Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

lightning

Rrethi Pri Arkivi

Qarqet Pri janë në fakt e bëra deri në outrageously mënyrë të thjeshtë, qesharake primitive. Nuk ka fuqi mbinatyrore, mrekulli, shenjat, në pritje. Fenomen shumë interesant, por thjesht e natyrshme. Shkencërisht shpjegueshme.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

(Photo icon vepron si një lidhje)Fundit, dhe gjithashtu qarqet e kulture shumë të fundit të sezonit 2013

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Angli

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-13 Hackpen-Hill 51.475538, -1.812867 1
2013-08-13 West Kennett 51.408582, -1.849042  1
2013-08-12 Harewell Lane 52.108429, -2.138432  1
2013-08-11 Hackpen Hill 51.47561, -1.819528 1
2013-08-10 Chute Causeway 51.313447, -1.586666  1
2013-08-08 Silbury Hill 51.408984, -1.85947 1
2013-08-06 Monument Hill 51.341557, -1.960663 1
2013-08-01 Stonehenge 51.173034, -1.827039 1
2013-08-01 Roundway HillGPS dihethiqet 1
2013-08-01 Milk Hill 51.367775, -1.84796 1
2013-07-31Gripp Patch 51.31059, -1.883837 1, 2, 3
2013-07-28LimeKiln-Wood 52.689103, -2.515431 1
2013-07-24 Roundway 51.384832, -1.995748 1, 2, 3, 4
2013-07-22 Giant's Grave 51.365657, -1.763375 1, 2
2013-07-16 Hilcott 51.322187, -1.846735 1, 2, 3, 4
2013-07-15 All Cannings 51.350868, -1.863373 1, 2, 3, 4
2013-07-15 Hackpen Hill 51.478233, -1.810776 1, 2. 3
2013-07-13 Evesham 52.127207, -1.844499 1, 2. 3
2013-07-08 West Overton Hill 51.402957, -1.803606 hiqet 1, 2
2013-07-07 Avebury Trusloe 51.419976, -1.865192 1, 2, 3, 4
2013-07-07 Milk Hill 51.36970, -1.853649 hiqet 1
2013-07-06 Broad Hinton 51.513782, -1.821020 1, 2
2013-07-06 Ridgeway 51.426399, -1.827422 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Silbury Hill 51.41318, -1.860981 1, 2, 3, 4
2013-06-25 Windmill Hill 51.434083, -1.886376 1, 2, 3
2013-06-23 Horton 51.367206, -1.947004 1, 2, 3
2013-06-22 Stanton St.B. - 2 51.363470, -1.860257   1, 2, 3
2013-06-21 Stanton St.Bernard 51.363470, -1.860257 1, 2
2013-06-21 Yatesbury 51.438412, -1.909622 1, 2, 3
2013-06-09 Stanton St.Bernard 51.36845, -1.859038 1, 2
2013-06-07 Cherhill 51.42681, -1.934885 1, 2
2013-06-02 Alton Priors 51.36246, -1.837609 1, 2, 3, 4

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Republika Çeke (Sllovakia - SK)

Zhvendos kursorin e miut mbi foto ikona kolonën tregon një imazhe më të mëdha preview klikimeve janë të lidhura në faqen e detajuar të rrethit kulture përzgjedhur - më shumë foto, të mëdha, shënime, detaje shpjegim. Më vonë do të ketë rritje model në substrate terrenit Tokë foto Google. Lidhje nga kolona GPS tregon pozicionin e saktë në mapy.cz. Vini re - (GM) -  Google Maps.

datahapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-07-29Benesov 49.763820, 14.718900 GM 1
2013-07-28Sychrov 50.631636, 15.113899 GM 1
2013-07-22 Rozsec nad Kunstatem 49.537691, 16.462380 GM 1, 2, 3, 4
2013-07-18 Rohozna - Osek 49.306537, 13.963580 GM 1, 2
2013-07-18Drnovice 49.476424, 16.545619 GM 1
2013-07-14 Lipnik - Tlmace (SK) 48.293114, 18.523069 GM 1, 2
2013-07-11 Ustek 50.593803, 14.364988 GM 1, 2

 

(Foto ikonë shërben si një lidhje në faqen detaje)Rrathët e drithërave 2013 - Vende të tjera

datavendhapësirë Koordinatat GPSvini reLidhjetfoto
2013-08-08 Rusi dihet---
2013-08-07 Holandë Hoeven 51.627928, 4.569550 1
2013-07-30 HolandëStanddaarbuiten, Oudenbosch 51.635493, 4.549711 1
2013-07-29Holandë Stadskanaal, Groningen 53.001674, 6.966049 1
2013-07-28Gjermani Haunsheim 48.591040, 10.372924 1
2013-07-23Poloni Wylatowo 52.595531, 17.975832 1
2013-07-21Belgjikë Rue Lenoir, North East Momalle 50.692097, 5.363797 1, 2
2013-07-16Sllovenia Pecarovci, Pomurska 46.740326, 16.133967 1, 2
2013-07-04Francë Imling near Sarrebourg 48.717969, 7.006732 1
2013-07-03Itali Bienate, nr Milan, Lombardia 45.577054, 8.831225 1, 2, 3, 4
2013-07-03 Zvicra Rheinau, Nr Zurich 47.643792, 8.630853 1, 2
2013-07-01Itali Brignano (Bergamo) 45.540470, 9.664001 1
2013-06-30Itali Cavallo Grigio, Robella, Asti 45.089147, 8.104256 1, 2, 3, 4
2013-06-17Rusi Timashevsk, Krasnodar 45.626667, 39.057778 1
2013-06-09Itali Finale Emilia (Modena) 44.825583, 11.293389 1, 2, 3
2013-06-08Itali Cava Manara (Pavia) 45.106221, 9.110326 1, 2, 3
2013-06-06Itali Barbiano Cotignola, nr Ravenna 44.379637, 11.880791 1, 2, 3, 4
2013-05-22Itali Palazzo, San Gervasio 40.939304, 15.974997 1, 2, 3, 4
2013-05-21SHBAOld Gray Station Road, TN 36.40662, -82.459799 1, 2
2013-06-16Itali Enna, Sicily 1, 2, 3
2013-06-20Itali Cisterna, Latina 1
2013-07-09 Rusi Amber Michurinsky, Krasnodar 1

 

Qarqeve kulture, Shpjegim i shkurtër

Absolute çdo anomali pranë qarqet kulture është e mundur për të shpjeguar me shkarkimin pranë fundit rrufe. Ndër të tjera, ajo është gjithashtu krejtësisht i pamëshirshëm vrasjen dhe asgjësimi i ndonjë jashtëtokësorët dhe pushtuesit hapësirë.

