Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-banim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - strehim .
rrafshuar ose parashtruar `do të jetë kulture është dobësuar - venitur, të dëmtuara nga të energjisë elektrike, pothuajse ditë shumë para
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Elb të mirë, birrë, birrë, fabrikë birre, pirja.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Natyra është zakon për të fshehur veten. Heraclitus
Çdo ide Revolutionary Duket të ndjell tre fazat e reagimit. Ata mund të përmblidhet nga frazat: 1 - Kjo është krejtësisht e pamundur. 2 - Është e mundur, por kjo nuk është me vlerë duke bërë. 3 - I tha se kjo ishte një ide e mirë të gjithë së bashku.     A.C.Clarke
Marrëzi është një forcë në vetvete.

 Paraqitur `do të shtrirë në çdo fushë misri kulture me dobësuar

PagPh
Idetë më të rëndësishme Contained në tekstin volgende: Hulumtuesit (vetë-emëruar ekspertë) qarqet kulture kurrë nuk e bëri diçka që është profesionist në kërkimin Called "test bosh", ose eksperimenti i verbër, dhe nuk shkojnë vështrim në nyjet e që janë krejtësisht të bimëve Normalisht, të çrregullt rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), jashtë çdo modele. (Dmth nga vendi ku sipas mendimit të tyre nuk ka pasur asnjë "sekret" të energjisë.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

banesë (të dëmshme, dobësimi). Parimet themelore.

Qarqet kulture dhe çdo modelet e tjera të rregullta të mos përfshijë ndonjë gjë tjetër se vetëm mjaft zakonisht, Normalisht rrafshuar (dobësuar, dëmtuar) kulture, Njësoj si Ndodh kudo në botë. Çdo nyje pohojnë se kurrë nuk do të bëj ose të zgjasë në kushte natyrore në mënyrë, që është gjetur usuall në modele, është një gënjeshtër e keqe. Si një apologji e Explorers mundur që tregojnë në rastin e tyre kjo është një gënjeshtër tërësisht të pandërgjegjshme, nga një surprizë, shoku dhe injorancës, dhe në sajë diku edhe me mungesën e plotë të arsimit dhe dijes.

 

Elb mirë, pirja, fabrikë birre, birrë, birrë, uiski.

 

Të gjithë ata që hulumtimet e mëparshme kanë qenë në këtë zonë kryhen kudo në botë, janë bërë nga profesionale botanik - pikë bujqësore e parë edhe në të vërtetë mënyrë shumë dilettantish, amator, dhe provat e dokumentuara që do të ishin këta "ekspertë" paraqiti të përgjithshme publike, e mundshme krahasuar me fshehjen e provave. Nuk është e mundur të presim asgjë të mirë prej tyre, e jo një aluzion, sepse me të vërtetë plotësisht në pothuajse të gjitha rastet Ata ishin një diletant absolute bujqësore dhe amatorë. Edhe pse nganjëherë mbrojtur informatat e Tyre gradë të ndryshme profesionale, tituj shkathëta të metodave hulumtuese kryer (shih), emrat e laboratorëve të ekspertëve ndihmuar ato in Kjo kërkimit, kështu që ata mund të vënë publiku mjaft të hutuar tërësisht. Nga pikëpamja statistikore janë të gjitha hetimet e tyre të ndërmarra deri më tani plotësisht të pafrytshme, Prandaj Pothuajse të pavlefshme. Për krahasim,: numri i përgjithshëm i gjeth kulture në vit, që janë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) në fushat e kulture të gjithë botën, është e mundur për të shprehur në numrin 10 15 . Shumica dërrmuese e pikërisht ato në të njëjtën mënyrë - pa gjeth thyer, si dhe nga shumë arsye të njëjta si në modelet e rregullta në - shumë ditë, pasi u dëmtuar nga të energjisë elektrike.

