2011-06-28Allington 51.359118, -1.914977
2011-06-29Hinton Parva 51.537080, -1.649907
2011-07-02Barbury Castle 51.489881, -1.767808
2011-07-03Walmsgate 53.290045, 0.041681
2011-07-04Stanton St Bernard 51.350626, -1.862498
2011-07-04,6Stanton St Bernhard 51.353973, -1.862546,
2011-07-06,8Milk Hill 51.369572, -1.853397
2011-07-11All Cannings 51.360149, -1.884716
2011-07-13Windmill Hill 51.435452, -1.871335
2011-07-13Lane End 51.036926, -1.218858
2011-07-13Stonehenge 51.176025, -1.825924
2011-07-13Mere 51.105198, -2.216442
2011-07-18Ridgeway 51.430005, -1.821945
2011-07-20Louth 53.323310, -0.054848
2011-07-20Hinton Parva 51.531119, -1.652208
2011-07-20Beckhampton 51.422705, -1.903227
2011-07-22Temple Balsall 52.369577, -1.691946
2011-07-22East Kennett 51.404506, -1.841364
2011-07-23Roundway Hill 51.378186, -1.976438
2011-07-24Waylands Smithy 51.563711, -1.590474
2011-07-25Etchilhampton Hill 51.345311, -1.956724
2011-07-25Roundway 51.374955, -1.976260
2011-06-25West Kennet Long Barrow 51.410024, -1.848959
2011-07-26East Field 51.360201, -1.829980
2011-07-26Windmill Hill 51.436338, -1.882095
2011-07-27Cherhill 51.426609, -1.935199
2011-07-27Chirton 51.304052, -1.897235
2011-07-29Inkpen 51.357128, -1.454146
2011-08-02Avebury Trusloe 51.420804, -1.863287
2011-08-04Waylands Smithy 51.570973, -1.588136
2011-08-04Bishops Cannings 51.368452, -1.950026
2011-08-06Morgans Hill 51.394355, -1.952524
2011-08-07Marlborough Downs 51.445721, -1.795525
2011-08-10Giants Grave 51.364380, -1.766319
2011-08-12Beckhampton 51.424330, -1.896551
2011-08-12Yatesbury 51.428400, -1.897675
2011-08-15Cherhill 51.436587, -1.939544
2011-08-28Alnwick 55.407430, -1.656978
2011-10-07East Field 51.364218, -1.831500
2011-12-08Roundway Hill 51.379811, -1.979056

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Kujdes - Kujdes - Kujdes (shkruar 30 nëntor 2012)

 

Tashmë Brenda pak ditësh, më së voni deri në fund të vitit 2012

(Si është menduar të jetë fundi i botës, yeah ...)

 

Në këtë faqe do të publikohet gradualisht detajet e sasive të mëdha (80-90%) që qarqet kulture janë gjetur në të gjithë botën, jo vetëm në Britani. Në mënyrë të rastësishme, nga disa vende të tjera - Holanda, Suedia, Norvegjia, SHBA, Gjermania, Itali, Finlanda, Republika Çeke - Sllovaki dhe shumë të tjerë. Do të vendosen gradualisht dhënat objekt në dukurive individuale nga vitet skajore në të tashmen.

 

Ura nga Anglia, natyrisht, të mbledhura Ata janë tashmë mbi një mijë. Nga vendet e tjera duhet të shpërndara vetëm mostra (Norvegji, Suedi), si dhe dhjetra shumë (Itali), ose gati dyqind mostra (Gjermani)

 

Këtu në këtë faqe ose lidhjet do të vendoset objekt kryesisht Emri locale dhe data ku model u gjet. Vazhdimi, natyrisht, të dhënat GPS, dhe një lidhje për të Google Earth (*. KML, *. KMZ) Cili çon direkt në vendin ku Vëzhguesit model ndodhur. Përveç kësaj, ajo mund të tregojë disa detaje më shumë - fotografitë më të famshme, lidhje me faqet e botuar.

 

Në disa raste do të shfaqet një miniaturë të vogël të modelit, me të dhëna bazë, thumbnails me lidhje me fotot më të njohura të publikuara. Disa lidhje do Direkt zhvillohet një formë të përafërt (model) të formës në pikën e shfaqjes, Sipas informatave në dispozicion, në lidhje me vendndodhjen rrethi kulture dhe orientimit.

 

Është e qartë se kjo është mjaft e bazës së të dhënave më gjithëpërfshirës i qarqeve kulture GPS (provuara), që gjenden nëpër tërë botën, që ndonjëherë do të publikohen. Ende për t'u botuar në një format më të thjeshta, vetëm emri, data, GPS. Gjithashtu ndoshta + disa lidhje interesante.

