Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-timelapse . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - TimeLapse
Vazhdueshëm gabim koha kamera ofron mundësi interesante pas zbulimit të një formacion
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Unë besoj se gjëra të ndodhë që nuk mund të shpjegohet, por kaq shumë njerëz duket se synon të shpjeguar ato. Gjithkush ka një përgjigje për ta. Ose alienet apo gjëra nga bota e shpirtrave. H.Ramis
Është gjithmonë shumë herët për të lënë. N.V.Peale
Mësimi sa nuk mëson kuptim. Heraclitus

Qarqet kulture , pictures kulture, timelapse Capture

PagPh
Misteri unexplainable përfundimisht shpjegoi

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Të gjitha qarqet kulture Surveyors mjaft gabimisht besojnë, se pas pamjen e gjetur modelet dhe zbulimin se ata kanë humbur në fazën më të rëndësishme (krijimi i saj). Atëherë kjo është e mundur vetëm për të dokumentuar atë dhe nuk ka asgjë më shumë për të bërë. Por kjo nuk është absolutisht e vërtetë, sepse shumë gjëra shumë interesante do të ndodhë vetëm ditëve të ardhshme (përveç - turmat e dëmtimit kurioz, nxiton në fushë). Kjo nuk është e mundur të regjistrojnë të gjithë procesin që nga fillimi, por se çfarë do të ndjekin, nuk është më pak interesant, anasjelltas. Progresi mund të gjurmohen deri në të korra, nganjëherë edhe pak më vonë.

 

Kamera timelapse

Në zhvillimin

 

Gabimet e qarqet kulture Explorers

Një nga gabimet e tjera të mëdha e bëri circles hulumtuesit kulture, supozimi tyre se formimi i qarqeve kulture kudo në botë është një çështje e minuta, e vlerësuar në rreth 5-10, 20-30 në urë, dhe madje edhe para e as pas në fushën e tashmë asgjë nuk ndodh. Në fakt, storyline tërë, ajo që ndodh në grup, në mënyrë kumulative zë 1000 - 1500 herë më shumë kohë. Disa muaj. banim (të dëmshme, dobësimin) e kulture (që fillore, të vëzhgueshme ura), gjatë së cilës të vërtetë dhe plotësisht ndodh natyrshëm, është usuall vetëm një për qind disa nga periudhat e tërë, por edhe edhe nën një për qind. Ndonjëherë mund të ndodhë rrafshim (të dëmshme, dobësimi) e kulture të vërtetë tashmë të gjatë (Menjëherë pas) shkarkimin rrufe, por ata janë me të vërtetë shumë raste të jashtëzakonshme. Sidomos kur ka ndodhur tashmë ndoshta shkarkimin krejtësisht të ndryshme në fushën e kulture javë Same Disa para (Dy shkarkon në një vend). Por edhe në qoftë se shkarkimit unik dhe tejet të fortë ka ndodhur, çdo gjë mund të përpunohen në një mënyrë tjetër, dhe jo "Paraardhësit" e nevojshme.

 

Vetitë mekanike të padëmtuar kulture

Edhe pse kjo nuk mund të jetë me të vërtetë të dukshme, kulture krejtësisht të padëmtuar shëndetshme mund të përballojë edhe kushtet më ekstreme të motit (erës), dhe menjëherë pas valës së shpërthimit, e cila korrespondon me shpërthimin e qindra kilogram TNT pranë disa prej fushave sipërfaqësore mbi fushën e në një ndarje të dytë në lodh Disa qindra km / orë. Wavw Shpërthimi Pri konsiderueshme mund të bëj një çast pa thyer pothuajse në tokë, e gjeth Menjëherë pas faljen Menjëherë vënë përsëri në pozitë të drejtë. Bimët kanë një të thatë, por sigurisht një impuls jashtëzakonisht intensive mekanike "Kujtohet" në indet e tyre nuk mund të ndodhë dhe të dëmtojë shtrembëroj (drejtuar) pjesët e indeve, disa qeliza, fillimisht Megjithëse plotësisht pavëzhgueshme, mikroskopike, por që gjatë periudha të zgjatur kohe fillon të rritet në dimensione mikroskopike.

 

Dëmtimi mekanik

  Dukshme është në bimët e deri distancë relativisht të sakta dhe margjinale nga ndikimi i shkarkimit, dhe jo pikërisht në një rreth, më larg distanca përtej se pothuajse aspak distancë kjo mund të jetë vendosur me saktësi relativisht me intensitetin e shkarkimit. Kjo është dhjetëra të qindra e mijëra Amper, në raste ekstreme mund të jetë afër një milion. Shkarkimi ndodhur pikë mezi Spaced në një mesatare prej 2 km. Tensioni filluar Mes të resë dhe terren mund të jetë disa miliardë volt, i tanishëm është kryer për një millionths disa e një të dytë (pjesa më energjike), dhe gjatë shkarkimit të ndodhur, rruga ndërmjet qiellit dhe tokës (ka shumë gjëra mes qiellit dhe toka) u rrezatuar disa orë megavat të energjisë elektrike. Përshkruar është një rrufe mesatar apo mbi mesatar pak në rastin e shkarkimit jashtëzakonisht të fortë mund të jetë në progres dhe më shumë vlerë mijë herë më e madhe.