 

Qarqet kulture hulumtuesit tregojnë çdo vit qindra e fotografive, që nuk kalon një mijë e gjeth dëmtuara nga modelet. (10 12 herë më pak, dhe Miliona milion herë më pak). Të gjithë nga modelet e rregullt, si dhe për disa të tjera të kontrollit fotografuar nga pjesë të padëmtuara të fushës. Nuk është një aluzion, jo një shans, jo edhe në qoshet më të fshehta e mendjet e tyre mendojnë se ata do të dëmtuara gjeth edhe mund të gjenden në krejtësisht çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zona kulture, dhe sigurisht jo të ndodhë për të shkuar atje dhe fotografi diçka. Hulumtimi i tillë, e mundshme të themi se ajo ishte kryer nga qëllimshme mënyrën subjektive, në terminologjinë e ekspertëve të dështuar.

 

Gjeth, të cilat janë të dëmtuara dhe të duket si vetëm si në çdo model të rregullt po ndodhin në mbarë botën çdo vit Përafërsisht një milion më shumë (në numër të rasteve KMDLNJ zonës edhe katror) e se ajo gjendet në modelet e rregullta. Nuk ka zgjedhje, por për të thënë se në rastin e kërkimit përshkruar besimtarët mister të vërtetë vënë një këmbë të gabuar, dhe çfarë është testi bosh (eksperimenti i verbër), askush nuk dëgjuar edhe në jetën e tyre të gjithë, ose në qoftë se një aluzion Ndoshta po, nëse është kështu, vetëm vetëm muddled atë plotësisht. Për shembull, në mjekësi verifikuar efektet e placebo, por edhe perdorura Gjetkë në fizikë - zero korrigjim, rregullim i instrumenteve matëse. Ajo është gjithmonë e para së gjithash nevojë për të hetuar se çfarë ka ndodhur dhe çfarë është situata në vendet e kontrollit, ku një dukuri e pritshme nuk ndodhi. Për pikë kontrolli është e domosdoshme, pra, e konsiderojnë jo vetëm një vend ku kultura nuk është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), por edhe atë vend ku kultura është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) mjaft të çrregullt. Por për shkak të çrregullt rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar) nuk shkakton ndonjë shoqata misterioze dhe të huaj, me të vendosur krejtësisht jashtë çdo Explorers interesit të qarqeve kulture. Në fakt, interesi në to duhet të jetë plotësisht në vendin e parë.

 

Askush nuk dëshiron që qarqet kulture hulumtuesit për të kryer vërejtjet e tyre në numrin përkatës të gjeth. Supozoni 10 10 -10 12 , e cila do të përfaqësojë qindra mijëra kilometra katrorë paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture. Ku Ata bënë gabimin më të madh në vëzhgimet e tyre gjatë gjithë kurth dekada dhe si për të hequr atë në vitin volgende (2012), si dhe do të tregohet më tej në disa nga paragrafët e ardhshme.

 

Një nga gabimet më të mëdha të bëra nga plotësisht të gjitha të Explorers qarqet kulture, me të vërtetë krejtësisht dhe plotësisht nga të gjithë prej tyre, edhe një herë, dhe më në fund, absolutisht të gjithë Explorers rrethit kulture angazhuar si në çdo modele të tjera të rregullta në të lashtave, me që përcakton fakt ata nuk kanë bërë ashtu-quajtur "korrigjim zero" (edhe testi bosh, eksperimenti i verbër). Nuk është një aluzion Ata menduan se shikoni dhe kontrolloni, si duket Shqyrtoni lashtat në vende të paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) mjaft të çrregullt, krejtësisht jashtë formave të rregullta, pra me sa duket pa veprimin e atyre që do të jetë aq shumë Adored, theksoi, krejtësisht i pakuptueshëm edhe Forcat e vërtetë misterioze. Çfarë do të jenë ata zbulojnë gjendje nuk do të jetë disi më të vërtetë shumë e habitshme, thonë më saktë një shokuese pak për ta.

