Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-parashikimi . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Parashikimi qarqet kulture
Kur dhe ku qarqet kulture Dukje është pothuajse e pamundur. Të përcaktojë se ku ata nuk do të shfaqet është e mundur.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Shkencëtari është një dashnor i së vërtetës për dashurinë e së vërtetës vetë, kudo që ajo mund të çojë.  Luther Burbank
Parashikimi është shumë e vështirë, veçanërisht nëse ajo është në lidhje me të ardhmen.          N. Bohr
Shkenca është gjithmonë e gabuar, ajo kurrë nuk zgjidh një problem pa krijuar pamje.           G. B. Shaw

Qarqet kulture , pictures kulture, mundësia e parashikimit

PagPh
Kjo faqe do të përshkruajë disa nga mundësitë e Parashikuar (jo) dukuri (IR) forma të rregullta në të ardhmen. Këtu do të jetë parashikimet theksuara përcjellëse fenomenet, i cili duhet të jetë në të ardhmen kur është e mundur në lidhje me zbulimin e modeleve në qarqet kulture e kulture te zhvilluar apo hedh poshtë.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Në këtë faqe nuk do të shfaqet kur parashikimet e ku dhe ato qarqet dalin

Ata do të jenë këtu dalë parashikimet që rrjedhin nga vëzhgimet e ndryshme, të ashtuquajturat parashikime, ndihmëtarë të paçmuar të shkencës dhe kërkimit. Disa nga format e tyre mund të edhe quajtur prognoza, por parashikimi termi është plotësisht i mjaftueshëm. Çfarë është ajo?

 

Në thelb, parashikimi është një formë e parashikimit, bazuar në një formë të vëzhgimeve objektiv, i cili bën të mundur për të arritur një përfundim. Sepse kjo nuk është ndonjë iluzionet apo trillimet, shqiptohet nga të gjitha llojet e mister-besimtarët "aftësitë" të cilat kanë pothuajse pa përjashtim, një gjë të përbashkët: nuk është e mundur ta në të gjitha në asnjë mënyrë as konfirmoi dhe as refs.

 

Teoritë e ngjashme mund Prandaj të gjitha mister-besimtarët rrinë së bashku në njeri assholes tyre mister.

 

Parashikimet këtu theksuara do të gjithë, pa përjashtim, të jetë i verifikueshëm i bazuar në supozime logjike, dhe në përgjithësi nuk do të në çdo kohë në të ardhmen e parandalojnë veten në asnjë mënyrë për të konfirmuar ose të hedhur poshtë në të kundërtën.

 

Parashikimet e mundur për të kontrolluar në mënyrë retrospektive, dmth për të përdorur aplikacionin e tyre që ka të rasteve kanë ndodhur tashmë në të kaluarën dhe të kontrolloni nëse ajo do të jetë e mundur që parashikimet thatësira do të kishte qenë i konfirmuar raste apo hedhur poshtë.

 

Nr parashikim. 1

Qarqet kulture të vërtetë kurrë nuk do të shfaqet në faqen e internetit ku ajo nuk është paraprirë nga një stuhi, më saktësisht, ku shkarkimi rrufe nuk e goditi në fushë pikërisht në pikën ku ai u shfaq më vonë qarqet ose ndonjë modelet tjera të rregullta.

 

Deklarata se ato janë qarqe të vërtetë kulture e krijuara nga shkarkimeve rrufe është një parashikim i fenomenit të kaluar pandashmërisht e shoqëronte. Kushdo që dëshiron të refs thatësirës dhe pretendim, ka mundësi. Ajo do të jetë me të vërtetë nevojë për një shumë punë, punë e vështirë, por ekziston mundësia. Gjithsesi kjo është një krejtësisht objektive që mund të jetë mjaft dukuri plotësisht të konfirmuar apo përgënjeshtruar, dhe nuk janë burime mjaft objektive teknike për të mundësuar atë.

 

Një tjetër, formulimet shtesë ose rrjedhimore: Genuine qarqet kulture do të gjenden vetëm aty ku fusha ishte vetëm pikërisht në atë moment të prekur nga shkarkimeve rrufe. Ata kurrë nuk do të zbulohet para stuhisë pranverës së parë, apo diku ku stuhia nuk ishte fare.

