Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-infra të kuqe-efektet . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Shining infra të kuqe
Rrufeja shkarkon Gjatë një hit në kulture radiate sasi ekstreme të Infrared ndritshëm
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Diferenca midis fjalës djathtë dhe fjala e duhur është pothuajse  M.Twain dallimi në mes rrufeja dhe një bug rrufe.
Se unë nuk besoj se ka aliene. Unë besoj se ka njerëz të vërtetë të ndryshme. O.S.Card
Ose gjithë shkenca është fizika ose vulën mbledhur. E.Rutherford

Qarqet kulture , pictures kulture, Efekte Rrufeja Infrared

PagPh
Motoja: Edhe shumë ditë pas shkarkimit mundur për të përcaktuar energjinë e tepërt e akumuluar nëntokësore. Do të jetë detectably nga imagers termike. Modelet e rezervave të energjisë të nëndheshme do të ndryshojnë konsiderueshme.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Shining infra të kuqe

(Gjithashtu do të shfaqet në parashikimet)

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Lajmet e televizionit është si një flash rrufe. Kjo e bën një zhurmë me zë të lartë, dritat gjithçka H.Carter rreth tij, lë çdo gjë tjetër në errësirë ​​dhe pastaj është zhdukur papritmas.
Një shkencëtar jeton me të gjitha realitet. Nuk G.Wald ka asgjë më të mirë.
Teoria juaj është i çmendur, por kjo nuk është e çmendur  N.Bohr sa të jetë e vërtetë.
z