 

Gabim shumë serioz që ishte ndoshta më e keqja, tehy qarqet kulture Explorers mjaft praktikuar rregullisht nga fakti se gjeth dhe bimët studiuar vetëm në dy vende. Në modelet e rregullta, ku misri ishte rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), dhe jashtë, ku nuk ishte. Në thjeshtësinë e tyre të pafund Ata menduan, që do të shqyrtuar dhe krahasuar shënimet e paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) lashtat jashtë modeleve dhe krahasimi, diçka si, provë bosh (eksperimenti i verbër) është kryer. Në thjeshtësinë e tyre të pafund Ata totalisht harruan se eksperimenti më tej krahasuese duhet të kryhet nga atje, ku misri është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) mjaft të çrregullt. Çdo instrument matës duhet të jetë e vendosur për të 0% dhe 100%, atëherë është e mundur për të matur. Shumica dërrmuese e pajisjeve të përbashkëta është ngritur fabrika e kështu që në thelb nuk ka nevojë për të kryer këto dy akte. Rreth lashtat në fushën Kjo nuk do të zbatohet në të gjitha, sepse Explorers Kush kanë lëvizur ndonjëherë në qarqet kulture deri më tani askush nuk ka kurrë e dinte se ku dhe 0 dhe 100% është në kontrast me agriculturists për shembull.

 

Si një nga dëshmitë më të fortë e fakt i trishtuar që qarqet kulture nuk Explorers në jetën e tyre kanë qenë të pranishme në çdo fushë të kulturës në një vend tjetër në temperaturë si vende të modeleve të rregullta, janë zgavrat dëbimi (Nyje shpërtheu, shih - Google ). Në fakt Shkaktuar Ata nuk ishin aspak ajo që qarqet kulture Ky raport Explorers rreth tyre - As presioni, as gaz. Ata janë tërësisht ndryshimet natyrore e rritjes, që ndodhin gjatë në rritje, tharje Ripening gradual dhe pjesë të bimëve. Ndryshimet formë e indeve, të cilat nuk janë ende plotësisht dhe të thata thekur, medium-butë, dhe kur ata janë nën presion të indeve përreth rritje të vështirë. Asnjëherë një presion të gazit.

 

Shënim: presioni i indeve në rritje është i madh dhe është në gjendje të lehtë shqetësojnë mur, tulla balte, betoni, kështu në gjendje të prishin dhe më lehtë riformatimin e tjera, të butë përreth indeve bimore në afërsi të tyre të menjëhershëm. Çfarë qarqet kulture Explorers quajtur zgavrat dëbimi (nyjet shpërthyen) janë fillimisht krejtësisht i padukshëm, deformime mikroskopike e indeve. Ata u përhap dhe Rritje Gjatë rritjes, Ndodh në afërsi të tyre për indet e mëtejshëm des larg. Të gjithë ata që tashmë mund të shkaktohet nga Krejtësisht natyrore Ripening dhe në rritje të bimëve. Edhe pjesë pothuajse të thatë të bimës në fakt të vazhdojë të përmbushë një Tyre nga funksioni më i rëndësishëm - vaskulare, indeve përçueshëm.

 

(add own pictures)

 

Birrë të mirë, pirja, fabrikë birre, uiski, elb, birrë.

 

Në fillim të gjithë dëmit të ishte fillimisht pavëzhgueshme plotësisht dëmin mikroskopike, me sy të lirë krejtësisht unnoticeable. Qelizat janë vrarë Direkt nga produktet elektrike aktuale dhe të elektrolizës, pa dëme mekanike. Më dëme mekanike, duke rezultuar sa duket nga presioni gazit, janë ndryshime thjesht rritjes. Dëshmi bindëse është e mundur për të krijuar në çdo fabrikë bio shkollës laborator, ose lule shtretër, pa veprimin e ndonjë pushtet "misterioze" dhe jo misterioze.

