Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-rrufe-gjuetar . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Rrufeja Hunter
Mundësia më e lehtë, si për të kapur rrufe, është një foto. Rrethi kulture është në fakt një fotografisë.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Akti krijues zgjat, por një moment të shkurtër, një çast rrufe të japin-e-prit, vetëm kohë të mjaftueshme për ju për të nivelit kamera dhe për kurth pre rrufeshëm në kutinë tuaj pak.  H.C.Bresson
E vetmja gjë e vërtetë intuita është e vlefshme. A.Einstein
Shkenca e sotme është teknologjia e së nesërmes.  E.Teller

Catch Lightning? Vështirë të jetë e mundur. Kapjen Po.

PagPh
Kapur në kuptimin e drejtë Përcaktimi i saktë (metra, dhjetëra metra), ose shumë të saktë (cm) pikë ndikimi, polarizimit, energjia, lloj (cloud - tokë, re - re) dhe kohë shumë të saktë shkarkimit (nanoseconds).

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Informacion më të detajuar mbi pozicionet e përcjelljes elektronike dhe pajisje fotografike dhe matjen e intensitetit të dritës do të vendoset objekt këtu më vonë, deri më tani këtu është një shpjegim i veçantë ngjashmëri kulture banim (të dëmshme, dobësimi) dhe procesi fotografike

 

Foto Rrufeja është një rekord i dritës së shkarkimeve.

Rrethi kulture është një rekord i efekteve fizike të shkarkimeve rrufe - foto natyrore.

 

Qarqet kulture janë diçka si "Fotografi Nature".

Emulsioni fotografike është një sistem i gjeth misri (materiale regjistrimi me një granularity deri në disa mijë pixels për metër katror). Ekspozimi zhvillohet në një ndarje të dytë, ndoshta pjesërisht për shkak të induksionit, pjesërisht nga përcjelljeve të drejtpërdrejtë aktuale, dhe gjithashtu me ruajtur në indet bimore në fillim vetëm si produkte të elektrolizë, dhe si pasojë dëmtimin e tyre të pjesshëm. Si një zhvillues Operim Proceset Natyrë - elektrokimi parë, e ndjekur nga kimi, biokimi, biologji, dobësimin indeve, FITOPATOLOGJIKE. Procesi i zhvillimit Merr Disa javë mesatarisht dhe është shumë graduale - gjeth e para të afërt janë Bending në pikën e goditi, dhe ditë pas dite mund të shtohet tjerët. Në disa specieve bimore shpesh është e mundur për të zbuluar ndryshimet e dukshme në disa ditë ose javë para banim (të dëmshme, dobësimi) (tipike në këtë elbi p.sh. Respekti).

 

Procesi i banim (të dëmshme, dobësimi), në disa faza ose plotësisht i ngjajnë procesin e wilting Kur bimët janë të ekspozuar ndaj kushteve të ndryshme të stresit, të tilla si Microsoft mungesa urë e lagështisë. Sjellja e rritjes së bimëve në kushte të pafavorshme (mungesa e lagështisë, mungesa e papërshtatshme ose përbërja lëndë ushqyese, pH, temperatura e lartë) është trajtuar në detaje për shembull në Manualin e bimëve dhe kulture stresit , Mohammad Pessarakli , KDF 2010 Ekspozimi bimore të ngjashme me kushtet e stresit mund të shikojnë dhe të verifiy Proceset tezë. Është e mundur për të verifikuar sjelljen e bimëve pas kalimit të një sasi të caktuar të energjisë elektrike nëpërmjet bimëve ose pjesëve të tyre - jo dëmtuese, sublethal, vdekjeprurese, mbi vdekjeprurëse dhe shumë vdekjeprurëse mbi dozë. Ajo do të përpunohen në faqet e tjera. Si një shembull Mund të vërehet për shembull që pas kalimit të dozave shumë të lartë të energjisë elektrike overlethal përmes ose pranë ndonjë pjesë bimore është mjaft e shihni shpesh është e mundur që një pjesë është djegur ;-) thatë

 

Nga eksperimente të tjera, është e mundur të përcaktohet që shumë overlethal pasi kalon nëpër pjesët e dozave se bimët nuk kanë rëndësi të drejtpërdrejtë për fotosintezë dhe riprodhim, në rast të Poaceous shembull për pjesë të kërcell, edhe në qoftë se gjithë diametër saj në tërësi, qelizat mund të thatësirës në të prekur pjesë të bimëve krejtësisht të vdesin. Por thatësira dhe pjesë e bimëve është ende plotësisht në gjendje që të vazhdojë të kryejë funksionin e indeve të enëve të gjakut, dhe bimëve mund të pothuajse pa efekte negative periudhë të plotë rritje.

