Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-inteligjenca-shërbim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Për shërbimet e inteligjencës
në mbarë botën, spiunazhin counterspionage e çdo qeverie dhe kërkimore ushtarake
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Qeveria Federale nuk ka ndonjë informacion në lidhje me jetën jashtëtokësore për të fshehur, dhe nuk ka projekte sekrete për mua për të hetuar.  O.Hatch
Të gjitha Përgjithësimet janë të rreme, duke përfshirë edhe këtë një të tillë.  M.Twain
Shkenca mund të përshkruhet si artin e oversimplification sistematike. K.Popper

qarqet kulture. Një mesazh për shërbimet e inteligjencës

PagPh
Ndiqni - mesazh up rezulton nga hulumtimi. Nga-produkt.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Hyrje - Për shënim dhe Shërbimeve të Inteligjencës

Dashur shërbimeve të inteligjencës, si dhe shërbimeve sekrete nga e gjithë bota e tërë. Madje edhe ato që janë aq të fshehtë, që rreth tyre ekzistenca absolute askush nuk di asgjë. Madje edhe ato që janë kaq sekret, që vetëm për veten e tyre në fund të fundit asgjë nuk do të di edhe vete.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Qeveria, ushtarake, dhe çdo të tjera të imagjinueshëm, shërbimet edhe krejtësisht paimagjinueshmërisht sekrete. Ju jeni viktimë, në të vërtetë ne të gjithë u bënë viktima, të gjithë njerëzimit, gjueti vazhdueshëm dhe i pandërprerë për Sensations. Fakti i thjeshtë se për çdo fakte të vështira shpjegueshme dhe Enigma sa duket mbinatyrshme për shumë individë (quajnë veten si një mister Explorers-) si pushtet delegatëve dhe shkakësisë në disa aliene, jashtëtokësore pushtet, huaj, fuqitë extrasensory, rryma të panjohur, perceptimit, fuqinë ose ndonjë tjera procesi deri tani Paspjegueshme ose energji transferimi. Si ata të bashkohen forcat bashku simpletons sylesh, gjuetarët ndjesi, intriguers e teoritë e konspiracionit dhe jo shumë të këndshëm, dhe kështu shumë më tepër punonjësit e sektorit të dyshimta ushtarakë dhe personeli i sigurisë zbulimit dhe kundër-inteligjencës dhe kundër-kundër inteligjencës, kjo është një gabim i madh vërtetë shpërthyer në i madh dhe magjja.

 

Zgjidhje dhe shpjegim

qarqet kulture janë me të vërtetë edhe pse de facto Kjo, çfarë po Ndoshta disa prej jush do të konsiderohen raste. "Eksperimentet" me të transmetimit të energjisë nga një distancë e largët. Energjia e madhe (gigajoules, terajoules). Kryer me sukses dhe të përfundojë. Kurrë nuk zgjasin më shumë se një të dytë. Qielli-dërguar energji, "nga lart", nga qielli. Nga lartësia ose në distancë prej rreth 2 km, por ndonjëherë më 20 Aspak punë çdo e çdo armiku të brendshëm ose të jashtëm, shkencëtar i çmendur, e lëre më ndonjë budallenj ose ndonjë freaks të tjera, as qytetarët e huaj. Ata janë vetëm dhe vetëm me punën e Nënë Natyra. Kryer rreth tre prej tyre miliarda globit vit të tërë rrumbullakët. Disa prej tyre goditi në një fushë kulture dhe pastaj kjo ndodh si kjo. Në të vërtetë shumë e rrallë, rreth një rast të disa njëqind mijë (nga ato rastet kur goditi në një fushë kulture).

 

Raste të tjera, kur goditi në një fushë kulture, do të ndodhë "vetëm" si kjo. Kjo ishte pikërisht eksperimenti Same, plotësisht dhe me sukses Ekzekutuar, transferimi Same energjisë, në të njëjtën mënyrë. Vetëm se linjat elektromagnetike në terren në raster shfaqja e gjeth, apo ndërhyrje, ajo disi "nuk keni punuar jashtë." Natyra nuk është një laborator, ku shkencëtarët tregojnë linja magnetike në terren në materialet magnetike. Prandaj, natyra Replaced mangësitë në pajisje laboratorike të përdorura me numrin e eksperimenteve laboratorike. (100 herë në sekondë në të gjithë globin)

 

Një pyetje për Radio Jerevan:

Është kryesisht natyra Përpjekje për të shfaqur disa prej linjave Shkarkimi Lightning fushës magnetike në raster e gjeth kulture në fushën aq i mirë sa të jetë e mundur, ose më mirë duke u përpjekur për të bërë budallenj e njerëzve?

 

Radio Yerevan përgjigje:

Kjo nuk është e qartë nëse natyra është më shumë si duke u përpjekur për të krijuar disa raste në fushë në një model të rregullt, ose të bëjë njerëzit budalla. Mjaft e qartë është vetëm se është shumë i suksesshëm në të dy prej tyre.

 

Screen në kurth

Për shembull, ushtarake dhe të personelit të sigurisë Vendet kërkimore të rrumbullakëta të tëra kanë qenë shumë shpesh konsideruar një çështje si një ndërhyrje të punëtorëve shteteve armike dhe ushtrisë së tyre dhe hulumtim të sigurisë (kineze japoneze, ruse mongolët, britanike franceze, amerikane Kanadezët, austriakët gjermane, polake çekët, Sllovake hungarezët, Islandezët Eskimos, Australianët New Zealander, dhe anasjelltas). Modele Shumica janë konsideruar si një çështje e hulumtimit ushtarake dhe eksperimente me transmetimin e energjisë nga një distancë. Sepse ajo pothuajse gjithmonë ishte një hulumtim shumë të fshehtë, ajo do të jetë e përshtatshme të urës nuk është të imagjinohet, atë që kurrë Gjetjet mund të arrihet.

 

Nuk është çudi studiuesit që konsiderohen disa modele si gjyqet dhe eksperimente, si dhe dëshmitë e transferimit të energjisë largët, kur në realitet transferimi i energjisë nga vendi në vend me të vërtetë ishte. Një mesatare 2 km distancë, në disa raste më pak se 100 metra, ndonjëherë edhe mbi 20 km. Fuqia menjëhershëm i shkarkimeve rrufe mund të jetë në një moment të caktuar saktë të kohës një shumë mbi 10 15 Shkarkimi J / s zgjat vetëm disa dhjetëra millionths të një të dytë, emetuar kështu që është vetëm pak më Midis 10 10 - 10 12 J, edhe nëse ndonjëherë shumë më tepër.

 

Detyrat themelore të shërbimit të inteligjencës ushtarake dhe civile, si dhe çdo veprimtari kundërzbulimit edhe me prodhimin e dezinformatave. Hedhin ujq dhe kockave (gazetarë apo dikush duke u përpjekur për të shpjeguar unexplainable asgjë), kështu që ata mund të bie në grep në atë. Tilla e qarte gjëra po ndodhin, dhe nuk do të diskutohet këtu më shumë. Shumica e tyre sot mund të klasifikohen në mesin e teorive konspirative të ndryshme.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Çdo vështirësi të mëdha dhe të thellë mbart në vetvete zgjidhjen e vet. Kjo na detyron të ndryshojë mendimin tonë në mënyrë që të gjeni atë. ajo.  N.Bohr
Muzika është feja ime.

 

Jimi Hendrix
Këtu është provë për të gjetur nëse misioni juaj në Tokë ka mbaruar: në qoftë se ju jeni gjallë, ajo nuk është. Richard Bach
z