 

Nëse qarqet kulture Explorers në fakt nga koincidenca mori për ndonjë vend me modelet e rregullta në disa minuta, më së shumti, brenda dy orëve pas krijimit formë të rregullt, asnjë në të gjitha, me të vërtetë askush, hera e fundit që përsëri, asnjë në të gjitha dëmet e tillë do të ishte e zbuluar . Nuk janë vetëm tre mundësi:

 

     1) A do të gjendet model, i përbërë nga parashtruar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) zona kulture, shumica e të cilëve e gjeth (vlersuar mbi 90%) kanë vetëm gjeth, por prirje jo të thyera, në një lartësi deri në 5 cm mbi tokë, Dhe ata janë të gjithë së bashku gjatësinë e tyre të gjithë të drejtë, pa asnjë aluzion e të nyjeve Bent apo zgjeruar. Ata (nyjet përkulem), duke iu referuar: dalin të fillojë pothuajse menjëherë, madje edhe gjatë orëve të para pas banim (të dëmshme, dobësuar).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

Pjesa tjetër e gjeth, kryesisht në afërsi të kufirit të formë të rregullt, diçka nën 10%, ka thyer gjeth, por krejtësisht të kundërt në të gjitha Identike gjatësinë e drejtë pa ndonjë nyje Bent apo zgjeruar, pa ndonjë ndryshim formë. Çdo ndryshim në formë, kryesisht nyjet, si dhe rritja Gjatë shtrembëruar pjesë të ndryshme të bimëve dhe të dëmtuara në model të vërtetë do të krijohen Gjatë orëve të ardhshme, ditë dhe javë.

 

     2) rast (si 3) lidhet kryesisht me elb, një më pak pjesërisht të vëzhgueshme edhe në drithëra të tjera thatë si grurë, thekër, oats dhe drithëraTriticale. Në rasteve ndoshta vetëm një pararendës, faza paraprin çfarë ajo është përshkruar në para (1). Do të zbuluar dhe model kujt shumica e gjeth nuk shtrihen në tokë në të gjitha, janë vetëm dukshme tilted në anën e (disa gradë). Kjo do të sigurojë në një strukturë të bimëve nga një pikë fotografik (ose tipografike) e ndryshimit view diçka si dhe të rëndësishme në strukturën raster. Ata do të jetë shumë e vështirë të matet, por ajo është shumë mirë të vëzhgueshme nga një distancë.

(Shembuj të zgjeruar rrjetet e vështirë të vëzhgueshme, të mira nga një distancë).

Ata mund edhe të krijuar grupe prej bimëve janë përforcuar që në mes vete, Përafërsisht fqinje

 

     3) i mësipërm mund të jetë Rasti edhe 1 dytë Bimët mund të mos ende janë shtrembëruar nga drejtimi rritjes vertikal, por kanë zbehur dukshëm (drejtimi ndryshim) gjethen larti, si dhe disa më poshtë atë, ose kamë rëndë tilted kundër bimë nuk ndikohen. (Ndryshimet në drejtim të gozhdë Relate për pothuajse ekskluzivisht elbi). Përsëri, të vëzhgueshme shumë mirë nga një distancë, si raster Përshkruar ndryshim.

 

Shënim: Rotacioni i veshëve është mjaft Ripening pandashme e përbashkët e të gjithë drithërave, përveç kënaqur, që ka Lats. Grurë, elb, thekër, drithëraTriticale - Gjatë fazave përfundimtare të pjekjes, veshët e tyre do të kthehet gradualisht nga pozicioni origjinal plotësisht të drejtë 0 gradë deri në gradë të fundit 180 shteterore, kur veshët janë kthyer Direkt kundër terren. Elb është shumë e ndjeshme për çdo ndryshim në kushtet, që përfaqësojnë dhe të rëndësishme faktor stresi për të, dhe rotacionin e veshët mund të vendosin të konsiderueshme parë, për shembull, vetëm në zonat u dëmtuan nga se shoku elektrik. Duke pasur parasysh strukturën dhe ndërtimin e veshit (awns), ndryshimet thatë mira janë shumë të dukshme kundër zonës përreth, të paprekur. Për grurë, thekër, drithëraTriticale, veshët me të vërtetë fillon kthyer në fazën përfundimtare të pjekjes, kur kokrra janë pothuajse plotësisht të zhvilluara dhe bimët janë kryesisht të thatë. Kohë më parë dhe ka humbur pjesë të konsiderueshme të ngjyrë të gjelbër dhe gjatë Ripening vetëm mbajtur lagështi privuar (pas varieteteve të pranverës për fillim të korrikut). Në elbi mund të ndodhë rotacion vesh Menjëherë pas kreun e plotë (varieteteve pranverë rreth mesit të majit), kur bimët janë ende mjaft të gjelbër dhe drithërave në fazat e hershme të qumështit-pjekjes fazë. Ajo vetëm vetëm Ndodh kryesisht në vende që janë prekur nga të energjisë elektrike pas shkarkimeve rrufe. Për thekër, gruri, drithëraTriticale goditur nga shoku elektrik nga shkarkimit rrufe Ndodh maturimin ngadalësuar (të ngjashme me efekt transplantim) dhe veshët Prandaj rotacioni ndodh në kundërshtim të konsiderueshme më vonë.

