Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-rrufe-pikturë-in-kulture-fusha . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Libra për t'u ngjyrosur në Pri
Herë pas here formëson në fushat në mbarë botën krijohen, që disa karakteristika përzgjedhur libra për t'u ngjyrosur ngjajnë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

"Burrat kanë harruar këtë të vërtetë", tha dhelpra. "Por ju nuk duhet të harrojmë atë. Ju Bëhuni përgjegjës, përgjithmonë, për atë që ju keni zbutem ".A.S. Exupery
Një mace do të jetë miku juaj, por kurrë nuk skllavi juaj. T.Gautier
Ju jeni një idealist, dhe ju si mëshirë unë do idiot i fshatit.  S.Kubrick

Qarqet kulture , pictures kulture, Libra ngjyrosje në Pri

PagPh
Parë, më në fund pak logjike, teori mjaft e kuptueshme. Verifikueshëm shkencërisht, në çdo kohë në mënyrë arbitrare nga eksperimente të riprodhueshme vërtetueshme. Matshëm parë bazuar në supozime dhe konsiderata. FBR

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Më poshtë në këtë faqe janë përfunduar disa nga fotot shoqëruese (përdoret me Ilustrimet në buzë e sipërme të djathtë të faqes), më vonë edhe tjera. Çdo imazh lidhje në faqen ku ajo vjen nga.

 

ENG 1993,06 1993/06/21, USA 1994/06/14, USA 1994,07, ENG
1994/07/15, ENG 1994/07/15, ENG 1998/07/23, ENG 1994/08/11, ENG
1995/06/20, ENG 1995,07, USA 1996/05/15, ENG 1996/06/30, cze
1996/06/30, cze 1996/07/03, ENG 1996/07/13, ENG 1996/07/14, USA
1996/07/28 ENG 1996/08/04 ENG 1997/07/06, USA 1997/07/10, ENG
1997/07/23, ENG 1997/08/01, ENG 1997/08/08, ENG 1997/08/17, ENG
1998/05/23, ENG 1998/05/23, ENG 1998/06/08, ENG 1998/07/02, GER
1998/07/08, ENG 1998/07/10, ENG 1998/07/10, ENG 1998/07/22, ENG
1998/07/22, ENG 1998/08/02, ENG 1998/08/08, ENG 1999/06/04, ENG
1999/06/20 ENG 1999/06/26, GER 1999/07/17, ENG 1999/07/19, ENG
1999/07/21, cze 1999/07/21, cze 1999/08/11, NOR 1999,09, MUND
1999 ENG 2000/05/17, GER 2000/06/24, GER 2000/06/26, GER
2000/07/09, ENG 2000/07/13, ENG 2000/07/14, ENG 2000/07/16, ENG
2000/08/04, ENG 2000/08/06, ENG 2001/05/12, GER 2001/08/12, ENG
2001/08/14, ENG 2001/09/15, NOR 2002/06/08, GER 2002/06/17, GER
2002/06/21, NLD 2002/07/01, GER 2002/07/28, ENG 2003/05/21, ENG
2003/06/22 ENG 2003/07/04, USA 2003/07/04, USA 2003/07/15, GER
2003/07/16. SHBA 2003/07/22, ENG 2003/07/27, ENG 2003/07/31, ENG
2004/06/10, ITA 2004/06/15, ENG 2004/06/18, ITA 2004/08/04, ENG
2005/05/21, ITA 2005/06/05, ENG 2005/07/02, ITA 2005/07/10, GER
2005/08/03, ENG 2005/08/09, ENG 2005/08/21, USA 2006/06/30, ENG
2006/07/08, ENG 2006/07/14, ENG 2006/07/20, ENG 2006/07/26, ENG
2006/08/14, ENG 2007/05/13, ITA 2007/05/20, ITA 2007/05/24, ITA
2007/06/01, ENG 2007/06/10, ITA 2007/07/16, ENG 2007/07/16, ENG
2007/07/16, ENG 2007/07/16, ENG 2007/07/19, ENG 2007/07/26, USA
2007/08/02, ENG 2008/05/27, ITA 2008/06/12, ITA 2008/06/12 ITA
2008/06/16, SVK 2008/06/22, ITA 2008/06/26, ENG 2008/06/28, ENG
2008/07/27, ENG 2009/06/09, ITA 2009/06/15, ENG 2009/06/22, SVK
2009/07/09 SVK 2009/07/11, SVK 2009/07/11, SVK 2009/07/11, SVK
2009/07/11, SVK 2009/07/11, SVK 2009/07/19, ENG 2009/07/19, ENG
2009/07/19, ENG 2009/08/06, ENG 2010/06/12, ENG 2010/07/08, GER
2010/07/09, SVK 2010/07/27, ENG 2010/08/09, NOR

 