 

Ndër të tjera: Individët Insightful (nuk ka shumë prej tyre brenda jush, të dashur njerëzit, por këtu dhe atje disa ekzistojnë) Sigurisht nëpërmjet vëzhgimit të lokaliteteve të veçanta dhe kushteve lokale, veçanërisht nëpërmjet Google Earth , arrijnë me siguri besoj se është mënyrë të natyrshme i shpjegimit të qarqeve kulture nga shkarkimeve rrufe është e vetmja e mundshme. Shufra lokale natyrore dhe artificiale - rrufe pemë, shkurre, polet e pushtetit. Disa qarqe kulture mund të gjenden në hartë fotografike prejardhje nga vite të ndryshme, si dhe parashtroi çrregullt `do të jetë zona kulture, pranë dhe larg larg. Ata janë mjaft të pandashme që i shoqërojnë ata, dhe ringjallu prej së kauzën njëjtën pikërisht si qarqet kulture - dhe pasojat e energjisë elektrike nga shkarkimeve rrufe. Kryesisht në Google Earth - ekziston një mundësi për të shfaqur fotot nga vitet e ndryshme.

 

 

 

Aktualisht vetëm disa shembuj, me kalimin e kohës vazhdimisht do të rritet më shumë ..

11 korrik 1990

51,36267, -1,83463  

Google Earth

 

Alton Barnes, Wiltshire

18 prill 1998

51.215244, -1,556524

Google Earth , 2 

Weyhill, Hampshire

 

 

 

 

 

Ne vetëm mund të falënderojmë edhe një herë për modelet misterioze të Explorers - qarqet kulture - Cerchi nel grano - nga Itali, Ndoshta Kush janë të vetmit në botë, në gjendje për t'u kujdesur për forma krejtësisht të parregullt, si dhe gjetjen e lidhje të veçantë .

 

Dhe këtu është! Të dashur miq, po!

sot është 22 dhjetor 2012, në fund të botës ndodhur, (nuk vijnë, si zakonisht), dhe dhënash madhe e qarqeve kulture GPS ndonjëherë montuara, është vetëm për fillojnë të vijnë në jetës.

 

Nuk do të publikohet tërësisht në një herë, natyrisht, përmban shumë më tepër se një mijë vende.

 

Si një mostër të vogël në vendet e para në Britani - 2012, 2011.

 

Në fazën e parë do të publikohen vetëm në formë të tekstit të thjeshtë, me kalimin e kohës do të shtohet në lidhje të drejtpërdrejtë me Google Earth (*. KML, *. KMZ), dhe lidhje me faqet e tjera në internet, ku ata janë të pranishëm kryesisht si fotot e lokacioneve të përmendura me forma të rregullta gjetur - qarqet kulture.

 

Vizitorë në këtë fazë, natyrisht, tani për tani mund të përdorin Google search engine përmes të cilit, pas hyrjes kyç termin "rrethi kulture" së bashku me datën e zbulimit dhe emrin e lokacionit, mund të gjeni fotot. Përdorur të dhëna nga kolona GPS , harta nëpërmjet disa aplikimit të tilla si Microsoft Google Maps apo Google Earth , Ata mund të vizitojnë vendndodhjen Direkt Pothuajse emrin. Në disa raste ato do të jenë në gjendje edhe Recorded gjeni model, dhjetra Ata do të ekzistojë.

 

 

 

 

S'ka dyshim se ajo është me vlerë të përmendet, që të gjitha të dhënat e ofruara këtu janë krejtësisht pa pagesë , pa ndonjë kërkesë për çdo transfertat dhe pagesat në shënjestër, duke e bërë këtë vend shumë të ndryshme nga të tjerët. Faqet e tjera janë në fenomenin e qarqeve kulture në fakt vetëm parasitising vetëm. Edhe, hulumtimi bazë është një hulumtim themelore.

 

Faqet e tjera që merren me fenomenin e qarqeve kulture, kryesisht me vizionin dhe qëllimin nga vizitorët për të fituar para sa më shumë, në audiencë që nuk dyshon duke u përpjekur për të krijuar përshtypjen se kjo është diçka e mbinatyrshme, e pakuptueshme, dhe të përpiqen për të ardhur keq të ofruar lexuesit një Gama e botimeve 'profesionale' dhe video, e cila lejon të mëtejshëm të kënaq vetëm në sa më pak si shpjegimet e mundshme të kuptueshme dhe të kuptueshme, të gjitha dukuri krejtësisht paprovueshëm. çuar për ta bërë një UFO, saucers fluturues, qytetarët e huaj dhe të tjera marrëzi të ngjashme mbinatyrshme ose ndonjëherë edhe më keq . Qëllimi i vetëm i tyre është fitim i vërtetë, kryesisht është duke u përpjekur për të shitur volumin më të madh të tyre dhe iluzionet e pakuptimtë. Librat, revistat, publikimet video, filma, video, plot me absurd të ndryshme, ndonjëherë shumë qesharake, shkenca junk, teoritë pseudoscience. Në Same Ora ndërsa duke u përpjekur të duken sikur ata vetëm ishin shpëtimtar fundit të njerëzimit. Qëllimi i tyre i vetëm është paraja, dhe ata janë dhënë me bollëk nga audienca manipuluar dobët.

 

Çfarë mendoni ju, parazitet?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

A e dini se çfarë unë do të bëj para se të bëj atë? -Po. -Po në qoftë se unë bëj diçka të ndryshme? - Atëherë unë nuk e di se.
Çdo budalla mund të kritikojë, dënojnë dhe ankohen dhe budallenjtë më të.  B.Franklin
Zbulimit e krijesës njohur si një turmë, është rrënja katrore e numrit të njerëzve në të.    T.Pratchett
z