Omnia vero, fulmen gubernat. Heraclitus

Howgh

 

Për një hyrje themelore të perspektivës historike për çështjen e Rrathët e drithërave është e mundur për të vizituar Wikipedia - Rrathët e drithërave. Shumica e shpjegimeve dorëzuar atje, edhe pse përfshin gati ose bie thuajse tërësisht brenda zonës së pseudoscience (shkenca junk), por të paktën mund të shërbejë si një informacion bazë rreth pikëpamjes aktuale në tërë çështjen.

  

Qarqet Pri në të gjithë botën, të renditura kryesisht nga vendi

Crop circles. Qarqet Pri  Australi

Crop circles. Qarqet Pri  Austria

Crop circles. Qarqet Pri  Belgjikë

Crop circles. Qarqet Pri  Bosnje

Crop circles. Qarqet Pri  Brazil

Crop circles. Qarqet Pri  Kanada

Crop circles. Qarqet Pri  Kroacia

Crop circles. Qarqet Pri  Qipros

Crop circles. Qarqet Pri  Republika Çeke

Crop circles. Qarqet Pri  Danimarkë

Crop circles. Qarqet Pri  Finland

Crop circles. Qarqet Pri  France

Crop circles. Qarqet Pri  Gjermani

Crop circles. Qarqet Pri  Hungary

Crop circles. Qarqet Pri  Indonesia

Crop circles. Qarqet Pri  Itali

Crop circles. Qarqet Pri  Korea

Crop circles. Qarqet Pri  Meksikë

Crop circles. Qarqet Pri  Holandë

Crop circles. Qarqet Pri  New Zealand

Crop circles. Qarqet Pri  Norway

Crop circles. Qarqet Pri  Poloni

Crop circles. Qarqet Pri  Rusia

Crop circles. Qarqet Pri  Sllovakia

Crop circles. Qarqet Pri  Slloveni

Crop circles. Qarqet Pri  Spanjë

Crop circles. Qarqet Pri  Suedi

Crop circles. Qarqet Pri  Zvicer

Crop circles. Qarqet Pri  Angli

Crop circles. Qarqet Pri  USA

I - i tanishëm elektrike e shkarkimit rrufe

B - linjat elektromagnetike të forcës së shkarkimin rrufe aktuale.

 

Në foto ilustrohet libri e imazhit të krijuara nga rrymat e shkarkimin rrufe në fushën me drithëra. Gjeth drithëra të veprojë si tallash metali hekuri, shumë të ngjashme, dhe imitoj efektin e eksperimentit të njohur shumë fizik.

 

Informacione shumë më tepër në faqen kryesore, dhe faqet e shumë të tjera nga menyja atje. Thjesht shpjegim natyror. Duke përdorur vetëm shkencërisht verifikueshme fizike, parimet natyrore dhe efektet. Çdo gjë e shpjegueshme si proces dhe pasojat e shkarkimit energjisë elektrike rrufe.

 

Jo truk, të cilat janë duke u përpjekur për të shpjeguar këtë fenomen me anë të pakuptimta dhe një shumëllojshmëri të supozimeve çiltër stupid, metodave dhe procedurave. Si jashtetoksoret, Mrekullitë, shenjat, forcat mbinatyrore, saucers fluturues, mikrovalë, vortexes plazma. Të gjitha efektet janë shumë të qartë shpjegueshëm me anë të proceseve fizike që shoqërojnë shkarkesë elektrike e rrufesë, dhe proceset menjëherë ose më vonë këto kimike, biokimike dhe mekanike. Gjithashtu është e mundur të shpjegojmë plotësisht pa përjashtime të vetme çdo e fenomeneve, deri tani krejtësisht i quajtur gabimisht si anomali.

 

 

 

Qarqet Pri janë asgjë tjetër, se një rekord të linjave të forcës së fushave elektromagnetike pas shkarkimeve rrufe.

 

Pri qarqet nuk janë asgjë tjetër veçse një rekord të linjave në terren të fushave elektromagnetike. Çohu pas sulmeve rrufe.

 

Qarqet Pri janë vetëm një rekord i linjave të forcës së fushave elektromagnetike. Krijuar nga shkarkimet e rrufe.

 

Pri qarqet nuk janë asgjë tjetër veçse një rekord të linjave në terren të forcave elektromagnetike e shkarkimeve rrufe.

 

Qarqet Pri janë rekord i linjave të forcës së fushave elektromagnetike, të krijuara nga shkarkimet e rrufe.

 

Qarqet Pri janë vetëm forma të regjistruara të linjave në terren të forcave elektromagnetike e shkarkimeve rrufe.

 

Burimet:

Qarqet Pri 1 - ngjashmëritë në mes të drithërave të dëmtuara zakonisht dhe qarqet kulture

Qarqet Pri 2/1 - Informata themelore rreth mundësive të qarqeve të origjinës kulture

një shënim nga redaktori www.sarden.cz: Misteri zgjidhen, ne do të donte të thërriste. E vërteta është se korrespondenti ynë jashtë po vjen në shpjegimin e tij të qarqeve kulture me a, logjik i qartë, dhe kjo duket edhe zgjidhje të pranueshme logjikisht.

