Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-kronologji-detaje . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Kronologjia - Details
qarqet kulture - Informacione më të hollësishme rreth Kronologjia e kulture banim (të dëmshme, dobësimi)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Kjo është shumë e vështirë për të të treguar se çfarë ka sjellë lumturi. Varfëria dhe pasuria janë dy dështuar.  Kin Hubbard
Kushtetuta jonë Mbron kryesisht të huajve, janë banditë dhe USsenators  W.Rogers
Nëse eksperimenti juaj ka nevojë për statistika, ju oughta kanë bërë atë një eksperiment të mirë.         E.Rutherford

Qarqet Pri , Pri shifrat Kronologjia detajuar

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronologjia e Pri banim - detaje të tjera

Kjo faqe do të tregojë një ndryshim gradual në drithërave, e cila kryesisht ka ndodhur në afërsi të dhe rreth disa nga strukturat e vëzhguara të rregullta (qarqet kulture). Kjo është diçka me të vërtetë shumë e vështirë, çdo dokumentacion për këtë qëllim është Praktikisht askush, dhe mund të marrë më shumë ose më pak rastësisht. Ajo është shkaktuar nga gabimi më i zakonshëm i Explorers pothuajse të gjitha qarqet kulture, OBSH dokumentuar thatësira objekte, dhe kështu Puna e tyre ka përfunduar. Ata nuk e kuptojnë të paktën, që çdo objekt, të cilin ato janë vetëm dokumentimin, në varësi të kohës (kronologjike) evolucionit, deri në të korra. Edhe pse ata kurrë nuk kanë qenë në gjendje për të kapur të veprimit që nga fillimi, si edhe Kjo është shumë interesante, ajo që pason pas tyre Ata ndërprerë aktivitetin. Çfarë Ata dokumentuar, është i përfshirë në aspektin e kronologjisë përjashtime tepër mezi, sepse objekti ishte krijuar shumë shpejt, ndoshta për shkak Kryesisht ajo dhe Efekti domino dhe Efekti flutur. Por kjo nuk do të thotë aspak, që ai ka vend asgjë nuk do të ndodhë në të ardhmen, në të kundërtën. Ndryshime të caktuara është e mundur të respektojë deri në të korra.

 

Siç është përmendur tashmë, nga dokumentacioni që ishte në vende të thata të fituara nga shumica e "qarqet kulture Explorers", nuk mund të rrjedhin në drejtim të kronologjisë absolutisht asgjë, sepse vendi që ata kurrë nuk amost vizitoni përsëri. Për fat të mirë por është e mundur që të përdorin më shumë ose më pak dukuri të rastit, se disa imazhe dokumentimin e fenomenit, e shtënë nga një shumëllojshmëri e gjuetarëve rrethit kulture, u kapën në kohë të ndryshme.

 

Përjashtimi i vetëm me sundimin numërohen ato raste, ku ka disa kohë pas vëzhgimit të parë të formës - Çohu ka disa pjesë të tjera. Në këtë rast, disa e shohin e mundur "Explorers" sipas rastit, të ngrenë gomar e tyre nga karrige të rehatshme dhe shkoni xhiruar objektin përsëri.

 

Edhe pse ai ndonjë foto e që hasim menjëherë një tjetër gabim të madh, i cili nuk do të jetë ndonjë fotograf NGA dhënë në asnjë rrethanë Round tërë botën . Kjo është fakt shumë të trishtuar, që të gjitha imazhet e kapur prej Tyre (botuar në faqet e tyre) nuk janë të shënuara në mënyrë të konsiderueshme me datën foto është marrë, por data (e mundshme) të shfaqjes model. Mundohuni të gjeni EXIF, ku është e mundur, ndër të tjera, të mbajtur me datën e duhur dhe të saktë kohor foto kapjen në një mënyrë shumë të thjeshtë, është absolutisht e pamundur. EXIF është plotësisht i caktuar automatikisht në çdo kohë për çdo imazh kapur nga kamera digjitale, përmban shumë detaje në lidhje me imazhin (datën, kohën, ekspozimit, kamera lloji) dhe proceset konvencionale redaktimi në atë për të hequr qafe. Është shumë e mundshme, që jo çdo Dokumentarist e qarqeve të fenomenit kulture edhe e di, se diçka e tillë ekziston, dhe nëse është kështu, pra nga një Arsyet pakuptueshme për të hequr imazhin e nga çdo lak, sepse ata të përpiqet të jetë temperatura më të fshehtë si kështjellë misterioze në Karpatet . Mbetet se ajo sa tërësisht çdo fenomen documentarian nga qarqet kulture pyesni, duhet Nëse ai të jetë e mundur për të shtuar këtë e tyre ekzistuese photo album të dhënave web. Së paku një dhe më të rëndësishme, data e vërtetë të kapur dhe foto. Vlera e faqet e tyre web atëherë do të rritet menjëherë nga të paktën një rreth 10,000%.

 

Një përjashtim pozitiv nga se shteti është Klaus Leidorf. Arsyeja e vetme për këtë është fakt mjaft e kuptueshme, se ai është kryesisht Fotograf Z. Klaus Leidorf, profesionale shquar Sidomos në fushën e fotografive ajrore. fotot rrethi kulture janë për atë pothuajse një produkt nga.

 

Përkundër vështirësive të përshkruar ndonjëherë, edhe pse shumë rrallë, e mundshme për të ekzekutuar disa vëzhgim të ngjashme. Dikur kjo ndodh, që fotografët veprime ndodhin në kohë të ndryshme. Edhe pse data e vërtetë e ndonjë Kjo foto është kapur është nga faqet e tyre web kurrë e mundur për të gjetur, siç u përmend tashmë, të paktën Përafërsisht diçka mund të vlerësohet nga gjendja e vegjetacionit. Raste të tilla do të vendoset objekt këtu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ai e di asgjë dhe mendon se di gjithçka. Kjo qartë tregon se atë dhe karrierën politike.  G.B.Shaw
Ajo duhet të jetë e mundur për të shpjeguar ligjet e fizikës për një banakjere.   A.Einstein
Mundësi është humbur nga shumica e njerëzve Për shkak se ajo është e veshur me pantallona të gjera dhe duket si punë.          T.A.Edison
z