Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Všejany 2010 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture
Gruri, close-up studim (nga një kufi në terren)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Ajo është e mahnitshme se çfarë një përpjekje kjo duket të jetë për shumë njerëz për të vënë trurin e tyre patjetër dhe sistematike për të punuar. T.A.Edison
Lose ëndrrat tuaja dhe ju mund të humbni mendjen tuaj. Mick Jagger
Dikush më tha se çdo ekuacion loop I përfshirë në  S.Hawking e librit do të përgjysmojë e shitjes.

Qarqet kulture , pictures kulture, Všejany 2010

PagPh

 

 

Paraqitje

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Diferenca midis fjalës dhe fjala e duhur pothuajse e drejtë është dallimi në mes rrufeja dhe një bug rrufe.  M.Twain
Se unë nuk besoj se ka aliene. Unë besoj se ka njerëz të vërtetë të ndryshme. O.S.Card
Ose gjithë shkenca është fizika ose vulën mbledhur. E.Rutherford
z