Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-shkenca-realiteti (sci-ri) . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Shkencë-Realiteti (Sci-Re)
Të gjitha hulumtimet e mëparshme në qarqet kulture ishte orientuar në territorin sci-fi, science fiction
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Një shkencëtar në laboratorin e tij nuk është një teknik i thjeshtë: ai është një fëmijë edhe Konfrontimi fenomenet natyrore që lë përshtypje atë sikur të ishin përralla. Marie Curie
Më i madh i të gjitha mëkateve është marrëzi. O.Wilde
Energjia elektrike është me të vërtetë vetëm rrufe organizuar vetëm. George Carlin

Qarqet Pri janë vetëm tani lëvizin nga fiction në realitet

PagPh
Pyetja është dyshimi shumë serioze, që, kushdo që ka qenë në qarqet Pri prodhimit në më të dyshimta, dmth jashtëtokësorët, edhe se nuk ka të ndërtuar asnjë njëri, por kurrë edhe ky planet mjaft interesante dhe të bukur blu, të quajtur Globe, i banuar ekskluzivisht nga lokale, vendase, krijesa tokësore, gjatë gjithë historisë së saj të gjatë nuk u vizituar.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Një mesazh për të gjithë jashtëtokësorët (ET, huaj)

Dashur jashtëtokësorët tona kështu lloj, kështu Pampered, por ende vetëm për të ardhur keq, burra pak e gjelbër dhe të gjitha llojet e monsters baltak! Faleminderit shumë, vërtet shumë dhe mjaft ndershmëri për të gjithë punën tuaj të mëparshëm, ndihmë dhe kujdes Përpjekjet, me të cilat ju keni paguar vëmendjen deri tani adhurojnë atë në ndonjë të gjinisë së njerëzimit një përshtypje, që shkaku i vetëm dhe i vetëm i çdo kulture Rrethi gjetur ndonjëherë në fushat e Tokës kulture jeni. Ajo fillon të duket, se nga tani për çdo kohë në të ardhmen, nuk është me të vërtetë nuk ka nevojë për ndonjë nga vëmendjen tuaj. Sipas të gjitha gjasave ajo është nga pranishme, por edhe në çdo kohë në të ardhmen, kryesisht për shpjegimin e Parimeve krijimin e çdo modeleve të rregullta në kulture. Ata janë quajtur, dhe ndoshta shprehja më e zakonshme është përdorur "qarqet kulture", dhe ne jemi në gjendje për të shpjeguar atyre pa ndihmën tuaj (ne, njerëzit, Earthlings, njerëzimi), pa ndonjë përpjekje të mëtejshme shtim tuaja mundimshëm.

 

Me fjalë të tjera, kushtet e thjeshtuar disi, ne do të doja të ju pyes të vërtetë shumë të fuqishëm në lidhje me atë: Pak të gjitha nevojat tuaja, ju lutem, makeups, rucksacks, valixhet, çantat plastike. Pak ata të gjithë në pajisjet tuaja psychotronic dhe eksperimente intergalactic, çfarëdo të tjera edhe tuaj fizike - kimike - biologjike - mendërisht - materialeve psychophysiological eksperimentale.

 

Shaloni hovercrafts tuaj, anije, saucers fluturues, puntss, anije me rrema, anije, ARKS ndërplanetar, motor-asistuar biçikleta, bikes mini apo motoçikletave të vogla, si dhe çdo të tjera të rivendosjes pajisjet tuaj, makineri, aparatura, instrumentals, pajisjet ose Gadgets, dhe në fund të shkuar në mut. Bye bye!

 

Informacione të përgjithshme

Absolute çdo teori e mëparshme në lidhje me qarqet kulture brezi deri tani Kuptojnë disa shpjegime sci-fi.

UFO, jashtëtokësore, në pritje, efektet mbinatyrshme, burimet fluturues.

Kozmike, intergalactic, ndëryjor, hapësirë ​​apo universi energjisë.

Forcat Paranormal, mendohet forcat. Forcat mbinatyrore, linjat ley, zona geopathogenic extrasensory perceptimi. Proceset menduar dhe forcat e bimëve.

Furnizuesi i vetëm i vërtetë energjisë që rasti është në Diell (edhe Toka, por vetëm pak - pak 1% - të energjisë gjeotermale). Asnjë i huaj budalla, asgjë jashtë Sistemit system.I Sun Sun.

 

Çdo njëri prej thatësitë teorive është e mundur për të lënë tani.

Çdo njëri i forcave theese dhe teorive tani është padyshim e mundur për të dërguar në mut.

(Nga rruga, ata kurrë nuk kanë përkasin çdo vend tjetër) Lojra vendin)

 

Vetëm tani po bëhet Shkenca - Reality, Sci - Re, vetëm natyra e vërtetë shpjegim i mundshëm,

duke përdorur vetëm shkencat natyrore dhe degëve të vërteta, shumë prej tyre mjaft ndërdisiplinore.

Një nga thatësira degës ndërdisiplinore e shkencës në fakt është krijuar vetëm për këtë qëllim, duke u përpjekur për të shpjeguar shkaqet e bimëve të dëmshme dhe prodhimin e parashtruar `do të jetë (dëmtuar, dobësuar) kulture (quajtur kështu Elektro-FITOPATOLOGJIKE, EPP )

 

Eksperimentet dhe vëzhgimet e para janë bërë, disa të tjerë janë duke konkurruar. Shih lajme .

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Imagjinata është Fillimi i krijimit. Ju imagjinojmë se çfarë keni dëshirë, ju do të keni atë që imagjinoni dhe më në fund ju e krijoni atë që do.  G.B.Shaw
Shkrimi është më zbavitëse ju mund të keni me veten. T.Pratchett
Përvoja është ajo që ju keni pas ju keni harruar lojra emër.            M.Berle
z