Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-kimi . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Kimi
Efektet kimike rrufe: furnizimi i komponimeve të azotit të konsiderueshme në të ushqyerit e bimëve që shërben
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Kimi organike është kimia e komponimeve të karbonit. Biokimi është studimi i komponimeve të karbonit Kjo zvarritje.  M.Adams
Amerika: Ashtu si Britania, por vetëm me butona. Ringo Starr
Diturit flasin sepse ata kanë diçka për të thënë, çmendurve, sepse ata kanë për të thënë diçka.   Plato

Qarqet kulture , pictures kulture, efektet kimike Shkarkimi

PagPh
Motoja: Një energjisë gjigand i shkarkimeve rrufe, përveç efekteve të shumta fizike, të shkaktojë seri e reaksioneve kimike. Komponimet që do të formohen nga azotit, kontribuojnë ndjeshëm për të ushqyerit e bimëve.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Kimi

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Problemi me botën është se budalla janë bindur në vete dhe inteligjente janë plot dyshim. B.Russell
Korrupsioni është mënyra e natyrës për rivendosjen e besimit tonë në demokraci.  P.Ustinov
Një mënyrë për të mbajtur vrullin e sipër është që të kemi qëllime Vazhdimisht Madhe.  M.Korda
z