 

Nr parashikim. 2

Gjeth në pikën e qarqeve kulture të vërtetë kurrë nuk do të përkulet deri në tokë si pasojë, Që ai moment ata që vetëm në disa mekanike operohet në nivel lokal koncentruar apo ndonjë pushtet tjetër. Formë është krijuar brenda tyre tashmë kohë më parë, dhe janë Bending në tokë vetëm se ku forma është krijuar nga e dëmshme dhe si rezultat i dobësimit që endet. Ata do të lakimi në tokë vetëm për shkak të faktit se ata do të dobësohet. Më mirë të them, do të dobësohet në mënyrë që ata të jenë në gjendje të bëj sipërfaqen e tokës për shkak të forcave më të dobëta, kjo vjen padëmtuar shëndetshme që janë në gjendje të përballoj pa asnjë problem (deri në 100 herë më i fortë dhe më rezistent mekanikisht, në gjendje të përballoj 100 herë më forcat më të mëdha).

 

Blades e vendndodhjen e modeleve do të jetë aq Kjo dobësuar Ato nuk mund edhe të jenë në gjendje të mbajnë peshën e tyre. Them se forcat usuall mund të veprojë në mënyrë të konsiderueshme më e madhe (një peshë e kombinuar e tufa e gjeth shume, Efekti domino , pesha e gjeth rritur me më shumë se dy herë e lagështisë nga vesa as shiu, efektet e erës.

 

Dobësimin e gjeth në modelet mund të verifikohet nga testet mekanike, dhe kjo është plotësisht Dobësimi Same e gjeth që ndodh (do të ndodhë) në çdo depozitoi `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture në botë, si dhe krejtësisht të çrregullt. Ajo është rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) nga arsye shumë të njëjtë, dobësimi i shkaktuar nga kalimi i elektricitetit dorëzuar Kjo është pika nga shkarkimet rrufe, madje në disa raste vetëm nga induksion.

 

Nr parashikim. 3

Në rastin zbuluar se do të jetë mjaft shpejt pas kryerjes së rrufesë që ka krijuar ato, do të jetë e mundur në çdo pikë të shfaqjes qarqet kulture nga imazhet termike KËSHTU zbuluar dhe verifikuar praninë e energjisë mbetur do të dorëzohen nga shkarkimi elektrik, ruajtur përkohësisht ngrohjes nëntokësore dhe akumuluar. Në fazën e avancuar të kërkimit do të jetë e mundur të identifikohen në fushë, e cila u godit nga rrufeja, duke përdorur kamera termike vetëm pas stuhisë dhe kështu që nuk është një mundësi e rritur Ata që shfaqem do të përkulet. Përveç kësaj, ka mënyra të tjera për të gjetur edhe vendin ku goditi rrufeja, me një saktësi prej dhjetëra metra, dhe Photogrammetry do të mundësojë diçka të ngjashme me një saktësi prej centimetra.

 

Nr parashikim. 4

Lightning herët a vonë, do të kapur photographically, e cila goditi pikërisht vendin ku është krijuar më vonë një model të rregullt në kulture. Më shumë gjasa, kjo do të ndodhë në Angli të mirë të vjetër. Për të inkurajuar përpjekjet e stormchasers është në këtë pikë ka deklaruar se:

Shkarkimi i parë Rrufeja fotograf, Kush do sukses të kapur një valë ose të bëjë një video e gjinjve rrufeja, që exaxtly zbarkoi në pikën, ku si pasojë më vonë erdhi në ekzistencë dhe model regullar rrethit, kulture, do të shpërblehet me luks. Taksa e përafërt e vlerësuar do të jetë më shumë se një milion dollarë.

Përveç lavdisë së pavdekshme të qenë i parë në botë i cili pasoi në diçka të tillë, do të marrë nga duart e këtij autori dhe kontributin e xhepi Earthworms (karamele), dhe vërtetë vetë-bërë nënshkrimi i rremë i këtij autori ese, ngjitur së bashku nga letra prerë nga të drejtat e kuqe (commies fletë nga 80-së). Stormchasers të gjitha vendet në mbarë botën, të bashkohen!

 

Me fotografimin e shkarkimeve rrufe janë marrë një numër të Specialistëve të gjithë botën. Shih, p.sh., Google (stormtrackers, stormchasers). Kjo është një Subbranch e interesit të tyre, ndjekja e motit ekstrem. Disa prej tyre madje fotografisë Operim dhe monitoruar Krejtësisht vetëtimat si të preferuar, interesin kryesor. Si plotësim, vëzhgimet, matjet, thatë, dokumentacioni dhe regjistrimet e monitorimit ekstreme të motit është edhe angazhuar në një disiplinë krejtësisht zyrtar shkencor Called Hidrometeorologjik.

