Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-bujqësia . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Bujqësia si një shkencë
Ekzistojnë shumë disiplina shkencore, që janë në gjendje të kontribuojnë zgjidhur misteret enigmatike
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Ka dy rezultate të mundshme: nëse rezultati konfirmon hipotezën, atëherë ju keni bërë një matje. Nëse rezultati është kundërshtim, atëherë ju keni bërë një zbulim.   E.Fermi
Nëse fotot tuaja nuk janë mjaft të mira, ju nuk jeni mjaft të ngushtë.  Robert Capa

Imagjinata sundon botën.  N.Bonaparte

Memory nuk është në gjendje të ju ndihmojë? Literatura e specializuar në!

PagPh
Nëse dikush përpiqet të merret me çdo çështje që lidhet me ara, jo aspak shenjë të keqe për t'u konsultuar me çështjen botanistëve të gjithë të lartë, fermerët, ose agronom Të paktën të shikoni në disa libra të shkencës.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Botanikë Bujqësi Special - prof. K. Kavina, 1925

Le të shkojnë.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Një politikan ka nevojë për aftësinë për të profetizoj se çfarë do të ndodhë nesër, javën tjetër, muajin tjetër, dhe vitin e ardhshëm. Dhe kjo W.Churchill Më pas kanë aftësinë për të shpjeguar se pse kjo nuk ka ndodhur.
Ai që heziton është një budalla mallkuar. Mae West
Unë të fillojë kur njeriu i fundit u ndërpre. T.A.Edison
z