Paraqitje

Këtu në këtë faqe do të demonstrohet para teorikisht, ajo mund të shkaktojë një rrufe të vetme vertikale pingul në fushën e misrit. Edhe pse në shikim të parë nuk duket në të gjitha, në rastin e një greve rrufe atje dhe klasik dalin kalimin aktuale nëpër tela. Deri në qindra e mijëra Amper kandidon për një disa dhjetëra metra, e cila microseconds Disa rreth vetvete krijon me të vërtetë të madh fushë elektromagnetike menjëhershëm. Ilustrim përcjellëse tregon aktual i shkarkimeve rrufe në ngjyrë vjollce, linjat në terren të valëve elektromagnetike u krijua nga se kjo në të kuqe. Në telat (bimët) paraqesin aty krijon rrymat detyruar, dhe vepron që do t'i detyrojë ata ashtu si për të bashkëvepruar ndërmjet tyre telat kaluar nga rryma elektrike. Kontributi konsiderueshme të tanishme, që mbante bimë përmes Sjell menjëhershme përreth e shkarkimit (kurorë), i mbushur me ajër të fuqishëm jonizues. Rrethojnë kanalin rrufe deri në një distancë prej disa metra dhe nuk ka erë në formë shumë të saktë rrethore. Në rastin e shkarkimeve të fortë disa dhjetëra metra. (Do të vendosur këtu si një ilustrimphoto e shkarkimit 3000V, kurorë rrethon atë dhe distanca prej rreth 1 mm, ajo është ndoshta 3W, dmth Afërsisht 1 mA). Gjithashtu ndikimi i formës nga rrjedhjen e ajrit.

 

 

Classic "normale" një rreth kulture, të ngjashme me një model magnetike në mbushjet, krijuar nga efektet elektromagnetike (formë shumë të saktë rrethore -!), Ose operacion i përbashkët i efekteve mekanike e shokut dhe presioni valëve të dritës (gjithashtu kanë një formë shumë të saktë rrethore).

 

 

Ngjashëm me valët e erës - video, Do të krijojë valë Edhe rrethore (Video bie bie në ujë, ngjyrë edhe shumë të ngadaltë, si edhe në ngjyra tjera)

 

 

Sistemi i rrufe pingul vertikale Disa (krahët e një paralele shkarkimit të vetme), të futur video vetëtimën ngadalshëm running së bashku të njëjtën rrugë dhe deri poshtë - Distancat masë midis shkarkimeve, të krijojë një model të një përgjigje oshiloskop përafërt e shkarkimit të thatë - Kjo tashmë është me të vërtetë dhe klasike AC.

 

 

Së fundi, një përpjekje për të shpjeguar daljen e modeleve të krijuar nga oshiloskop natyrore përkohësisht - dy ortogonale (por mund të jetë këndi ndryshme) Faza-zhvendosur burimin e alternating aktuale, të paktën një rreze vizatim (gjithashtu e mundur multi-rreze), dhe modelet janë lissajouss formuar tashmë. Vizatim pajisje mund të ofrohet në këtë rast, edhe si diçka e ngjashme me rrufe topin, pluhuri dhe top plazma krijuar pas rrufeja përkohësisht nga sipërfaqja materiale në tokë, në sajë të pranishëm elektrike ngarkuar në këtë kundërta nga fusha elektromagnetike. Modeli i thatë natyrore oshiloskop "shkëndijë" do të jetë e mundur për të ndërtuar në laborator. Screenshots dhe video nga mundësitë për të ndikuar në drejtimin dhe formën e shkarkimeve elektrike me anën e (elektro) fushë magnetike është e mundur për të gjetur në youtube. Shumë shpesh, duke iu referuar: në kushte të ngjashme ka gjasa për të krijuar një rrjet vorbull, ndikuar fuqishëm dhe shtrembëruar dhe të nxitura nga një dhuratë të madhe në teren elektromagnetike fushë (edhe rotacion). Kjo do të jetë një detyrë mjaft e vështirë edhe për laborator të pajisur në mënyrë të drejtë. Ne vetëm mund të them se nganjëherë Veprat e natyrës vetë si laborator të pajisur mirë. Ajo ka një shumë kohë dhe Miliarda eksperimente në progres.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

qarqet kulture. Modelet kulture. Modelet e rregullta në kulture. Periodike. Figura, formë, shenjë, image, foto, diagrame, grafikë, ndërtimet, shënuesit, simbolet, simbolet, diagram, chart imitim, modeli, formulë, profilin, sketch, projektimin, layout, vizatim, circuitry, qarqeve, formë, template, i dorës së parë, shikimi stoli, klishe, stolisje, peizazh, stoli, struktura, cilësi, formimin, pullë, përshtypje, ngulit, botim më vete, të shënojë, ndjellë, piktogrami, forma, fashion

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Qëllimi im është i thjeshtë. Kjo është një kuptim të plotë të universit, pse kjo është ashtu siç është dhe arsyeja pse ajo ekziston në të gjitha.  S.Hawking
Ky proces është alkimia: themeluesi i saj është Vulcan smith.  Paracelsus
Nëse politikanët dhe shkencëtar ishin lazier, sa më të lumtur të gjithë ne duhet të jetë. E.Waugh
z