 

Nr parashikim. 5

Në rastin zbuluar se do të jetë mjaft shpejt pas shkarkimit të dritës që i krijoi ata, do të jetë në vendndodhjen e disa qarqeve kulture apo modele të tjera të rregullta Krejtësisht të dukshëm cilësore dhe sasiore zbuluar dhe verifikuar përqendrimet e rrit shumë e rrezikshme, kimikatet toksike vdekjeprurëse edhe. Para së gjithash, CO2 , CO, por ndoshta disa të tjerë, shumë më keq (HCN), dhe disa kimikateve organike tejet e rrezikshme. Komponimet ndoshta edhe të silikonit, organophosphates (por jo me origjinë nga herbicide bimore trajtimit dhe pesticideve)

 

Në vende me Zakonisht paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) bimët kulture do të gjendet tërësisht indistinguishably simptomat, të cilat gjenden në modelet e

 

Parashikimi: Nëse rrethi-marrësit që të mos largohet menjëherë dhe pa kushte aktivitetet e tyre të çmendur, herët a vonë do njëri prej tyre gjenden në vendin e ngjarjes vrarë nga shkarkimit rrufe, autori i vetëm i vërtetë dhe legjitim i qarqeve kulture. Ata ishin paralajmëruar.

 

ndoshta zhvilluar diçka si një qarqet kulture globale të pjesshme parashikuese - kurrë dhe askund tjetër ku se ata ishin të rëndë me stuhi dhe vetëtima, dhe ata kryesisht ndodhin në afërsi të përçuesve rrufe artificiale dhe natyrore - linjat elektrike, eng. rrjetet, plehut, pemë, shkurre, toka të ujit burim

 

(Gjithashtu në fizikë), por ndoshta më e mirë në qoftë se ne nuk përpiqet të shpikë një lloj tjetër të trashë. Kur natyra në vend të thjesht që "të lejojë" ose largohen, aftësinë për të krijuar një shumëllojshmëri të strukturave të rregullta dhe fractal. Natyra vetë na tregon nganjëherë, si ajo me të vërtetë e bën. Në qoftë se ne kemi një fat pak, ndoshta disa prej nesh të ketë sukses në modelimin e saj mathematicall aftësinë përdorur disa programeve simulim. Për të filluar do të jetë plotësisht e mjaftueshme shpjegimi i disa gjërave të vogla pazgjidhshmërisht shoqëron shifrat, në të kaluarën dhe të ardhmen (parashikim të pjesshme, që rrjedhin nga fenomenet shoqëruese)

 

Parashikimet e ardhshme në: Elektromagnetizmi, elektriciteti statik. Parashikojnë Kjo është diçka e njohur gjatë, është i pandershëm dhe i pandershëm, do të thonë Mirek Dusina. Por misteri Ato pasuesit e pamend është tashmë duhet në ato të gjysmë-bosh Tyre dikush çekiç poppies duhej të plotësoni kur ata tashmë nuk arriti të lidhë atë për veten e tyre. (... Njeriut ... Shkarkimi Rrufeja ...) Kjo ishte vetëm sa për të pyesni. Një nga ato me "ekspertë" nga e gjithë bota që janë kaq të kënaqur përfaqësuar Institucionet "ekspertiza" Nga hulumtimet e tyre, pothuajse një keq pak. Por kjo është vetëm konfirmojë Fatkeqësisht Se Ata kurrë nuk bothered edhe studimin e ndonjë literaturë profesionale. Në këtë rast, me të vërtetë nuk duhet të shqetësojë shumë. Faqe 7 është në të vërtetë mjaft shumë në dhe për fillimin e librit.

