Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kimi . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Kimi
Do të përshkruajë disa parimin kimike, efektet në sajë të që ndodh dobësimin e bimëve
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Dhe tani këtu është sekret im, një sekret shumë të thjeshtë, ajo është vetëm me zemër që mund të shohin drejtë, ajo që është esenciale është e padukshme për syrin. A.de Saint-Exupery
Të Urta mençur të bëjë, dhe budallenjtë përsëritur ato. I.Disraeli
Shkenca nuk zgjidh një problem pa krijuar pamje.     G.B.Shaw

Qarqet Pri , shifrat Pri Ndikimi i kimisë

PagPh
Qarqet kulture, parashtruara `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture dhe kimisë janë të lidhura ngushtë. Kimike edhe ndodh brenda bimëve në tokë.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Qarqet Pri - efektet kimike

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkenca natyrore, nuk ka thjesht përshkruajnë dhe të shpjegojnë natyrën. Ajo është pjesë e bashkëveprim në mes natyrës dhe veten. W.Heisenberg
Funksioni kryesor i trupit është të mbajnë trurin rreth. T.A.Edison
Gjithmonë falë armiqtë tuaj - asgjë annoys ato aq shumë.  O.Wilde
z