Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-sipërfaqe-Kryerja . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kryerja Sipërfaqja
Para deflecting periudhat aktuale të shkurtra mund të lëvizin në afërsi të sipërfaqes zigzag nëpër ajër si Ngjashëm
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Pisha larta është oftenest tronditur nga erërat, kullat e larta të bjerë me një përplasje të rënda, dhe rrufeja godet mali më i lartë.  Horace
Gjëja më e vështirë është për të marrë më pak kur ju mund të merrni më shumë.  K.Hubbard
Të Alchemists në kërkimin e tyre për ari zbuluar shumë gjëra të tjera me vlerë të Madhe. A.Schopenhauer

Qarqet kulture , foto Pri, kryerjen mbi sipërfaqen

PagPh
Pasi ballin impulsi RS prek sipërfaqen e Tokës ndodh në vendin e një tepricë e madhe e ngarkuar elektrike që është nganjëherë "scurries në të gjitha anët." Në disa modele janë qartësisht të dallueshme.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kryerja rrymat mbi sipërfaqen e Tokës

preferueshme në vendet me rezistencë të ulët (në mesin e simptoma të tjera kujtoj mbjellëse)

  Fillimisht, kryerjen aktuale Bëhet pak a shumë rastësisht, për shkak të një tepricë e madhe e energjisë dhe të ngarkuar në pikën ndikimit. Ngrohje lokale dhe jonizmit ndodhin në vend shtigje në vend aksidentalisht përçueshëm, përmes të cilit është kryer shkarkimin e tanishme. Deri Brenda disa oborre nga energjia e ndikimit është kryer në mënyrë të barabartë larg, preferohet me anën e rrugëve përçueshëm që ekzistojnë në vend. Nuk mund të jetë disa lloje, sipas metodës së themelimit:

(Ata janë Rendit Sipas moshës vjetër)

1) gjeologjik (në mesin e shumë të tjerë ndikojnë shpërndarjen lagështi në bodrum)

2) Arkeologjik

3) Industriale (shërbimet)

4) Kultivimi

5) Lokale, aksidentale, të shkaktuara nga ionization dhe materiale të ngrohjes në një pjesë të një të dytë:

 

Pjesërisht Kryerja e shkarkimit të rastit mbi sipërfaqen e Tokës

(Vazhdimi i shkarkimit shkëndijë nga drejtime të rastit për disa kohë)

Kjo vlen për shembull për të fotografisë nën drejtat e autorit. Pikërisht në atë moment, madje edhe në çdo pozicion ndonjëherë ishte askush Ngjashëm, as asgjë nuk ka vëzhguar pikërisht kur modeli u Origjinën atje. Prandaj është e mundur të pranojë se edhe mundësi teorike, që nëpërmjet linjës zigzag, e ndjekur nga një seksion Pak lakuar prej përafërsisht 30 m, kaloi topin vetëtimën. Por në raste tezat konsideratat e para të ndryshojnë kryesisht në drejtim të imagjinatës, është që thirrjen e mundur për të ndihmuar vetëm në fillim të çdo pune shkencore, atëherë ajo duhet të pasohet me verifikimin objektiv.

 

Shpjeguar çdo fenomen të vështirë për të shpjeguar përmes një fenomen të vështirë shpjegueshme është shumë i rrezikshëm dhe metoda definitivisht nuk i përkasin metodave mezi serioze shkencore. Ajo është raportuar vetëm si një shumë margjinale, mundësi më shumë ose më pak si pamundshëm. Ka linja më të drejtë në model, pse shumë më e shkurtër, por disa krijuar ndoshta nga ndërlidhjes së goditur armët pranë shkarkimit. Të gjitha qarqet janë krijuar nga ndikon e armëve shumë shkarkimit branched shumë, disa prej të cilave janë të ndërlidhur në tokë, dhe një shkarkesë ka të ngjarë të vazhdojë mbi sipërfaqen (kohë të shkurtër Zig-Zag, atëherë pothuajse drejt) edhe përtej temperaturës siç është e zakonshme në raste të ngjashme.

 

Shënim: Nuk është një fotografi që përmban një disa qindra metra linjë të gjatë - një udhëtim rrugë tokësore nga modeli në distancë, ku probabiliteti i ekspozimit të dritës topin më shumë gjasa, edhe pse natyrisht plotësisht paverifikueshme. Gjithashtu, ajo mund të jetë rruga e vetme kryerjen e rrymës elektrike nga shkarkimit mbi sipërfaqen e tokës.

 

Në vendin ku godet ballin e RS, pikërisht vetëm në atë kohë dhe pikë duket tepricë të madhe të ngarkuar elektrike. Kjo mund të shmangen të nëndheshme Menjëherë vetëm nga një dirigjent shumë të mirë. Nëse diçka si një dirigjent shumë të mirë nuk duket në vend, e cila është në fushën e ndoshta edhe mbi 99% të rasteve, duke kërkuar për një rrugë jashtë ndikimit faqes do edhe larg çdo shumë ose më pak drejtim të rastit. Kjo ndodh pothuajse asnjë çështje, në cilin drejtim rezistenca është më e ulët, për shkak se shumë e madhe për atë rrymave të pranishëm atje, duke folur në mënyrë figurative, nuk ka rezistencë është mjaft i vogël. Përçueshmëri e që në çdo material që ndodhin pikë është për qëllime të rrymave kryerjen e disa qindra mijëra Amper është shumë i ulët. Ngrohje lokale, mjedisi jonizmit mund përçueshmëri në disa drejtime shumë menjëherë Rritja (ndarje dielektrike). Atëherë ajo është Mbetur energji në këtë drejtim në mënyrë të drejtë shpejt kryer në ilegalitet.

 

Ndonjëherë me nëntokësore aktuale Kryer shumë keq (nuk mund të jetë relativisht të ulët lagështia), dhe rryma janë përhapur pastaj mbi tokë e një kohë të gjatë, dhe drithërat shkaktojnë dëme në kulture shumë më tepër. Fusha pastaj mund të rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) deri rreth 90%. (photo)

 

Ndonjëherë shkarkimi mund të marrë rrugën nëntokësore që i afrohet strukturën e rrënjëve pemë. Gjithmonë ajo është një strukturë fractal. Tillë një fractal mund të duket si diçka kthyer me kokë poshtë dhe fundosur në terren - halor bredh, pishë, por disa pemë qumeshtit edhe - plepi, Linden. Në të gjitha rastet e listuara në këtë paragraf është përhapur edhe përreth vendit të përplasjes zonë relativisht të sakta rrethore, ku është i pranishëm në jetën e kërcënuar tensione hap. Është shumë çudi, sepse në një distancë të vogël nga ndikimi i shkarkimeve rrufe (dhjetëra metra), do të jetë dikush në rrezik jete në të gjitha kohët. Hapi tension të gjithë në zonën e rrethit është konstante Përafërsisht, përtej rrethit të menjëhershëm ul në zero. (sketch)

 

Efekti i strukturave nëntokësore në kryerjen e energjisë elektrike

 në një nëntokësore afër (arkeologë, gjeologë, industrializimi - Utilities)

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Nëse dikush thotë se ai mund të mendoni rreth fizikës kuantike, pa marrjen e mendjelehtë, Kjo vetëm tregon se ai nuk e ka kuptuar se gjëja e parë rreth tyre.  N.Bohr
Rrufeja Cili është diçka, përsëri, ne do të shmangur. R.Branson
Natyra nuk ngutemi, por gjithçka është e Lao Tzu realizohet.
z