Qarqet Pri 2/2 - e vazhdueshme e 2/1

Qarqet Pri 3 - kronologjia e qarqet krijimit bimor

Qarqet Pri 4/1 - grafik e linjave të forcës elektromagnetike të rrufe në drithëra

Qarqet Pri 4/2 - e vazhdueshme e 4/1

 

Shpjegimi i krijimit qarqet kulture - hyrje e shkurtër

Really primitive, shpjegim laughably thjeshtë.

Absolutisht çdo rrethi të vërtetë kulture është bërë dhe gradualisht u ngrit në një mënyrë outrageously të thjeshtë, qesharake primitive. Asnjëherë ndonjë energjitë e mbinatyrshme ose mistik dhe forcat, të fshehtë, të unexplainable, efektet e errët, enigmatik, uninterpretable, i errët, i pashpjegueshëm, i fshehtë apo i çuditshëm, Mrekullitë, UFO, e saucers fluturuese, shenjat, në pritje nga kozmosit - et, të jashtëtokësorët.

 

Natyra Natyra dhe vetëm, asgjë tjetër sesa Natyrës, energji elektrike Natyrore

Shumë interesant, por thjesht natyra dhe vetëm fenomen natyror. Natyrisht dhe shkencërisht shpjegueshme, duke përdorur vetëm forcat natyrore, ligjet dhe proceset, për shembull mbi të gjitha fizikë, matematikë, gjeometri, të rezonancë dhe ndërhyrje, linjat në terren, rrezatimi, reflektime dhe bending dhe thyerja e rrezeve elektromagnetike dhe forcat e energjisë dhe shumë të tjerë. Trarëve të energjisë dhe rrezet (mekanike, elektromagnetike, termike, të lehta, elektrike dhe elektrostatike) nga shkarkimeve elektrike e rrufesë. Induksion elektrostatike dhe elektromagnetike. Kryerja e energjisë elektrike nëpërmjet ajrit jonizues. Kryerja e energjisë elektrike përmes dielectrics dhe elektrolite, të përçuesve elektrike, pranë sipërfaqen e bimëve. Në sipërfaqen e tokës apo të nëndheshme. Në të gjitha vendet, përmes së cilës energjia elektrike kaluar - zigzagging. Edhe vetëm i detyruar vetëm rrymat, bimët janë të dëmtuar, në një sipërfaqe deri në disa hektarë. Zonave të dëmtuara janë krijuar si një simulim, një analogji e imazhit incizim në shtresën fotografik ndjeshme. Image fshehur. Bimët janë dëmtuar vetëm në vendet, ku e tanishme elektrike të miratuara përmes (dhe madje edhe vetëm të nëndheshme, apo edhe rryma shtyrë vetëm), por jo kudo tjetër. Në fazën e parë nuk është aspak e mundur që të zbulojë çdo gjë dëm të bimëve.

 

Analogji me regjistrimin e fotografive

Të nxjerrjes së "regjistrimi i foto" është e mundur për të krahasuar me regjistrimet e fotografive në klasike, argjendi halides shtresë e ndjeshme e filmave fotografike. Tepër të ngjashme me imazhin e fshehur, që është shumë ngadalë, të përpunuara gradualisht nga procesi kimik - ditë, javë. Kimike, biokimike dhe mekanik proceset, bimët e vazhdueshme brenda. Cilat rezultojnë fillimisht për dobësimin e tyre, dhe deri vonë, pra rrjedhimisht, për të lakimi i tyre në tokë. Ndryshime të dukshme të ndodhë deri pas kohë të gjatë. Shumë ditë pas momenti, kur stuhi dhe vetëtima janë në progres. Kur tashmë askush nuk është në gjendje të nxjerrin dhe të shpjegojë reciprok tyre. Menjëherë pas në momentin e shkarkimit rrufe, në shumicën dërrmuese të bimëve, nuk është e mundur të njohin një dëm më të vogël, edhe nëse ata janë krejtësisht të vdekur. Ky pohim është në natyrën e shumë e lehtë të verifikueshme duke respektuar. Mijëra fotot. Gjithashtu është shumë e lehtë eksperimentalisht vërtetueshme në materiale bimore të vërtetë - dhe verifikuar me të vërtetë - mijëra e ardhshme të fotografive. I tërë procesi i krijimit qarqet kulture është një nga më mjeshtëror përpunuar, më të përkryer të kryera jashtë, dhe më interesante shaka e Nënë Natyra, që u krye ndonjëherë në botë.

 

Një mësim për njerëzimin

Mësimi kryesor për njerëzimin: Mos kërkoni ndërlikuar dhe komplekse, proceset unexplainable, mistere, Mrekullitë, forcat fshehtë dhe enigmatike, ose energjitë, ku ata nuk janë të nevojshme. Jashtëtokësorët, UFO, e saucers fluturues - assholes - primitives - Idiots - dështoi përsëri. Sa herë tashmë.

 

Me shkelm të gjithë jashtëtokësorët, në ...

Ndoshta ka ardhur koha që më në fund, pa mëshirë të dërgojë të gjithë ata në gomar. Gjithashtu çdo mbinatyror, misteret dhe mrekullitë besimtarët, UFO, UFO dhe admiruesit Extraterrestrial, e adhurues i jashtëzakonshëm dhe i çuditshëm, shkenca alternative dhe pasuesit parapsikologji.

 

Ata kishin të drejtë ...

