Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-sponsorizuar . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Sponsorizuar Possible
qarqet kulture janë krijuar nga rrufeja, teori e re e thjeshtë dhe e kuptueshme - Duke kërkuar për sponsorët
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Sa e mrekullueshme që kemi takuar me një paradoks. Tani ne kemi një shpresë për të bërë progres. N.Bohr
Askush nuk harron kurrë, ku ai ulën shpatat. Kin Hubbard
Bindja sigurt se ne mund të, nëse ne të kërkuar për të është arsyeja mendjet kaq shumë të mira janë të papunë.  G.C.Lichtenberg

Qarqet Pri , shifra Pri sponsorizuar Possible

PagPh
Me këtë ndihmë do të jetë në gjendje të likuidojë dyndjet whatsoever jashtetokesore të ndërhyrës.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

ndonjë hulumtim shkencor të kërkojë financime, dhe çdo person, organizatë edhe ka mundësinë për të kontribuar në cutting-edge kërkimore, duke shpjeguar se është një nga misteret më të mëdha në mbarë botën e të gjitha kohërave.

 

Complete kërkimin shkencor, bazë, hulumtimet themelore, hetim. Një lloj i ri i shkencës plotë krijuar për qëllime kërkimore - Elektro-FITOPATOLOGJIKE - shiko menu. Përshkruan veprimin e energjisë elektrike në indet bimore. As edhe një të vetme eksperimentues i vetëm është bërë deri më tani, në qoftë se bimët janë dëmtuar nga të energjisë elektrike. Po, ata janë. Por 90% më shumë nuk janë të vrarë, të dëmtuara vetëm - dobësuar. Varet nga intensiteti, në të gjithë sasinë e energjisë, dhe si energji përhapur në fabrikë dhe indet.

 

Dy zbulime shkencore plotë (ndoshta më shumë)

Një markë të re scientivic disiplinë shkencore Themeluar (elektro-FITOPATOLOGJIKE)

 

Zbulimi i dytë kërkimore: Totally kulture të gjitha, të shtrirë në sipërfaqen e tokës (. Jo vetëm kulture - lulekuqe, canola, etj) Në të gjithë botën, madje edhe të shtrirë në absolute që forma të parregullta, (gjithashtu milion herë zona më e madhe se ajo e rregullt forma - pictograms - qarqet kulture) janë krijuar nga rrufe. Round dhe rrufeja godet miliardë në fushat kulture dhe fusha me bar vit. Të gjitha që kulture dëmtuar nga energjisë elektrike është duke qëndruar i drejtë shumë ditë, javë, gradualisht dobësimin dhe Bending poshtë një ditë. Efekti domino është e mundur, të shihni menu. Efektet e shumë më tepër të përfshira.

 

Zbulimi i dytë kërkimore është në fakt e parë, sepse Ai ishte drejtori kryesor i Hetimeve lëvizjes në tërësi.

 

Rrethi kulture Zbulimi është vetëm një nga, mbeturinat Produkt, shumë më e Hetimit të dendura.

 

Bëhuni një sponsor të rrethit PRODHUES më realiste, teori absolutisht e pabesueshme, të guximshme, por relative të parë dhe vetëm duke punuar me:

 - Real Fizike dhe Natyrore reale forcat dhe efektet, kimi, biologji, etj.

  - E parë dhe vetëm një teori verifikueshëm shkencërisht dhe të vërtetueshme.

  - E parë dhe vetëm një teori lejuar testin e refutability.

  - Testet në dispozicion në çdo kohë dhe të verifikueshme repeatable dhe eksperimente.

 - Nuk ka nevojë për ndonjë veprim apo pushtet budalla jashtëtokësore 

 

Eksperimentet verifikueshme repeatable dhe vëzhgimet - produkte themelore dhe çon çdo parimet themelore të hulumtimit dhe shkencës

 

Degët më 40 e shkencës dhe kërkimit bazë, ajo bëhet pjesë shumë të përdorshëm këtë teori ashtu aborning, të zhvilluara rishtazi

 

Likuidimin, vrasin extraterrestrial tuaj. (Deri tani konsiderohet si autorët ekskluzive qarqet kulture)

 

Çdo Kontributi i dërgoi këtu do të përdoret, në mesin e shumë gjëra të tjera, për të mposhtur, gëlltit, anihilating ndonjë teori jashtëtokësore, ET edhe në botë.

 

Emri juaj do të jetë indelibly dhe citated shënuar përgjithmonë si vrasës i jashtëtokësorët, shkatërrues të jashtëtokësorëve, et - Annihilator, ET - Eraser, ET - destruktorit, vrasës snajper nga jashtëtokësorët .

 

Ju do të ndihmojnë për të parandaluar njerëzimi do të jetë rritje e dukshme e besimit të vetë nga një kërcënim keq - jashtëtokësorët (Hawking thotë).

 

Ju do të ndihmojë për të zhdukur çdo menduarit rreth ndonji huajve, jashtëtokësorët - ET nga mendja ndonjë popull e hutuar.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

 

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike. Kështu ata mund të veprojnë si hala busull magnetized, dhe forcat elektromagnetike janë çast deflecting ato në terren në një drejtim clockwise ose kundër akrepave të sahatit, në varësi të drejtim, raporti relativ dhe diferenca fazë të rrymave elektrike passaging. Ndryshimet e përkohshme mekanike dhe tensionet mund të krijojë disa dëme edhe Ndërkohë padukshme mekanike, të orientuar në drejtim. Të tilla dëmton mikroskopike directionally orientuar janë në gjendje për të gradual në rritje i indeve të dëmtuara pas shkaktojë gradual directionally orientuar Bending të gjitha gjeth në një drejtim (CW ose KAK). Fushat magnetike e një shkarkimeve rrufe janë mesatare së paku dhjetë mijë herë më i fortë se ajo e fushës magnetike të Tokës. Një pjesë tjetër e punës mund të kryhen nga sajë të mëdha elektrostatike forcat për këtë gjethet e bimëve dhe gjeth sillen si gjethe dhe gjeth e electroscopes. Diametra e qarqeve Përafërsisht Përfaqëson gamën e forcave shkarkimeve rrufe elektromagnetike. Përveç kësaj të gjitha ato që, duke iu referuar: model kulture paraqitet së paku disa ditë, nganjëherë deri në disa javë pasi goditi rrufeja. Kjo është për shkak se indet e prekura bimore dobësojnë shumë ngadalë, për shkak të inercisë të madh dhe si pasojë shumë ngadalë vazhdim ndryshime në bimë ( EPP , Kronologjia ). Sepse ndonjëherë në lokalitetin mund të marrë ndërhyrje vend shumë komplekse dhe rezonancën, ajo nganjëherë mund të krijojë një model shumë të ndërlikuar. Një shkarkesë rrufe të vetme rrezaton energji në lokomotivë elektrike e cila do të udhëtojë mijëra kilometra. Mesatare (!) Shkarkimi. (Shpjegim thjeshtuar)

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ajo është aq e këndshme që do të vijnë të gjithë njerëzit më budalla se veten. Ne i duam ata në të njëjtën kohë për të qenë Sat J.K.Jerome
Ju nuk mund të heqë dorë nga shpresa Vetëm Për shkak se ajo është e pashpresë. Ju Gotta shpresojnë edhe më shumë!
Shkenca duhet të ketë origjinën në ndjenjën se diçka ishte e gabuar. T.Carlyle
z