Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-elektro-FITOPATOLOGJIKE-eksperimente . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Elektro-FITOPATOLOGJIKE Eksperimentet
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Çdo vështirësi të mëdha dhe të thellë mbart në vetvete zgjidhjen e vet. Kjo na detyron të ndryshojë mendimin tonë në mënyrë që të gjeni atë.  N.Bohr
Muzika është feja ime. Jimi Hendrix
Këtu është provë për të gjetur nëse misioni juaj në Tokë ka mbaruar: në qoftë se ju jeni gjallë, ajo nuk është. Richard Bach

Qarqet kulture , pictures kulture, PPE Eksperimentet

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Tensioni Unë mendojnë se është momenti Ata thonë: "Veprim!" Filmat janë si rrufeja në një shishe, dhe ju gjithmonë doni të gjeni Kur Ndoshta ju mund të kapur një moment të habitshme. A.Bening
Plagiarists janë gjithmonë të dyshimta e të qenit të vjedhura nga. S.T.Coleridge
Drama është jeta me bit shurdhër prerë. Alfred Hitchcock
z