Gjatë viteve janë mbledhur sasi të paimagjinueshmërisht të madhe të deklaratave të trashë dhe i çmendur rreth shkaqeve të mundshme të qarqeve të origjinës kulture. UFO, e mistere, e mrekulli. Vortexes plazma, disqet fluturuese. Mikrovalë, format të panjohur ose të paidentifikueshëm të energjisë, shkenca alternative, dhe shumë të tjera, diku shumë më idiot dhe budalla. Gjithashtu shumë deklarata të tjera të ngjashme të vëzhguesve të mëparshme të qarqeve kulture. Mesazhet shumë shpesh relativisht idiotike. Vetëm e vetëm supozim i tyre i mëparshëm ishte i saktë. Qarqet Pri janë krijuar nga veprimi i energjisë. Sasia e energjisë është vetëm në pikën ku ata janë të krijuar, pikërisht në momentin kur ata janë të regjistruar në të vërtetë, të vërtetë e paimagjinueshme. Në fakt tepërt, tepricë e madhe. Edhe pse me të vërtetë vetëm për një kohë shumë të shkurtër. Më pak se një mijtë e një të dytë.

 

Ne jemi duke shkuar në një udhëtim me tren ... (Për të shikuar këtë shaka e Nënë natyrës nr.1)

Sasia totale e energjisë që është transmetuar në pikën e qarqeve prejardhje kulture, pikërisht në pikën e kohës, kur rrethi kulture është krijuar, nganjëherë mund të jetë me të vërtetë i madh. Ajo do të jetë e mjaftueshme për transportimin e një tren ngarkuar plotësisht mallrave, disa herë në raundin e globit. Si një shaka të natyrës më të madhe amë, mund të konsiderohet fakti, që pothuajse në çdo ngjarje, menjëherë pas krijimit të qarqeve kulture, nuk është në vendi ku ajo u krijua - është regjistruar, i dukshëm asgjë. Ndonjëherë edhe pas shumë ditësh. Formën e qarqet kulture, ishte "regjistruar" vetëm (si incizim fotografik), i ngjan procesit fotografik. Shfaqet deri pas shumë ditësh. Ashtu si fotografi pas përpunimit kimik. Por, siç shkon duke thënë: Durimi do të shpërblehet ...

 

Respektuar shaka e nënës natyrës nr.2

Si një shaka numër 2 është e mundur të marrin në konsideratë faktin, që përshkruhet "fotografitë" janë krijuar gjatë flash ndriçim ... Saktësisht i njëjtë si gjatë fotografimit, por energjia e flash është me të vërtetë disi më e madhe - shume here ...

 

Kualifikuar gabimisht si kurrë anomali në fakt ishin ndonjë anomali në të gjitha.

Procedura e formimit qarqet kulture me anë të energjisë elektrike nga vetëtima dhe nga efektet që rezultojnë të veprimit të shumë llojeve të energjisë, të sigurojë një shpjegim të përkryer të kuptueshëm për të gjithë që ishte deri tani krejtësisht i quajtur gabimisht "anomali". Çështja është se ata janë të gjitha fenomene vetëm në dukje të pakuptueshme, të shpjegueshëm me vështirësi, që zakonisht janë vërejtur në mënyrë të përsëritur në vende të përshkruara të qarqeve të paraqitjes kulture. Në fakt, ne absolutisht çdo rast, pa ndonjë përjashtim të vogël, ata janë efektet, shoqëruese të pandashme dhe mjaft natyrisht çdo shkarkimi i rrufesë. Sigurisht, edhe koha shumë e gjatë, pasi rrufeja. Gjeomagnetike p.sh. anomali - shih lightning induced (remanent) magnetism, lightning induced magnetic anomalies. Vetëm të përdorni ndonjë motor kërkimi. Mundur të gjeni mijëra artikujve shkencore të specializuara.

 

Insektet vdekur. Shumë popullor "anomali" në afërsi të qarqet kulture shumë.

Shënim i rëndësishëm: Për një pamje shoqërues është një seri e fotografive, që janë fituar në një vend, ku nuk u gjet edhe një e vetme e qarqeve kulture. Me sa duket një fushë mjaft e zakonshme e elb, i padallueshëm nga miliona të tjerëve. Çdo individ e insekte të vdekur, ishte ende mbërthyer fort me kërcell, e kalli ose fletë të elbi, edhe në qoftë se midis momentin e shkarkimit rrufe, dhe duke marrë foto, ka kaluar tashmë një numër i ditëve. Beatles u vranë gjatë një millionths disa një të dytë. Nga një arsye plotësisht të kuptueshme kishte dështuar tashmë për të marrë off. Dukshme është vetëm një mostër të vogël, në vendin ishin të pranishëm qindra mostra të insekteve të vdekur në çdo metër katrore individuale, në fushën e qindra metra katrorë, të goditura nga rrymë elektrike nga rrufeja. Disa individë të insekteve ndoshta mund të vriten vetëm me energji elektrike induktuar. Pikë përshkruhet ishte goditur nga rrufeja të ngjarë nga askund, e cila vret pa paralajmërim, sepse Beatles do të jetë në gjendje të sigurtë fshi nga shiu.

 

Efektet termike e rrufe meta, flaka, djegie), të energjisë elektrike statike.

Djegur dhe djegur bimët dhe pjesët e tyre, brenda apo në afërsi të qarqet kulture - ata u shkaktuan nga efektet termike të, rrezatimi infra të kuqe rrufe. Sigurisht, edhe efektet e mundshme të energjisë elektrike nga shkarkimin rrufe. Materiali bimë mund të veprojë për një kohë të shkurtër edhe si një rezistencë - spirale ngrohje, por ka vetëm një qëndrueshmëri shumë të kufizuar. Periudha e garancisë vetëm një pjesë e një të dytë. Duke qenë i befasuar nga fakti, që në pikën e ndikimit të dritës është e mundur për të gjetur bimë të djegur dhe të djegur, mund të jetë vetëm një idiot i vërtetë. Ky fenomen i thjeshtë dhe i kuptueshëm. Next shumë shpesh përmenden "anomali", malfunctions e elektronikës, është vetëm pasojë e ngarkuar mbetur elektrostatike nga rrufe. Mund të jetë detektueshme nëntokë, në tokë, bimë, ajrit. Çdo material, ndodhin në një vend të tillë, është e ekspozuar ndaj efekteve të energjisë elektrike statike. Matshme. Shumë lehtë të verifikueshme. Paralajmërimi i dëmit të mundshëm apo mosfunksionim për shkak të energjisë elektrike statike është në udhëzim manual të çdo pajisje microelectronic.

