Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Hidrometeorologjik . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Hidrometeorologjik
Hidrometeorologjik, është një nga fushat themelore të shkencës, e cila mund të përdoret për kërkime në të ardhmen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Nuk ka asnjë pengesë më e madhe për të përparuar në shkencat se dëshira për të parë atë të ndodhë shumë shpejt.  G.C.Lichtenberg
Unë nuk mund të marrë asnjë kënaqësi. Mick Jagger
Një budalla mendon veten të jetë i mençur, por një njeri i mençur e di veten të jetë një budalla.      W.Shakespeare

Qarqet kulture , pictures kulture, effs Hidrometeorologjik.

PagPh
Hidrometeorologjik nuk është vetëm një nga fushat e shkencave themelore possile për t'u përdorur për hulumtimet e ardhshme, është në fakt një nga shkaku më themelor të krijimit të formave të rregullta në kulture, pikërisht disa nga fenomeni saj, ajo do të shqyrtohen hollësisht - Stuhi dhe vetëtima.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Hidrometeorologjik vs qarqet kulture

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Edhe pse kjo nuk është e vërtetë se të gjithë konservatorët janë njerëz të trashë, është e vërtetë se shumica e njerëzve janë të trashë konservatore.  J.S.Mill
Gjithë bota dashuron një humbës të mirë.

K.Hubbard

Nëse mekanika kuantike nuk e ka tronditur thellësisht ju,N.Bohr ju nuk e keni kuptuar akoma.
z