 

Malt të mirë, pirja, uiski, elb, fabrikë birre, birrë.

 

Nëse do ndonjë nga rrethi kulture vetëm një herë në jetën e tyre Explorers tërë edhe vizituan këtë fushë në vendet ku kulture është normalisht, rregullisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuar), pa ndonjë shenjë të rregullsisë, ata thonë se atë mënyrë gracefully zgavrat dëbimi do të gjenden edhe atje. Do të kishte gjetur se edhe në një vend ku, sipas pretendimeve të tyre, ishte mungesa e plotë e çdo "misterioze, të mbinatyrshme" energjive, kjo ndodh pikërisht ndryshimet Same rritjes dhe nyjet bending, si dhe kavitete dëbimit (nyjet shpërtheu) ndodhin në njëjtën mënyrë e lehtë.

 

     Shënim: kjo është krejt e pamundur nuk është se disa nga vendet e përmendura Explorers (me Zakonisht, çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture) diku vizituar, dhe fakti që ekzistojnë pikërisht Nyjet Same deformuara dhe bimë, fshehur thjesht profesionale dhe të përgjithshme publike. Për diçka si kjo është e mundur që të përdorin termin "një mashtrim të pista të kalibrit të keq", dhe të angazhohen për të janë njerëz të aftë vetëm të cilësive jashtëzakonisht të ulëta morale.

 

Eksploruesit e qarqeve kulture do të rekomandohen në këtë pikë një këshillë të mirë. Ato nuk mund të shqetësojë në të gjitha duke marrë fotografitë e çdo kërcell ndërtimin, deformime e tyre të ndryshme dhe nyjet Bent. Imazhe të tilla janë shfaqur në internet çdo vit disa dhjetra, qindra në më. Profesionistët dhe publiku i gjerë mund të ngatërrohet disi nga ajo. Të gjitha që qarqet kulture Explorers Ata mund të jenë të përkryer i sigurt se në të gjitha fushat e tjera në mbarë botën, ku kulture është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) krejtësisht të çrregullt, e gjeth duken të njëjtë. Nuk janë "vetëm" një pak më shumë prej tyre se ajo e gjetur në modelet e rregullta. Një vlerësuar 10 15 vjetore. Kjo nuk do të jetë në gjendje për të fotografuar për ta. Prof Tha se Ernest Rutherford në shkencë nuk duhet kurrë bast kundër kursit Më shumë se 10 12 me parë

 

Është e mundur që edhe përpjekje për të verbër e ndërhyrjes aktive të eksperimentit, disa bimë carefull bëj pothuajse në tokë, peshë, le të rriten për një kohë në një pozicion të ndryshuar, dhe të vëzhgojnë se si ata sillen në nyjet tyre. Në këtë rast nuk ka dëshmi të shumta se bimët nuk ishin tjetër më tej forca shtesë njohur apo të panjohur, dhe çfarë ndodh me ta, absolutisht nuk është shkaktuar nga ndonjë gjë tjetër se veprimi i geotropism dhe prirje për t'u kthyer nga drita. Nuk kishte absolutisht asnjë pushtet pranishëm misterioze ose gazi i lëshuar nga proceset elektrolizë ose termike. Megjithatë kulture Explorers rrethi mund të jetë i sigurt se çfarë thonë ata që shpërtheu nyjet zgavrat dëbuar pas një farë kohe, në thelb plotësisht në (disa) e gjeth përshkruar do të shfaqet.