 

Induksion elektrostatike dhe elektromagnetike.

Disa efektet e mësipërme ndoshta në përparimin e vetëm për shkak të energjisë elektrike induktuar. Induksion ose elektrostatike elektromagnetike. Literatura profesionale në një masë të madhe merret me problematikën e induksion elektrik nga rrufeja në objektet e afërt dhe të largët. Së paku një ide themelore e fenomenit përshkruar di çdo ndriçues që të paktën një herë në jetën e tij dëgjohet bastunin rrufe fjalën.

 

Minimale mosfunksionim Brain Syndrome. Ndonjëherë maksimal.

Ndjenjat pazakonshme dhe sjellja e kafshëve dhe të njerëzve. Në këtë rast është e nevojshme për të shprehur një paralajmërim të fortë veçanërisht Shiko. Shumë studiues në pikën vuan nga një numër të simptomeve psikike dhe fiziologjike. Kufizimet relativisht të gjerë, dhe përçarje e aktiviteteve të trurit dhe të funksioneve të tjera të shumta trupore. çudit psikik, konfuzion të përgjithshëm për shkak të përshtypjen, se fenomeni i tërë është mbinatyrshme wannabe, i shenjtë, misterioz, i pakuptueshëm dhe i mrekullueshëm, por edhe monstruoze, të tmerrshme dhe të frikshme. Të gjitha këto shkaqe, që vëzhguesit e pakënaqur e qarqeve kulture nuk janë aspak në gjendje të kuptojë shkakun e vërtetë të gjendjes së tyre. Çfarë është me të vërtetë ndodh në vende të përshkruara.

 

Fabrika nëntokë për armë kimike

Në fakt, të gjitha problemet e tyre janë shkaktuar nga pasojat e helmimit. Në pikën janë të vendosura, për fat të mirë kryesisht nëntokësore, shuma dallueshėm të helmeve vdekjeprurëse dhe kimikateve të ardhshme shumë të rrezikshme. Ata janë krijuar nga një tejkalim të energjisë, veçanërisht të larta, temperatura presion, rryma elektrike dhe tensione. Për shkak të tyre janë sintetizuar të gjitha substancat e përshkruara helmuese, si në autoclave. Vendosur Fillimisht kryesisht nëntokësore, dhe gradualisht janë liruar në sipërfaqe. Nën sipërfaqen e tokës mund të digjem në vetvete substanca shumë, ende shumë ditë pas rrufe. Dru, torfë, humus, mbeturina, materiale kalbur. Në mënyrë të ngjashme si gjatë prodhimit qymyr druri. Materiali nuk duhet të digjen ose të digjem në vetvete, por substanca toksike mund të lirohet nga kohë e akumuluar rezerva të gjatë pas kësaj.

 

Toksina vdekjeprurëse - Kujdes - parashikim.

Do të zbulohen në të ardhmen. Ne e dimë atë. FBR.

Dioksidi i karbonit, monoksidi i karbonit - marramendje, vjellje, dhimbje koke, arrhythmias zemrës, hallucinations, çrregullime mendore, vizion të paqartë, të bilancit të dëmtuar, diarre, etj etj Gjithçka përshkruhet në shumë dokumente. Nganjëherë shumë të gjerë, më mirë them figments, që u krijuan si produkte të vetëquajturit studiues shumë. Ndoshta ende nën ndikimin e agjentëve hallucinogenic. Helmet vdekjeprurëse, në doza të sublethal veprojnë shumë i ngjashëm si opiateve ose ndonjë droga të tjera të dhunuara. Shiko. Cianure - ndjenja e shije metalike në gojë. Treguar këtu vetëm rastet më flagrante. Përshkruar në çdo publikim toksikologjisë, p.sh.

Gupta, R.C.: Handbook of Toxicology of Chemical Warfare Agents,

Elsevier 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5,

Wexler et al.: Encyclopedia of Toxicology, ISBN: 9780127453545 (Shih, p.sh. p 142)

 

Për fat të mirë, shumat më të mëdha të helmet mbeten ndoshta nëntokësore, dhe dekompozohen aty.

 

Varësia e drogës është e mundur - warnings më këmbëngulës

Është e mundur, që vende të ngjashme të doja të marrë pjesë në shumë drogës varen nga personat, sepse prania e kimikateve helmuese dhe toksina vdekjeprurëse në një masë të caktuar dhe për një kohë të caktuar mund të zëvendësojnë dozën e tyre të kërkuara. Disa vizitorë të tjerë, të cilët gjatë tërë jetës së tyre të mëparshme, të nuk takohet me drogë Addictive, pas vizituar nga disa qarqe kulture dhe dehje nga helmet të pranishëm në atë vend mund të fillojnë vet kërkimin e tyre në shënjestër për drogë dhe të bëhen të varur nga droga. Disa foto të marra në vende ku qarqet kulture shfaq, direkt ndjell përshtypjen se "fëmijët e lule" janë shumë të lumtur që takohen në një vend të tillë, dhe janë kryer në shënjestër kërkim për vende të tilla.

