Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-numero uno- . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kronologjia - fushë # 1
Mundshme tre vëzhguese Pasojat krejtësisht të ndryshme rrufeja goditi në një kulture (elbi)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Fakti që shkencëtar i madh besonte në makinat fluturuese ishte një gjë që na inkurajoi për të filluar studimet tona.  Wilbur Wright
Që të ketë një ide e madhe, kanë një shumë prej tyre. T.A.Edison
Shkenca është një gjë e mrekullueshme nëse një nuk ka për të fituar jetesën e njeriut në të.         A.Einstein

Qarqet Pri Pri Pri, shifrat fushë # 1 (elbi)

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fusha e parë Pri, ku strehim hulumtuar shkencërisht

Kjo është fusha e parë kulture, ku natyra ka përgatitur dhe Mundësia e respektuar efektet shkarkimeve rrufe në drithëra fushë (elbi). Mund të konkludohet se natyra e demonstruar aftësinë e tij të vërtetë atje, sepse vetëm në këtë fushë ka dhënë mundësinë e vëzhgimeve të tre krejtësisht të ndryshme Pasojat hit rrufe. Do të vendosen këtu më vonë.

 

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Edhe pse personalisht unë jam mjaft i kënaqur me eksploziv ekzistuese, ndihem ne nuk duhet të qëndrojmë në rrugën e përmirësimit.  W.Churchill
Një fotografi e mirë është të dish ku të qëndrojë. Ansel Adams
Gëzim në kërkim dhe të kuptuarit është dhurata më e bukur e natyrës. Albert Einstein
z