 

, Të gjithë të gjithë, dhe përsëri, dhe koha e fundit me të vërtetë çdo person në botë ka mundësinë për të bërë pikërisht fotografitë e njëjtë të nyjeve Bent dhe të zgjeruara, vetëm në mënyrë që të shkojnë në çdo kulture në terren në një distancë mesatare prej jo më shumë se opsion disa qindra metra nga vendbanimin e tij. Gjatë sezonit në rritje nuk do Sigurisht disa rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) dalin të lashtat, dhe nëse jo, ata mund të marrin telefonat e tyre apo DIGIpfoto dhe të bëjë një punë e lehtë për pasojat e prirje për t'u kthyer nga drita dhe geotropism efekteve të bimëve shtrembëruar mekanikisht nga një pozicion vertikal pranë Gjurmët traktor. Gjithsesi, në çdo kilometër katror të fushave misri është e mundur për të gjetur Përafërsisht të paktën disa qindra metra katror të mjaft zakonisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) lashtat. Kjo është vetëm një vepër e natyrës.

 

Në zonën e butë, e cila përfshin Republikën Çeke, si dhe ngjitur Evropë, ka një mesatare prej 2-3 shkarkimeve rrufe për kilometër katror në vit. Përmendura 2-3 shkarkimet në km katror të thotë shkarkimet regjistruara elektromagnetike. Në çdo lak prej tyre mund të jetë përjashtim parëReturn StrokePërmbante një numër të mëvonshëm (3-5, si dhe 15) RS, se ajo mund të goditur Afërsisht vendndodhjen e njëjtë. Ndonjëherë ajo saktësisht të njëjtin vend, por në disa raste, dhjetra qindra metra larg. Secili prej RS mund të përmbajë një numër të listuara, deri në dhjetëra armë paralele, që mund në disa raste edhe në grevë më larg se disa qindra metra larg. Faktet e përshkruara do të thotë një kilometër katror të fushave kulture mund të preken Gjatë gjithë vitit, mesatarisht, ndonjëherë dy krahët e shkarkimeve rrufe dhe asgjë më shumë, por edhe deri në disa qindra.

 

Kjo modelet qarqet kulture Explorers në lashtat do të jetë i mundur vetëm termat më të forta të rekomandojë, që nga sezoni i ardhshëm (2012) shumë tërësisht edhe vizituar vendet ku është e mundur të gjeni Zakonisht mjaft, çrregullt rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) kulture (ose kështu që për ta të paktën një herë, për herë të parë). Të përpiqet të bimëve fotografisë dhe ndryshimet e tyre fiziologjike në thatësirës dhe vend, dhe të përpiqemi për të kuptuar se çfarë edhe po ndodhte Përafërsisht atje. Këtu ka një hint: absolutisht Njësoj si në vendet ku janë gjetur se argëtim e tyre modele të rregullta. Vetëm pa një manifestime shumë të rastit dhe të rralla e ndërhyrjes dhe rezonancë efektet, si dhe efekte të tjera shumë të rastit, që do të sjellin së paku një rrethi të vetme.

 

Shënim: Rekomandimet nga paragrafi i mëparshëm, si dhe kritika në paragrafët e mësipërm nuk zbatohet për qarqet kulture Explorers dhe fotografët nga Italia, i cili zbuloi diçka të tillë shumë vite më parë. Një nga një lidhje me mirënjohje dhe lavdërim për shembull Këtu .

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Disa njerëz mendojnë se planeti ynë po vuan nga një ethe. Tani shkencëtarët janë duke na thënë se Marsi është duke përjetuar vetë ngrohjen e saj planetare: ngrohja marsian. Kjo ka çuar disa njerëz, jo domosdoshmërisht, shkencëtarët të pyes veten nëse Marsi dhe Jupiteri, Nënshkruesit jo të Traktatit të Kiotos, janë banuar në të vërtetë nga të huaj SUV-ngarje industrialistëve. Fred Thompson
z