 

Kukulla forcat qeveritare

Është koha, menjëherë pas zbulimit të ndonjë qarqet kulture në çdo fushë drithëra, organizoni aktivitetin e policisë apo forcave ushtarake, ose forcat qeveritare - marioneta, si dhe qasje në vendin e ndalojnë rreptësisht dhe nuk lejoj. Të paktën deri në atë pikë do të jetë në sasi dallueshėm të helmeve vdekjeprurëse. Materia natyrisht duhet të jetë një shfrytëzimi i analizave laboratorike të aftë toksikologjike. Kjo kurrë nuk ka qenë përdorur në të kaluarën, i cili korrespondon me një qasje krejtësisht joshkencore dhe diletantizëm të dukshme të pothuajse të gjitha "hulumtimet" e mëparshme, të vëzhgimeve.

 

Linjat e forcës të fushës elektrike, rezonancë dhe ndërhyrje shifra

Ndër të tjera, parimi i formimit qarqet kulture me anë të energjisë elektrike nga shkarkimeve rrufe siguron një shpjegim shumë ilustrues dhe të kuptueshme për formimin e strukturave më në formë rrethore. Ata sillen si rreshta ekranit grafike e forcës së fushës elektrike. Fusha elektrike e një kabëll. Ky kabëll ishte shtrirë pingul nga qielli në tokë. Gjatë gjithë kabllo rrodhi një elektrike aktuale të disa qindra mijë Amper. Kabllo është e gjatë disa kilometra. Në dy mesatare. Diku më shumë se njëzet.

 

Jo vetëm forma rrethore

Shpjegimi i formave më komplekse është e mundur përmes efekteve të rezonancë dhe ndërhyrje. Pikërisht në kohën e shkarkimit rrufe, sidomos gjatë pjesës së steepest e kurbë rritëse aktual, është në pikën e ndikimit oversupply kaq e madhe e energjisë, që në një vend të tillë mund të "përballojë për të bërë atë që ai dëshiron" (në aspektin e energjisë dhe forcës). Vlera e rrymave elektrike në këtë pikë mund të jetë afër një milion Amper, dhe steepness e çon buzë shumë shpesh i kalon 200 mijë e Amper gjatë një miliontë e një të dytë (!). Kushte absolutisht të paimagjinueshme, vlerat paimagjinueshme. Shumë urdhëra të përmasave më të larta se parametrat e arritura në laborator ose në praktikë industriale.

 

Teprica e energjisë

Shkarkimi i dritës është proces shumë të ngjarë natyra me përqendrim më të lartë të energjisë, për njësi të kohës dhe hapësirës, ​​megjithëse kryesisht në kohën e pjesës steepest e tanishme buzë kryesor. përqendrimi i lartë i energjisë se shpërthimi bërthamor dhe termobërthamor, shpërthimet supernova. Sigurisht, që lidhen me njësi të kohës dhe hapësirës. Ndoshta nuk ka asnjë proces tjetër me një përqendrim më të lartë të energjisë. As në natyrë dhe as në gjithë universin e njohur. Në praktikë teknike ndoshta disa lasers jashtëzakonisht të fuqishme, të cilëve rreze energjisë është e përqendruar në një zonë shumë të vogël.

 

Shkencore të verifikueshme.

Në momentin e shkarkimit rrufe është në koncentrim pika ndikimit madhe (e tepërt) të energjisë, edhe nëse vetëm një Millisekonda ndarë. Mekanike, elektromekanike, elektromagnetike, elektrike, elektrostatike, termike, të lehta, të shëndoshë. Sa i përket krijimit të mundshëm të rezonancë dhe figura ndërhyrje, qoftë mekanike, elektromekanike, elektrostatike ose elektromagnetike, është shumë e mundshme, por edhe e kuptueshme dhe fakti shkencërisht vërtetueshme, që ata të mund të ekzistojnë atje. Gjithashtu, që ata me të vërtetë bëhet atje. Ndër të tjera është e nevojshme të marrë në konsideratë elektrostatike dhe inductions elektromagnetike, dhe rezonancë dhe ndërhyrje mes tyre. Të gjitha fenomenet janë të përmendur në progres me ndërrimin fazën e dukshme, e cila mund të rezultojë në arritjen e efekteve foto rëndësishme. Për shembull - kthesa Lissajous apo modelet Chladni.

 

Një ekskursion pak për të fizikës

Çdo furnizoj në mënyrë të tepruar të energjisë që është i vendosur kudo në natyrë, është i shpejt lëviz në drejtim në vendet me potencial të ulët energjetike, dhe gradualisht zhduket (nivelet e energjisë janë barazoi). Shih ligjin e termodinamikës. Tepërt më të madh të energjisë, të shpejtë është një proces, numërimi i madh, më të rastit (të tërthortë, branched ndoshta) mund të jenë rrugët, ku ajo ka ndodhur. Në një numër të madh të fotografive me qarqet kulture janë trajektoret ngjashme mjaft në hollësi të shfaqet. Rrugët, me të cilat rrjedhave të energjisë nga shkarkimin rrufe, para transferimit të plotë të energjisë elektrike në nëntokësore (argumentim). Çdo prej këtyre rrugëve ishte shumë i thjesht dhe regjistrohen saktësisht, në formën e indeve dëme të pakthyeshme të bimëve dhe të sistemeve të tyre rrënjë. Si rezultat i kësaj, visualized më vonë. Mënyra dhe forma e energjisë elektrike përçueshmëri e shkarkimeve rrufe nëntokësore janë mjaft qartë të përshkruara në dokumentet që kanë të bëjnë me kërkimin shkencor, teoria dhe teknologjinë e shkarkimeve rrufe dhe shkopinjtë rrufe - shih.

 

Një ekskursion pak për Botanics, arkeologjia etj simptomat e para.