 

"Can anyone parashikojnë pamjen e tyre", - më shumë për të parë Nuk është e mundur të parashikohet saktësisht se kur, ku saktësisht dhe pikërisht ajo që shifrat në fusha të shfaqet. Në vend të kësaj, ajo është e mundur për të edhe parashikojnë fenomene shumë pazgjidhshmërisht shoqërohej, zbulimin e modeleve që do të paraprijnë, shoqërojnë dhe ndiqni. Ajo është shumë e lehtë për të shpjeguar edhe pse. Të gjitha këto fenomene kanë një tipar të vetme të përbashkët. Totalisht integralisht me një prej fenomeneve, lidhur pazgjidhshmërisht me të shkarkimit rrufe. Kështu është e mundur të parashikojnë në mënyrë të drejtë pikërisht ajo që është në lidhje me zbulimin e të ashtuquajturave qarqet kulture të vërtetë në të ardhmen kudo në botë të zhvillohet në vendin e tyre, se çfarë do të gjenden atje dhe pse.

 

gurë plasaritur

 

Lines në kulture -

I parë drejt

I dytë Sipas traktor gjurmët në mes midis tyre dendësia mbjellëse është shumë e saktë përcaktohet, dhe nëse jo gjërat të shkojnë keq, bimët rriten pa probleme, shumë në mënyrë të barabartë dhe pa banim (të dëmshme, dobësuar). Shkarkesë rrufe në fushën ajo shkon keq të mjaftueshme, "mbjellë në terren" numri i kimikateve të rrezikshme. Impiante për shumë javë para që u rrit pikërisht në përputhje me të shumës së ushqyesve në tokë, dhe në qoftë se shkarkimi rrufeja nuk occurr në fushë, në rrjet shumë të rregullt do të ndahet midis tyre Tyre ushqyesve saktësisht se çfarë ata kanë nevojë. Pas shkarkimi i rrufesë, duke iu referuar: bimët janë në një zonë të madhe dëmtuar, dhe të energjisë elektrike vjen atyre Kryesisht nëpër gjurmët në traktor, dhe është aq i shpërndarë në mënyrë të barabartë mbi një zonë të madhe. Shumica e bimëve janë dëmtuar, në të cilën energjia elektrike ka ardhur nga të dyja anët, pikërisht në gjysmë të rrugës ndërmjet shiritave. Bimët janë pastaj duke u përpjekur të heqin qafe e kimikateve të papërshtatshme, dhe ku ata janë ura, Ata janë duke bërë atë keq. Agronomi, rotacioni fekondimi, kujdesi dhe mbjellje kulture dendësia - çdo gjë është llogaritur në rendimenteve më të larta, dhe koha-testuar, po varieteteve edhe edukuar vazhdimisht të reja.

 

"Vrima për pin"

 

Fulgurites

 

Kafshët e ngordhura

 

Përditësimin dhe zgjerimin modelet me kalimin e kohës,

 

Shteti mësipërm banim (të dëmshme, dobësimi)

 

 

Halfprediction - e pranon mundësinë e një dështimi:

Njohur simbol kinez e yin - yang vjen nga vëzhgimet e qarqeve kulture dhe rishikimin format e tyre në antikitet. Ajo është pothuajse e pakonceptueshme që mund të jetë ndryshe. Herët a vonë ajo do të jetë e mundur për të konfirmuar se opinioni nga studimet e materialeve file. Kjo nuk do të, edhe pse në kuptimin e vërtetë të fjalëpërfjalshëm shkruar një material paraqitjen letër, por të dhënat thatësira chiseled në gur. Vetëm po të jetë e mundur për të. Ndoshta ajo do të jetë e mundshme dikur në të ardhmen për të kryer Gjatë një lloj të caktuar që e shpërthimit të drejtuar e kontrolluar, gjatë së cilës Më shumë gjasa bie në një vend pozitiv (yin) dhe pranë shkarkimit negative (yang) rrufe (më saktësishtReturn Stroke, Edhe ekzistojnë bipolar rrufe), ata mund në rrethinat e tyre për të krijuar një vortices menjëhershëm ajrit, dhe veçanërisht e thatë se një fushë elektromagnetike dhe model i ngjashëm mund të Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Pjesa 2

 

 

Është e mundur, të parashikuar krijimin e qarqeve kulture të vërtetë?

Se disa karakteristika të përzgjedhura po, edhe pse natyrisht jo mjaft saktësisht ..

