Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-vdekur-insektet-etj-anomali . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Dead fluturon
Eksploroni se ai dhe e goditi rrufeja vend ka insekte vdekur, është diçka si lërim rërë ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

A e dini se çfarë unë do të bëj para se të bëj atë? -Po. -Po në qoftë se unë bëj diçka të ndryshme? - Atëherë unë nuk e di se.
Çdo budalla mund të kritikojë, dënojnë dhe ankohen dhe budallenjtë më të. B.Franklin
Zbulimit e krijesës njohur si një turmë, është rrënja katrore e numrit të njerëzve në të. T.Pratchett

Qarqet kulture , pictures kulture, disa rërë si lërim

PagPh
Ka gjëra ndoshta pak si natyrë dhe të kuptueshme, si insekte të ngordhura mbi gjeth shkak të shkarkimeve rrufe. Fusha elektrostatike dhe të ngarkuar pranë shkarkimit rrufe është krejtësisht paimagjinueshmërisht goditur.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductionuction

Insektet vdekur. Jo vetëm insekte, por kafshë të tjera edhe (padukshme - nëntokësore), mbetet i vdekur pas rrufe goditi çdo lak në një fushë kulture apo afër atë. Një dhjetëra vlerësuar Disa kilogram. Brejtësve të ndryshëm - minj, Shrews, gophers, hamsters. Moles, lizards, salamanders, bretkosat, zogjtë. Numër mënyrash të ndryshme fshehur Cleverly insektet. Insekte, se edhe në disa raste të rralla, të gjetura në vend, si ngjitur në spikes, rrjedh ose Leafs kishte vdekur kaq shpejt, Kjo nuk ishte e mjaftueshme për ta liruar atë. Pjesa më e fuqishme e pulsin më të fuqishme aktuale (Return Stroke) Merr një millionths pak e një të dytë, dhe kjo është edhe për një mizë shumë shpejt. Fakti se insektet janë gjetur vetëm në raste sporadike, shkaktuar edhe nga në shumicën e rasteve që ata janë në gjendje për të marrë nën mbulesën para stuhisë (shi). Kjo nuk do të ndodhë në rastin e rrufe në qiell nga toka blu, Anvil-së, nga blu. Në shfaqjen e qarqeve kulture apo modele të tjera të rregullta, usuall ndodhë deri Disa ditë pas stuhisë, zbulimi i tyre edhe më vonë, në mënyrë që kufoma e insekteve janë të përpunuara për disa ditë nga kërpudhat, mikroorganizmat dhe organizmave të tjera të përfshira në ciklin natyror. Kjo është e gjitha për tani.

 

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Kjo nuk është ajo që ju nuk e dini që ju merr në telashe. Kjo është ajo që ju e dini me siguri nuk është se thjesht Sat  M.Twain
Dështimet janë mesazhe gisht në rrugën për arritjen. CSLewis
Ka vjen një kohë kur çdo shkencëtar, edhe Zoti, ka për të shkruar jashtë një experiment.   P.D.James
z