Shumë shpesh janë bimët, sidomos sistemet e tyre rrënjë, të dëmtuara dukshëm edhe në pikat ku është përhapja e rryme elektrike nga rrufeja tashmë relativisht të thellë nëntokësore. Falë përçueshmëri më të lartë të energjisë elektrike në afërsi rrjeteve inxhinierike të ndryshme apo pranë strukturave të ndryshme arkeologjike, duke përfshirë edhe ata nga WW2 - aeroplanë, bomba dhe shumë të tjerë. Tuba kullimit, punime tokësore, të varreve, crypts, thesaret e fshehura. Në terma të përgjithshme, në afërsi të ndonjë objekti nëntokësore dhe përreth saj me vlerën e reduktuar të rezistencës elektrike dhe përçueshmëri të lartë elektrike. Për shembull, si pasojë e lagështirës në rritje. Ose për shkak të pranisë së objekteve metalike, tubacioneve metalike, të metaleve shpërndarjet në hi, argjendi, ari, dhe të tjera shumë. Arkeologjia dhe arkeologjia ajrore që kanë të bëjnë me ndikimin e objekteve nëntokësore dhe ndryshimet e mundshme në përçueshmëri elektrike si një nga shkaqet e mundshme në të imazhit të objekteve nëntokësore në strukturën e kulturave fushore rritur për dekada të tëra para çdo rrethi kulture mani filluar. Shenjat e vegjetacionit, simptomat. Ka mijëra e studimeve serioze shkencore, shih cropmarks.

 

Parashikimi i qarqeve kulture me simptomat e drithrave dëmit

Pas disa kohe, dëme bimore të vazhdojë. Vitaliteti i pjesëve të bimëve aboveground është reduktuar ndjeshëm, ose bimët fillojnë tërësisht vdes përsëri. Për shembull, sistemi misër rrënjë është në gjendje të depërtojnë në një thellësi prej mbi 4 m. Monografia e misrit, Ing. Jaroslav Hruška et al, SZN - UVTIZ 1962. Disa kohë pas efektin e energjisë elektrike është e mundur të gjeni simptomat e para të dëmtimit të bimëve. Që atëherë, numri i tyre është në rritje deri në të korra. Niveli i dëmtimit të bimëve individuale është gjithashtu gradualisht vazhdimisht në rritje. Shiko. Foto. Simptomat e para të dëmtuar nga të energjisë elektrike është e mundur për të gjetur kohë të gjatë pas rrufe. Por edhe shumë kohë më parë në pikën e kohës, kur gjeth janë dobësuar kështu, se ata anojnë në tokë. Një nga simptomat e para, që është e mundur për të vëzhguar ditë me të vërtetë shumë para se të shfaqet ndonjë nga qarqet kulture, janë leafs wilted dhe prirje flamur.

 

Fletë Flamuri wilting.

Wilting, dobësuar dhe lakimi i Leafs flamur vërehen kryesisht në elbi, por edhe drithëra të tjera poaceae - grurë, thekër, triticale. Sidomos në periudhën para se të rriten veshët e elbit - shkon të plotë, dhe dikur më vonë. Shiko fotografinë - elbi. foto majtë u mor pak ditë më parë. Dy prej tyre tregojnë vendndodhjen identike. Shkaku i vetëm, që në imazhin e majtë vërehen zonat e prekura, është një ndryshim i dukshëm në kthesë të fletë flamurit në terren si pasojë e dobësimit, wilting. Në fotografinë e dytë disa ditë më vonë, tashmë janë pasojat e energjisë elektrike e rrufesë në atë pikë dhe ndikimi i saj mbi bimët dobësojnë për shkak të saj shumë më të dukshme.

 

Vesh me elb dhe ndryshime në kënd të tyre rotacionit

Veshi i elbit - në rastin e tyre është gjithashtu e mundur për të vëzhguar ndryshime të rëndësishme në drejtim të rrotullimit të tokës - rritjen e kënd, si pasojë e dëmtimit të madh të bimëve. Kjo është pronë specifike kryesisht nga elbi. Në rastin e thekër dhe grurë, kjo simptoma kanë pothuajse asnjë efekt. Si rezultat janë vërejtur shpesh në qarqet kulture elbi, dhe forma të tjera të rregullta dhe të parregullta edhe në qoftë se gjeth nuk janë aspak ose vetëm pak të prirur për tokë. Kjo vlen kryesisht për elbi me veshët rritur plotësisht të elbit dhe awns, dmth nga rreth mesi i majit në rastin e elbi pranverës. Më e rëndësishme është fakti që fletë flamuri wilting dhe dallimet në veshin e kënd rotacionit elbi, mund të jetë veçanërisht në qarqet elbi ndonjëherë vëzhgueshme kulture në të korrat e ngritura, të cilit gjeth janë ende në këmbë pothuajse drejt lart, nuk janë edhe një pak të prirur për të terren.

 

Valët Wind

Nga arsye shumë të njëjtën është e mundur në fushat me këmbë kulture e elb zhvilluar plotësisht, respektojnë valët e erës. Në fushat e elbit ata janë mjaft më të dukshëm vërehen të gjitha llojet e drithërave. Shiko. Mbi fenomenin në tërësi janë awns shumë i përfshirë elb, dhe lakimi, thyerjes dhe reflektimi i dritës mbi to, sepse edhe një ndryshim të vogël në kënd të rezultateve incidenca në një ndryshim shumë të rëndësishëm në ngjyrë dhe ngopjes së objekteve, që janë vërejtur në këtë mënyrë. Ngjashëm, si kënd ndryshimin e reflektimit të një rreze drite nga një grilën shpërbërje. Në rastin e elbi, awns janë shumë më të gjatë se në çdo drithëra të tjera, dhe sipërfaqja e tyre është e karakterizuar nga një strukturë të veçantë mikroskopike. Për shkak të vazhdueshëm gradual të dobësimit të impiantit si një manifestim i dobësimit kronologjisë është tërësisht pa elbi përjashtim në këto forma, pas disa ditëve të ardhshme, të shtrirë në tokë plotësisht.

