Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet - gjeomagnetike anomalitë . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Gjeomagnetike Anomalitë
Lindin pas shkarkimit rrufe krejt natyrshëm
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Shumë nga dështimet e jetës janë njerëz që nuk e kuptojnë se ata ishin si të afërt me suksesin kur ata hoqën dorë. T.A.Edison
Ju nuk mund të llogarisin në Perëndinë për të jack! Nëse ne nuk do të bëjë atë për veten, askush nuk do!
Ajo që ne Vëzhgoni nuk është natyra në vetvete, por natyra e ekspozuar në metodën tonë të marrë në pyetje.          W.Heisenberg

Qarqet kulture , pictures kulture, gjeomagnetike anomalive

PagPh
Në botë ka disa gjëra ndoshta disa, si natyrore dhe të kuptueshme, devijimeve si gjeomagnetike në terren pas shkarkimit rrufe. Fusha magnetike pranë kanalit rrufe është krejtësisht e paimagjinueshme.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Tashmë para 1900 *) , hulumtuesit hetuar afër fushat kulture me një busull, dhe nuk ishin të befasuar, se pas disa shkarkimeve rrufe, që u botua disa ditë ose javë më parë, busulla tregon temperaturën diçka të ndryshme si në kushte normale. Një nga disa gabime të Explorers rrethit të sotëm kulture është ndoshta edhe Kjo, që ndonjëherë nuk të shfletoni në disa letërsi serioze.

 

*) Shih Njeriut , Shkarkimi Rrufeja , Courier Dover Publications 2001, faqe 7

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Një femër është mënyra e vetme për një vezë të bërë një tjetër vezë.   Samuel Butler
Bota beson të gjitha blondes brunettes janë të trashë dhe janë më të zgjuar. E pra, unë nuk pajtohem.    A.Kournikova
Unë nuk besoj në Perëndinë; ekzistencën e tij ka qenë e përgënjeshtruar nga shkenca. Por në kampin e përqendrimit, kam mësuar të besoj në meshkuj. J-P.Sartre
z