Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-hit-e-vjeçare . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture Hit i Vitit
(Përshkrimi hyrëse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Besoni në veten tuaj! Kanë besim në aftësitë tuaja! Pa një besim të përulur, por të arsyeshme në fuqitë tuaja ju nuk mund të jetë i suksesshëm ose të lumtur.  N.V.Peale
E pra, jo, ju nuk jeni duke menduar, ju jeni vetëm duke u logjike. N.Bohr
Dikur unë dëshiroj do alienet rrëmbyer mua dhe kurorë mua si udhëheqësin e tyre.  G.Noory

Qarqet kulture , pictures kulture, hit i Vitit

PagPh
Në disa raste, shumë të rralla, Ndodh rrafshuar kulture ose pothuajse menjëherë menjëherë pas hit. Kjo ndodh ndonjëherë edhe paraqitur `do të është pothuajse i plotë fushë (80-90%), ndërsa në raste të zakonshme 20-30%.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Këtu do të vendosen fotografitë objekt i viteve individuale, kur për shkak të një rrufe goditi një pjesë të rëndësishme të fushës depozituar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Direkt apo tërë fusha (Benátecká Vrutice 2008). Fillimisht Celakovice u konsideruan si një çështje të vitit 2009, por ajo ishte një vit 2008 edhe Për vitin 2009 do të jetë e nevojshme për të gjetur diçka tjetër.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Nuk ka asnjë pengesë më e madhe për të përparuar në shkencat se dëshira për të parë atë të ndodhë shumë shpejt.  G.C.Lichtenberg
Natyra urren calculators. R.W.Emerson
Diferenca midis marrëzi dhe gjenialitetin është se gjeniu ka kufijtë e saj. A.Einstein
z