 

Një mesazh për qytetarët e huaj

Ai është përtej e çdo aftësinë e njeriut, duke arritur një efekt të ngjashëm duke përdorur çdo veprimtari njerëzore. alienet dashur, jashtëtokësorët dashur, krijuesit e dashur rrethit kulture! Të gjitha bordet tuaja të preferuara dhe vargjet, vendos mirësi deri gomar tuaj. Forma të ngjashme, në mënyrë që gjeth e grurit mbetën në këmbë, dhe atje janë vendosur vetëm veshët e drithëra, askush nuk do të jetë në gjendje të krijuar duke përdorur ato. Pak më i detajuar mesazh për jashtëtokësorët .

 

Fotografi të avancuara dhe të përmirësuara, ngjyra, kontrast, kthesa

Pothuajse çdo fotografi nga qarqet kulture nga bazës së të dhënave dhe arkiva faqet e kësaj faqeje, me disa përjashtime të rralla, janë nënshtruar procesit të kujdesshëm dhe të plotë të kompensimit, të zgjerimin dhe rregullimin e bilancit ngjyra, harmonizimin e kundërt dhe kurbat ngjyra (Histogram ngjyra, RGB, CMYK). Bazuar në dekada përvojë në korrigjimet dhe color balance e filmave kinematografike, fotografi, pasqyrim me ngjyra, të matjen dhe vlerësimin e kthesa spektrale në spektrin e ngjyrave të dukshme. Në kushtet e kthesa harmonizimit me ngjyra, RGB hapësirë, bilancit ngjyra dhe kontrast, fotot e qarqeve kulture në këtë website janë më të mirë, çfarë është e mundur për të gjetur të gjithë internetit. Një numër i madh i autorëve të fotografive qarqet kulture nuk ka në realitet parë më parë, atë që ata kanë fotografuar të vërtetë. Me përjashtim pozitiv të z Master fotografit Leidorf Klaus - vetëm një fotograf i vetëm i vërtetë në mes të një bandë e butterfingers fotografike dhe dilettanti.

 

Foto redaktimi shkollë

Një nga mënyrat më të mira për të mësuar ndonjë gjë në lidhje me photo editing, jo vetëm bilanci color rregulluese dhe kontrast, është të vizitoni faqen www.digineff.cz, shih 

 

Video ilustruese shoqëruese

Do të vendosen këtu së shpejti.

 

Video jo 1

Video e parë shumë qartë tregon realiteti, se seri e shkarkimeve të përsëritura elektrike, është në gjendje për të krijuar në material, që ndodhet në afërsi të pikës ndikim, qarqet shumë të sakta.

 

Video jo 2

Video e dytë është dëshmi shumë ilustrues, kjo seri e shkarkimeve të përsëritura elektrike, është në gjendje për të krijuar në material, që ndodhet në afërsi të pikës ndikimit, modelet shumë të rregullta ndërhyrje.

 

Video nr 3

Tregon treta video, se falë efektit domino është krijimi i mundshëm i qarqeve kulture brenda një kohe relativisht shumë të shkurtër, dhe se i gjithë procesi mund të shtyhet vetëm në vetvete, përmes ajrit rrjedh, e cila shkaktohet nga vetvetiu.

 

Shpjegimi i përkohshëm

Video e përshkruara janë në në fazën e tanishme të kësaj faqeje zëvendësohet përkohësisht nga fotot ilustruese vetëm, të prodhuara si pasojë e proceseve të përshkruara dhe eksperimente, në të njëjtën kohë, gjatë dhe pas xhirimeve, apo regjistrimit të gjatë eksperimenteve identike. shënim Shumë e rëndësishme nga eksperimentet treguara është Fakti, se energjia e shkarkimeve elektrike (ndez) të përdorura në eksperimente që ishte 0.01 xhaul. Pranishëm Energjisë dhe rrezatuar në shkarkimin e vërtetë natyrore elektrike e rrufesë është ndonjëherë më shumë se 10 15 herë më e lartë. Dmth 10 ^ 15, një mijë herë milion herë milion herë më shumë.

 

Një sfidë për gjuetarët rrufe

Autor i këtij operatori, të internetit të faqeve www.cropcirclesonline.com, këtu në këtë paragraf deklaron me përgjegjësi. Ai që pason si i pari, dhe kap sukses foto e shkarkimit rrufe në një fushë me drithëra nga një aparat fotografik apo kamera filmike në çdo pikë, para se në të njëjtin vend pas një kohe do të dalin një rreth kulture, do të marrë solemnisht nga duart e tij si shpërblim një qese të krimbat e tokës. (Karamele).

 

Udhëzime për gjuetarët rrufe

Për qëllime të përcaktimit të vendndodhjen e saktë të ndikimit rrufeja është e mirë për të përdorur fotografi stereo dhe vendosmëri të mëvonshëm vendin e saktë të ndikimit blic duke përdorur metodat Photogrammetry stereo. bazë Stereo - distanca e dy kamerave apo kamera filmike përveç - të zgjedhin të paktën gjysmë metër një, për sa më shumë si dy apo më shumë metra. Vendndodhja e ndikimit të shkarkimeve rrufe, të cilat ndodhën në një distancë jo më shumë se pesë kilometra nga vendi i marrjes së një foto, atëherë mund të përcaktohet me një saktësi të dhjetëra centimetra.

 

Kjo është aq e këndshme që do të vijnë të gjithë njerëzit më të trashë se sa vetja. Ne duam ata në të njëjtën kohë për të qenë kështu. J.K.Jerome
Ju nuk mund të heqin dorë nga shpresa vetëm sepse është e pashpresë. Ju Gotta shpresë edhe më shumë!  Philip J. Fry
Shkenca duhet të ketë origjinën në ndjenjën se diçka ishte e gabuar. T.Carlyle

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha teoritë e paraqitura këtu ishin shumë tërësisht, nga afër dhe në hollësi shqyrtohet eksperimentalisht nga

 

Jan Ledecky

 

 

nëse kontakti interesuar cropcirclesonline@gmail.com    

archive en