Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-elektro-FITOPATOLOGJIKE-teori . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Elektro-FITOPATOLOGJIKE 
- Supozimet teorike, konsiderata themelore, llogaritjet, vlerësimet, eksperimente
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Unë jam shumë krenar për orë ari tim xhep. Gjyshi im, në shtratin e vdekjes, i shitur më këtë orë.  W.Allen
Në fushat e fatit vëzhgimit favorizon vetëm mendjen e përgatitur.  L.Pasteur
Një qeveri që robs Pjetri për të paguar Palin gjithmonë mund të varet në mbështetjen e Palit.       G.B.Shaw

Qarqet kulture , pictures kulture, Elektro-FITOPATOLOGJIKE

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Pasazhi i rrymave elektrike përmes bimëve mund të shkaktojë dëme në indet e tyre të ndryshme, në varësi të intensitetit të ekspozimit. Tashmë doza shumë të vogla mund të shkaktojnë dobësi të dukshme, similary, për shembull, efektet më të qëndrueshme e thatësirës. Ndryshe Kjo thellon dhe dobëson bimë pothuajse vazhdimisht deri në të korra. Bimëve nuk mund të, me disa përjashtime, të mjaftueshme për të hequr qafe toksina, i krijuar brenda saj. Gjatë efekteve të thatësirës në bimë, nuk Substancat harmfull për të rritur, dhe menjëherë bimët e prekura nga thatësira janë në gjendje të mbulojë Menjëherë, pasi thatësira është e gjatë, Brenda pak minutash në orë. Vetëm nëse efektet e thatësirës së fundit për një kohë më të gjatë dhe efektet e tyre ishin të pakthyeshme dhe indet e vdekur, mund të vdesin tërë bimore. Nëse do të kishte meristems ruhet, veçanërisht në këshilla në rritje, bimë mund të përfundojë me sukses ciklin e ripening, sepse indet edhe thata HIGHLY janë ende në gjendje të kryejnë funksionin e indeve të enëve të gjakut dhe metabolizmit Sigurimi Midis rrënjëve dhe meristems rritje.

 

Gjithashtu do të shqyrtojë mundur, se edhe pas një efekt të lehtë të rrymave elektrike mund të jetë disa qeliza Menjëherë shkatërruara plotësisht (Përqendrimet e larta të produkteve toksike), kështu që thahet larg. Mbi fenomenet e përshkruara (dëmtim të destinuara celulare, Sidomos celular-mure, por përqendrimi i substancave të dëmshme të krijuara edhe) Është e mundur të aplikojnë metodat klasike për vlerësimin e efekteve të dëmshme. Kjo varet nga intensiteti i dëmtimit të bimëve (qelizat), sa përqind janë të prekur nga toksina apo dëmtuar mekanikisht, dhe se si ata janë në gjendje të merren me atë, atëherë.

 

Ndërkohë mundshme është nga vlerësimet paraprake dhe eksperimente për të krijuar, që pas kalimit të 1 xhaul e energjisë elektrike që kalonin përmes bimëve, është shkatërruar tërësisht rreth 3 gram të materialit të bimëve (vlerësimi prej 1 g peshë të thatë, ndërsa ajo nga e para se eksperimentet tregojnë edhe bimë të ndryshme materiale të dëmtuara që korrespondon bisedoi çështjen Rreth Tyre thatë). Eksperimentet e sigurisht e nevojshme do të përsëritet shumë herë, dhe të përdorin ndryshim tjetër të mundshëm dhe rrymat dhe në fund të fundit të paktën disa vlerësimin statistikor. Do të ishte atëherë të jetë e pamundur për të biseduar rreth dhe vlerësimi sasior i kualifikuar efektet e shumave të caktuara të energjisë elektrike deri në shkatërrimin e indeve bimore. Ata mund të tani për tani të quhet si teste të përafërta karakter mjaft cilësore.

 

Përveç kësaj, disa teste janë kryer në materiale bimore identike, testimin e indeve shkatërrimin e bimëve nga të nxehtit. Ajo ishte vetëm një ndërhyrje çastit flakë, pa ndryshuar ngjyrën dhe formën e indeve bimore - vetëm "nondestructive" ngrohje. Sigurisht, nondestructive vetëm shikimi (indet mbetur jeshile), të gjitha qelizat e prekura ishin Menjëherë krejtësisht i vdekur. Megjithatë mbetur Gjatë jetës së bimëve (vegjetacioni periudhë) janë të suksesshme në gjendje nevojshme Kryen të gjitha funksionet e indeve vaskulare, dhe indeve gjallë, që është pjesë e indeve të vdekur nga pjesa tjetër e centralit të ndara plotësisht, ai mbijeton deri Normalisht Uidhers Gjatë Away ripening e zhvillimit të procesit ose bimore. Përpjekjet e ngjashme të disa "ndarjes" Pjesë e bimëve (dhe pjesë e fletë ose fletë Gjithë) nga pjesa tjetër e bimëve të jetesës përmes efekteve të energjisë elektrike në disa pjesë të bimëve, u kryen me rezultate identike plotësisht. Piktura vonë këtu.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ju mund të jetë i sigurt se amerikanët do të kryejë të gjitha budallallëqet Ata mund të mendoni, plus disa që janë përtej imagjinatës ..  Charles de Gaulle
Kur ju jepni vetes, që ju të merrni më shumë se ju jepni. A.de Saint-Exupery
Fun është si sigurimit të jetës, që ju të merrni më të vjetër, kushton më shumë. Kin Hubbard
z