Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-mprehtë-2010 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kronologjia - Ostra 2010
Vëzhgimet bazuar në shkarkimin rrufe regjistruara në afërsi të stacionit hekurudhor
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Nuk ka gjëra të thatë si shkencave të aplikuara, e zbatimeve të vetëm të shkencës. L.Pasteur
Funksioni kryesor i trupit është të mbajnë trurin rreth.      T.A.Edison
Ka dy lloje të budallenjve: Ata që nuk mund të ndryshojë mendimet e tyre dhe ata që nuk do.         J.Billings

Qarqet kulture , pictures kulture,

Ostra 2010, evolucioni koha

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Ostra 2010 Pri - Koha Progresit

 

Deri në hekurudhor (North) - gruri.

Poshtë për të hekurudhës (South) - elbi.

 

Shumë interesante është grupi i pemëve në mes të fushës, njëra prej të cilave (arre) është prishur pas një rrufe. Pjesa e thyer pemë, të shtrirë në tokë është ende gjallë, fisi nuk u ndërpre. Në vitin 2008 pema ishte e padëmtuar, në vitin 2010 po. Ora Shkarkimi Kjo dëmtuar pemë nuk tregojnë se dëmtuar paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) lashtat, sepse arrat vitin e kaluar (pranverë 2010, arra dmth e 2009) janë thyer poshtë pjesë, në një distancë ku ata nuk do që bien padëmtuar nga pema . Imazhet janë gjetur nga grupi edhe ajo e pemëve nga 2009 dhe 2008, e cila konfirmon deklaratën. Images këtu më vonë. F

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Pothuajse çdo njeri i cili zhvillon një ide punon atë deri në pikën ku ajo duket e pamundur, dhe pastaj ai merr dekurajuar. Kjo nuk është vendi të bëhet dekurajuar.  T.A.Edison
Unë jam një regjisor, jo një shkencëtar. Roland Emmerich
Arti është pema e jetës. Shkenca me pemë e vdekjes.      W.Blake
z