Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-ujit-sipërfaqe tensioni-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Sipërfaqja e ujit Tensioni
(Përshkrimi hyrëse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Marrëzi merr deri në fillim; Kjo është arsyeja pse ngjarjet janë mësuar të ndodh në mëngjes.  K.Kraus
Një kokëtrashë mësuar është më i madh se një kokëtrashë një injorant. B.Franklin
Një plan i mirë Ekzekutuar dhunë tani është më e mirë se një plan të përsosur javën e ardhshme ekzekutuar.  G.S.Patton

Qarqet kulture , pictures kulture, Sipërfaqja e ujit Tension

PagPh
Motoja: Edhe para se gjeth dobësuar kulture përkulem deri në tokë, pjesërisht Shmangni ato in Kjo për faktin se ata, anojnë pak dhe të fillojnë të prekë një tjetër më shumë. Struktura e tyre do të forcojë pak.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Disa kohë pas dëmit të shkaktuar nga kalimi i dobësimit aktual të uzinës arrin atë nivel dhe bimore fillon të anojnë në njërën anë. Blade, Sidomos pjesa e ulët, është tashmë aq i dobët sa që nuk mund të mbajë ekuilibrin, dhe fillon ngadalë përkulem deri në tokë. Vetëm kërcell kulture, nuk mbështetet nga asnjë tjetër, do relativisht shpejt u shtri në tokë. Sidomos pas dhe Tejkalimi kënd të caktuar kufirin e prirje në tokë, e cila indet e tij tashmë të dobësuar vetëm mbi tokë nuk mund të mbajë efektin e peshës së vet (i energjisë është rritur shumë herë me veprime levë). Tillë një brisk pastaj mund të krejtësisht të përkulet deri në tokë në sekonda, në shumicën e dhjetëra sekonda.

 

Efekti i tensionit sipërfaqe të ujit (aderimin)

është një nga një seri e proceseve të tjera në çdo lak njëri pas tjetrit, e ndjekur pas dobësimit të bimëve nga shkarkimit rrufe në sipërfaqe prej metra katrorë shumë, efekti përfundimisht çon në Bending gjeth në tokë. Sekuenca e tyre është ose do të shqyrtohet më në detaje mbi kronologjinë faqe. Ajo është veprimi i forcave van der Waals, të cilat reflektohen në afërsi të objekteve (që përmban një përqindje të caktuar të lagështisë), ose duke prekur e tyre të drejtpërdrejtë (gjethet, gjeth).

 

Struktura e përkohshme e bimëve propping deri njëri-tjetrin

Në atë moment, bimëve individuale fillojnë prekur me njëri-tjetrin nga buron, gjethet dhe spikes observably Më shumë se më parë. Vetëm ky fakt të thjeshtë për disa kohë Kanalet përkohsisht të kufizojë më tej tilting në tokë. Kjo gjendje do të reflektojnë që mund të cilësohet si një efekt teepee. Immediatelly edhe fillon efekti kryesisht shfaqurit e tensionit sipërfaqe të ujit, që shkakton prekur gjethe dhe gjeth, në sajë të efektit të saj të bashkëngjitni veten me një forcë të matshme, Çfarë nuk do të ndodhë pa përmbajnë ujë. Në afërsi të dhjetat disa një milimetër nga një fletë të jetesës të çdo lagështi bimore arrin 100% të vlerës (si si si çdo pjesë tjetër që përmban ujë të saj), dhe manifeston aderimin rritur për çdo subjekt prekur atë në afërsi të menjëhershme. Dukuri e përsëritur e shumave të larta të ujit në formë të vesë apo bie shi i ndjekur nga tharja madje lë dhe rrjedh mund të ngjitur së bashku pjesërisht, plotësisht që pengon çdo mëvonshëm Tyre banim (të dëmshme, dobësuar). Prandaj modelet shumë të rregullt kulture nuk janë zbuluar. Në disa imazhe rrethit kulture fakt është e mundur për të gjetur një pjesë e zonave në dhe gjendje të ngjashme. Picture 9 korrik 2006, Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montazh

 

 

Fuqia e tensionit sipërfaqe

Forca arrin peshën ekuivalente prej më pak se një miligram për centimetër katror, ​​por nuk janë të prekur njëri-tjetrin dhjetëra miliona gjeth dhe gjethet për hektar, dhe vetëm kjo kapërcejnë ajo do të jetë e nevojshme dhjetëra ekuivalente forcë përdorimin e ton. Se në rastin në pikën, ku dy objekte janë të prekur njëri-tjetrin konstrukt, lagështia është e vendosur jo vetëm si uji që përmban brenda impiantit, por si pika e vesës apo shi, Referuar pushtetin Similar mbajtur së bashku dy objekteve është deri në disa mijë herë më të mëdha. Ky fakt është e mundur për të kryer me anë të një eksperimenti të thjeshtë. Ekzistenca e një force, e cila shpesh veprojnë me bimë si rezultat i aderimin e shkaktuar nga tensioni sipërfaqësor të ujit, dhe të mund të rrinë me njëri-tjetrin, është e mundur për të gjetur në një eksperiment të thjeshtë, si dhe se si të rritet aderimin do Rritja e lagështia.

 

Ashtu si gjethet, kërcejtë dhe veshët mund të bashkëngjitni për çdo sajë të ndërtuar të tjera të veprimit të tensionit sipërfaqe të ujit (van der forcat Waals), kapja e tyre mund të awns edhe elb nga grepa mikroskopike.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Aktori duhet të jetë në gjendje të krijojë universin në pëllëmbë të dorës së tij. Laurence Olivier
Bukuria dhe marrëzia janë banues të vjetra. B.Franklin
Disa njerëz mendojnë se të paturit e gjinjve të mëdha e bën një grua budallaqe. Në fakt, kjo është krejt e kundërta: një grua me zemrat e të mëdha i bën njerëzit trashë. Rita Rudner
z