Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Benátecká Vrutice . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Rrufeja regjistruar vizualisht, akustikisht dhe elektronike, 1800 m nga pika e ndikimit. Faqe të vizituara pas disa orë (<3)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Shkencëtari është i motivuar kryesisht nga kurioziteti dhe një dëshirë për të vërtetën. I.Langmuir
Burrat janë vetëm si e mirë si zhvillim i tyre teknik i lejon ata të jenë. G.Orwell
Një pesimist mund të shihni vështirësinë në çdo mundësi, një optimist e shikon mundësinë në çdo vështirë.  W.Churchill

Qarqet kulture , pictures kulture, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Të kontrollit të menjëhershëm nga pika hit rrufe, 3 orë pas rrufe.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Kjo ishte një stuhi e shoqëruar nga një shi të jashtëzakonshëm të rëndë. Vendndodhja vizitoi pas dy ose tre orë, paraqiti `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Zona e vlerësuar në 80% të gjithë fushën. Fushat përreth pandryshuar, pothuajse pa rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar), madje edhe fqinjët më të afërt të gjithë rrugën në terren. Përkundrazi, shteti i tyre pandryshuar pasi nuk janë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zonat e para, të gjithë Recorded Vazhdimisht dhe të dokumentuara. Konsultuar me një fermer lokal, kontrollin e gjendjes së fushës Menjëherë pas stuhisë, e gjeti se para se stuhia nuk vë në fushë dhe madje teh. Pjesa tjetër e fushës është rreth 95% më shumë se paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) volgende gjatë javëve të ardhshme.

 

Fotografitë e marra jo më vonë se dy orë pas mundësi të shtënë rrufe. Në sajë të informacioneve nga agronom lokal, nuk ka pasur banim (të dëmshme, dobësimi) se ai terren para stuhi. Fusha të tjera, vetëm këtë një fqinj, pothuajse mbeti untaken. Rrufeja nuk e goditi jashtëzakonisht të fortë (6000 Një pik, i quajtur ndoshta "pak"), por shiu ishte me të vërtetë e rëndë dhe jashtëzakonisht të fortë, disa dhjetëra milimeters Gjatë reshjeve të më pak se një orë. Ndoshta ndryshuar ndjeshëm (ulur) rezistencën elektrike të sipërfaqes së tokës, bimëve edhe, dhe në sajë të thatë që do të u bë një ndryshim të gjerë në minuta, sepse e tanishme elektrike kaloi nëpër sipërfaqe terren në tërësi. Falë që janë të prekur aktualisht nga bimët rrymës pothuajse në sipërfaqe e tërë.

 

In the course of approximately 30 minutes fell several tens mm of rainfall, flattened entire field of approximate area of 6 hectares, very irregular in shape. Photo accompanying this paragraph was taken at the same location four days later. Consultation with a local farmer, who was on the spot and controlled the effects of storms, revealed that before a storm on the rest on the earth or straw. As has stated during the harvest will have to combine the assist guys with pitchforks. Grain (barley) almost completely flattened, 80-90%, in areas that have not been flattened distributed very randomly. The surrounding fields untouched, or their status unchanged, before their status verified several times and checked regularly. Including nearest, distant only about the width of field paths, hails would be unable to hit so selectively in a single field, yet so irregular.

 

Rrufeja ishte e mundur të shikojnë dhe të dëgjojnë volgende thunder, Gjatë stuhi qëndruar e bukur dhe të rrumbullakët në një beeline nga vendi laborator. (Pika hit exatctly 1800m)

 

Përsëri duhet të theksohet, pavarësisht reshjeve ekstreme janë fusha të tjera të paprekura, por fusha është prekur nga rrufeja depozituar `do të jetë (i dëmtuar, dobësuan) pothuajse tërësisht në të gjithë zonën e saj të gjithë (vlersuar mbi 80%). Fusha ka një formë relativisht komplekse, dhe shiko hartat Shoqërohet skemë, duke e bërë atë dukuri pothuajse e pamundur dhe lokale Meteorologjik dhe veprimin e saj lokale në mënyrë që ajo vetëm të prekur këtë fushë, pa ndërhyrje të dukshëm të fushave fqinje, të ndara vetëm nga një rrugë në terren.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë jam shumë inteligjente. Unë jam në gjendje të bëj çdo gjë vihet në mua. Unë kam filluar një parfum dhe duan vetë zinxhirin tim hotel. Unë jam duke jetuar dëshmi blondes nuk janë budallenj.  Paris Hilton
Unë dua eksperimente budallenjve. Unë jam gjithmonë duke i bërë ata. C.Darwin
Hakmarrja është e ëmbël dhe nuk sjell shëndet. Alfred Hitchcock
z