Së pari, është e mundur të parashikohet se ku dhe kur ata nuk do të shfaqet. Kurrë nuk do të dalin atje ku nuk ishte një stuhi dhe fusha nuk ishte goditur nga rrufeja. Sigurisht, shumë më shpesh nuk do të shfaqet në vende të thata mjaft të çrregullt rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) kulture. Në mbarë botën mund të vlerësohet përafërsisht një milion raste më shumë se ato të zonave edhe gjenden në modelet e rregullta. Përafërsisht 10% të sipërfaqes totale të mbjella në vit. Nëse ka Gjatë "ulje", ndikimi i çdo shkarkim që energjia elektrike të madhe, në sipërfaqe terren kulture, me gjasë do të bëhet më shumë ose më pak e vështirë për të përcaktuar dhe në sajë të një bashkëveprim në vend të rastit e rrethanave, mund të krijohen dhe model të rregullt.

 

Në të kundërtën do kulture pothuajse të depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Menjëherë pas kryerjes së rrufesë. Gjithashtu kjo është një fakt më themelor që ura e ngatërrojnë apo gabimet e çdo Explorers mundshme depozituar `do të jetë (i dëmtuar, dobësuan) kulture. Nëse ata janë disa vetë-shpallur "Explorers-misteri" të llojeve të ndryshme, etj ufologists. Ose, anasjelltas disa njerëz që do të donte të përpiqemi të shohim në këtë çështje të paktën një pak në drejtim të vërtetë çdo shkencë apo hulumtime. Shkencëtarët Real dhe hulumtuesit kushtuar vëmendje të hulumtimit mbi problematika qarqet kulture vetëm me një distancë të vërtetë të madhe, për shkak se ishte ndonjë hulumtim serioz përmes një shumëllojshmëri të "profesionistë" të tilla si mister-quajtur Explorers, ufologists dhe Individët Ballafaqimi me të ndryshme pseudo-shkenca, ose sciolisms kuazi-shkenca në një mënyrë të tmerrshme diskredituar. Kjo të gjitha ende në autorësinë addition të modeleve të ndryshme filluan të raportojnë të gjitha llojet e Individëve çmendur të tipit D & D, që do të potencialisht ndonjë hulumtim serioz në këtë fushë edhe më shumë diskredituar. E mundur të thuhet, se kjo do të ishte ndonjë hulumtime të mëtejshme serioze shkencore në këtë fushë vetëm të vërtetë patjetër, dhe ndërprerë në fund përgjithmonë. Disa individë të tjerë, atëherë kryesisht për shkak të faktit se mendjet e tyre u transporti çmendur gjendje përveç informatave vetmi që të gjitha qarqet kulture populli punë, me të vërtetë disa modele mjaft primitive krijuar.

 

Fakti që kulture do të përkulem deri në tokë shumë më vonë se ngjarja që ka shkaktuar ai ka shkaktuar është e mundur për të thirrur "mimikës Natyrore". Detaje shumë më tepër në kohën e përafërt dhe rend të ngjarjeve që përfundimisht të çojë në banim (dëmshme, dobësimi) kulture, është vendosur në Kronologjia .

 

Ndonjëherë banim (të dëmshme, dobësimi) e kulture Ndodh në mot të thatë dhe të bukur, çfarë Fermerët do të imagjinojmë si më të mirë për kultivimin e saj. Rreth stuhi, që ishte tashmë në progres Disa javë më parë, askush nuk është në gjendje për të kujtuar atë. Anasjelltas, vetëm pas stuhi, edhe Hollësishme Gjatë inspektimit, kulture bëri duket se ka ndodhur asgjë, dhe nuk bie breshër. Por vetëm Menjëherë pas stuhi kishte qenë tashmë në fakt "të përgatitur" për të madhe banim (të dëmshme, dobësimin) e të paktën dhjetëra metra nga pika ku rrufeja e mbyllur, ndonjëherë shumë më tepër. Bimët ende duken si se sa duket pothuajse asgjë nuk ka ndodhur, shumë ditë pas rrymës elektrike kaluar përmes tyre, ndonjëherë edhe vetëm detyruar vetëm. Edhe në qoftë se kaluar përmes tyre thatësirës dhe sasia e madhe e energjisë elektrike që ata ishin krejtësisht të Menjehere dhe u vra nga se.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë do të thotë, unë trashëguar sëmundjen e alkoolizmit, dhe kam mësuar në fillim për të marrë ndihmë kur unë e nevojshme atë. Unë gjithmonë shkoi te njerëzit që dinte më shumë se unë. L. Minnelli
Koha për veprim është tani. Ajo kurrë nuk është tepër vonë për të bërë diçka.  Antoine de Saint-Exupery

Injoranca nuk është më i mirë se sa njohuri. E. Fermi

z