 

Energjia elektrike irradiated gjatë metra të fundit në dhjetëra metra të shkarkimit mbi fushë është shtyrë pjesërisht në bimëve (në një rreth relativisht të saktë nga pika e ndikimit) dhe dëmtuar ata. Ky dëmtim, duke iu referuar: ishte Menjëherë pas shkarkimit plotësisht pavëzhgueshme vizualisht, dhe disa orë pas asnjë efekt në bimë, zvogëlimi i forcës mekanike, fleksibilitet, forcën elastik, rezistenca ndaj thyerje dhe pushim. Por pas vitesh javë vetëm disa ditë, ndryshimet mikroskopike të fillojnë të rriten dukshëm edhe macroscopically, dhe ndryshimet do të jetë në bimë vizualisht dhe mekanikisht dukshme.

 

Fermerët mund të jetë në gjendje për të numëruar theirrselves fat që pjesa më e madhe e energjisë rrezatuar është në rrugën e shkarkimit mes qiellit dhe sipërfaqe tokë, channel rrufeja cilit gjerësia është rreth 5 mm, dhe madje edhe në shkarkimin rrufe më ekstrem nuk e kalon 10 mm ( Burime ndryshojnë, ekziston informacionin edhe 10-20 mm, shpjegoi diku tjetër). Ky kanal plazma me një temperaturë prej 30.000 gradë C Përafërsisht në momentin kur rrufeja aktuale kalon nëpër atë, vepron si një rezistencë e rreth 1 om për metër. Kjo është një përafrim i përafërt, por tani për tani kjo është shpjegim i mjaftueshëm. Nëse vlera e rezistencës kanal ishte shumë më i ulët, thonë herë, pothuajse çdo energjia e rrezatuar shkarkimeve do të jetë vetëm pas prekje të shkarkimit (Return Stroke) Ballin në tokë, dhe Fermerët do të jetë në vende të thata në një zonë të konsiderueshme të lashtat në terren të thatë në vend të korrje dhe qymyr druri.

 

Përveç energjisë mund të jetë shkaktuar disa Energjia e përçuar edhe në bimët me anë të tokës, si një ekuivalent i tensionit të ashtuquajturës rrit. Falë Kjo mund të ndikohen kryesisht disa pjesë të bimëve sistemeve rrënjë, në varësi të ndryshueshmërisë së rezistencës elektrike dhe shtresat nëntokësore tokës, njëherë relativisht shpesh të saktë në një rreth.

 

Një faktor tjetër mund që kryejnë një rrymë elektrike në bimë në një farë distance nga pika e shkarkimit ballin e ndikimit, me kurorë (shkarkimit Corona). Ajo rrethonReturn Strokesi një mbulojë deri në një distancë të caktuar, si një dirigjent është e rrethuar nga një izolim (mill - mill Corona, shih motorët e kërkimit). Diametri i corona varet vetëm nga shkarkimit aktuale (pik), i Lartë aktual kulmi, më tej shtrihet. Bën kontaktin e bimëve me aktuale elektrike shumë të saktë në distancë rreze të Corona, natyrisht, në një rreth. Është vendosur aty në mes të audiencës PT më "Sceptic" të cilët nuk besojnë se shkarkimet rrufe janë në gjendje për të krijuar në fushën e rrethit të bimëve të dëmtuara, që herët a vonë vdes, apo vetëm bëj në tokë clockwise ose kundër akrepave të sahatit?

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

   Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike. Kështu ata mund të veprojnë si hala busull magnetized, dhe forcat elektromagnetike janë çast deflecting ato në terren në një drejtim clockwise ose kundër akrepave të sahatit, në varësi të drejtim, raporti relativ dhe diferenca fazë të rrymave elektrike passaging. Ndryshimet e përkohshme mekanike dhe tensionet mund të krijojë disa dëme edhe Ndërkohë padukshme mekanike, të orientuar në drejtim. Të tilla dëmton mikroskopike directionally orientuar janë në gjendje për të gradual në rritje i indeve të dëmtuara pas shkaktojë gradual directionally orientuar Bending të gjitha gjeth në një drejtim (CW ose KAK). Fushat magnetike e një shkarkimeve rrufe janë mesatare së paku dhjetë mijë herë më i fortë se ajo e fushës magnetike të Tokës. Një pjesë tjetër e punës mund të kryhen nga sajë të mëdha elektrostatike forcat për këtë gjethet e bimëve dhe gjeth sillen si gjethe dhe gjeth e electroscopes. Diametra e qarqeve Përafërsisht Përfaqëson gamën e forcave shkarkimeve rrufe elektromagnetike. Përveç kësaj të gjitha ato që, duke iu referuar: model kulture paraqitet së paku disa ditë, nganjëherë deri në disa javë pasi goditi rrufeja. Kjo është për shkak se indet e prekura bimore dobësojnë shumë ngadalë, për shkak të inercisë të madh dhe si pasojë shumë ngadalë vazhdim ndryshime në bimë ( EPP , Kronologjia ). Sepse ndonjëherë në lokalitetin mund të marrë ndërhyrje vend shumë komplekse dhe rezonancën, ajo nganjëherë mund të krijojë një model shumë të ndërlikuar. Një shkarkesë rrufe të vetme rrezaton energji në lokomotivë elektrike e cila do të udhëtojë mijëra kilometra. Mesatare (!) Shkarkimi. (Shpjegim thjeshtuar)

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me ide të theksuar është e mundur të mos pajtohen, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të apo kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkenca mund të pastrojë nga gabimet dhe fenë bestytni. Feja mund të pastrojë shkencën nga idhujtaria dhe absolute të rreme ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Një ditë pa të qeshura, është një ditë e tretur.  
Nëse Marrëzi na mori në këtë rrëmujë, atëherë pse nuk mund të merrni të na nga? W.Rogers
z