Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-kounice-2010 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kronologjia Kounice 2010
Vëzhgimet në bazë të shkarkimeve rrufe regjistruar machinely, vetëm në një fushë gruri
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Unë kam një shumë të mbështetjes nga prindërit e mi. Kjo është një gjë që unë gjithmonë appreciated. Ata nuk më thoni unë isha duke u budalla; Ata më thanë se unë isha duke qeshur. J.Carrey
Një shaka është një gjë shumë serioze. W.Churchill
Çdo vajzë mund të jetë joshës. Të gjithë ju duhet të bëni është që të qëndrojë ende dhe duket idiotike.     Hedy Lamarr

Qarqet kulture , pictures kulture, Kounice2010 kohë evolucionin

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Progresi Koha

 

disa shënime për të tashmen

 

Grurë, që është duke pritur për një kohë të gjatë ... (Zbatohet edhe për këtë faqe internetiOstrá, Mbi rrugën, elb shtrirë pas dy javësh, gruri fillon të shtrihem pas një serie prej muajsh)

 

Rrufeja zbuluar në ... Përafërsisht në ... orë CEST, polarizimit ...

... GPS përafërsisht, aktuale ... Mijëra Amper

 

ajo ishte një lloj i reve - tokë, CG

 

në vizitën e parë në vendin e ... ende pushuar në fushë, as një thikë (foto)

 

fderi në vizitën tjetër në 1 gusht 2010 e ndjekur nga "rrëfimin për krimin", shuma e përgjithshme e depozituar `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) sipërfaqet u gjet shumë nën 1% të fushën fushë totale (disa dhjetëra metra katrorë nga më shumë se 15 hektarë)

 

f8 gusht 2010 Gjatë një vizite të tashmë paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) disa për qind të zonës, si shihet nga imazhet e bashkangjitur në fushën e shkarkimeve rrufe ...

 

Gjithashtu e mundur që ishte disa energji detyruar në gjurmët traktor (linjave të tramvajit), madje edhe nëse kjo do të ndodhë edhe Gjatë qarqet tipit rrufe kulture, por tani për tani kjo është me të vërtetë vetëm një supozim. Në fushën e ngjitur (Kounice B) tregoi circles flash kulture, kulture edhe ishte shtrirë në tokë. Sigurisht, është e mundur që fusha B (pse ne jemi vetëm B?) Ishte prekur nga një krah paralele të dritës, që goditi Kaunitz A. kostume distancë tolerancës, hit paralele krahu mund të jetë çdo gjë deri në rreth një kilometër larg. Ashtu si është e mundur që rrufe, i identifikuar si qarqet kulture lloji në disa raste në një përqindje të vogël mund të shfaqin disa karakteristika të tipit edhe GK. Përveç kësaj, mund të ndodhë diçka tjetër stuhi Gjatë Kjo nuk është monitoruar.

 

Të shtëna më shumë janë marrë në C fushë Kounice (drejtimi perëndim në drejtim të drejtë Poříčany nga rruga, përsëri gruri, distanca e shkarkimit rreth 1000-1200 m nga buzë perëndimore të fshatit), por që ishte vizita e dytë e Kounice korrur tashmë.

 

Ora përshkruar vonesë është ende shumë smaller.These kundër lokalitetit Ostrá, Pranë vijën hekurudhore (rreth 50 m), ku ajo zgjati për rreth 4 muaj më parë grurit vendosur në tokë. Fushat fqinje e elbit (në jug nga hekurudha) dutifully rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) për rreth një javë në 14 ditë "pas ngjarjes." Sigurisht jo të gjithë, fillimisht vetëm dhjetëra sq metra, pastaj qindra mijëra (dhe më në fund dhe vlerësuar Ndërmjet 10-15% e kulture fushën fushë totale). Dokumentuar, fotografi shumë, imazhet do të shtohen gradualisht në faqen Ostrá.

 

Interesante është e mundur të shikoni në faqen Fushën Krahasuese Pri , ku janë vendosur fotot objekt i fushës elbi (Benátecká Vrutice), ku duket se nuk ka goditur ndonjë rrufe Gjatë tërë vitit.

 

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

I tërë problemi me botën është se budallenjtë dhe fanatikë janë gjithmonë aq e sigurt për veten e tyre, dhe Wiser njerëzit në mënyrë të plotë e dyshime.  B.Russell
N.Bonaparte: Raca njerëzore është i qeverisur nga imagjinata e saj.   
Unë kam një kurë të përsosur për një dhimbje të fytit: të shkurtojë atë. Alfred Hitchcock
z