 

Graduale (kohë) strehim (të dëmshme, duke dobësuar) mund të vërehet sidomos në rastin e parregullt banim (të dëmshme, dobësimi). Në rastin e modeleve periodike nganjëherë mund banim (të dëmshme, dobësim) të ndodhë shumë shpejt, pjesërisht për shkak se në disa raste ndoshta ndoshta Përfshihuni shkarkimin shumë shumë më intensive kundër mesataren normale, më tej ai mund të jetë Them Përfshihuni Efekti flutur (shih), Efekti Domino ( parë) dhe dy shkarkon Effect (shih).

 

Rrufeja është një shkarkimi relativisht komplekse proces fizik.

  Ajo përbëhet nga një numër të fazave të njëpasnjëshme, Rrallë gjatësia e tyre totale tejkalon një të dytë. Koha e saj pjesën më të madhe të energjisë,Return Stroke, Gjatë së cilës rrezatojnë Më shumë se 99% e energjisë së shkarkimit të tërë, është rreth 10 microseconds, jo më shumë se një duzinë pak. Efektet e saj të ndryshme fizike, është e mundur rekord në mënyra të ndryshme, kryesisht si një fushë elektromagnetike. Ndërsa relativisht të shkurtër, por për qëllime të Hulumtimet e kryera këtu analiza mjaftueshëm dhe përshkrimi i çdo faze loop është i përfshirë në menu dhe vetëtima nënmenynë, me info rreth burimeve. (Kjo do të zgjerohet në mënyrë të konsiderueshme)

 

Matja dhe studiuar vetitë e shkarkimeve Lightning përfshirë në institucionet kërkimore të ndryshme nëpër botë. Shpesh ajo është puna e lidhur me prodhimin e energjisë energjisë, sepse punëtorët kanë çështjet e tyre e tyre për interes të tij vetëm nga një parim të thjeshtë. Së pari, natyrisht, të jenë të interesuar në atë se si të energjisë elektrike prodhon konkurrenca e tyre. Një tjetër faktor është njëlloj ndërveprimi domethënës ndërmjet sistemeve të energjisë elektrike dhe shpërndarjes shkarkimeve rrufe, të cilat janë dy lloje: rryma direkte goditur dhe shkaktuar. Informacione më të hollësishme do të vendoset objekt përsëri në menu dhe rrufeja nënmenynë.

 

Ashtu si një çështje me interes: disa bimë dhe pjesët e tyre mund të jetë goditur dhe dëmtuar vetëm nga inductions të energjisë elektrike në trupat e tyre (dirigjent) pas kryerjes së rrufesë. Induksion aktuale pas gjinjve Lightning në përçuesve të merren Standardet relativisht Detailed elektrike, EN 62305, por ata shërbejnë dhe për të mbrojtur sigurinë e linjave elektrike dhe të pajisjeve elektrike nga rrufeja aktuale, të drejtpërdrejtë ose të detyruar. Gjithsesi, bimore është tela edhe, kjo vlen për të njëjtat ligje të fizikës dhe sasia e energjisë thatmay të detyruar brenda, mund të jetë e mjaftueshme për dëmet e saj të ardhshëm. Natyrisht bimore me dirigjent bazuar.

 

Të paraqesë dëshmi se qarqet kulture janë formuar pas shkarkimit rrufe, kjo është dukuri e nevojshme monitoruar shumë dhe efektet e shkarkimit rrufeja dhe volgende përcjellëse. Por kjo është shumë e mundshme që me të vërtetë shumë të madhe të shumës së provave të paraqitura deri më tani mjaft padashur, mister hulumtuesit e këtij fenomeni vetë, pa frigorifer në kuptojë atë.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ka vërtetat parëndësishme dhe të vërtetat e mëdha. Kundërta e një të vërtete të parëndësishëm është thjesht e rreme. Kundërta e një të vërtete të madhe është edhe vërtetë.  N.Bohr
Prekni një shkencëtar dhe ju prekni një fëmijë. R.Bradbury
Kurdo që një njeri bën një gjë tërësisht budalla, ajo është gjithmonë nga motivet fisnike.         O.Wilde
z