Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-liege-Ankesa . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kërkesa e Popullit Liege
Në interes të sigurisë së tyre dhe për të mbrojtur shëndetin nga ekspozimi ndaj substancave të rrezikshme dhe toksike
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Perëndia ka tezë Careda për pemë, Theme shpëtuar nga thatësira, sëmundjet, ortekët, dhe një mijë stuhive dhe përmbytjeve. Por ai nuk mund të shpëtojë ata nga budallenjtë. J.Muir
Ne jemi një pamundësi në një univers pamundur. R.Bradbury
Suksesi është sa e lartë ju kërcej Kur ju goditi pjesën e poshtme.   G.S.Patton

Qarqet kulture , pictures kulture, kërkesën e Popullit Liege

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Paraqitje

 

Do të shfaqen këtu një peticion në emër të popullit Liege çorientuar disi

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Kjo është Art suprem i mësuesit të zgjojë gëzim në shprehje kreative dhe njohuri.  A.Einstein
Më lejoni t'ju them të fshehtën që ka çuar mua për qëllimin tim. Forca ime qëndron vetëm në këmbëngulje tim.    L.Pasteur
Të shpikë, ju duhet një imagjinatë të mirë dhe një grumbull junk. T.A.Edison
z