Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-elektro-FITOPATOLOGJIKE-matje-dhe-statistikat . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Matjet, Statistikat
Qarqet Pri - Elektro-FITOPATOLOGJIKE studion efektin e energjisë elektrike që rrjedh përmes bimëve
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Makinë Site përkthimit

Ajo është aq e këndshme që do të vijnë të gjithë njerëzit më budalla se veten. Ne i duam ata në të njëjtën kohë për të qenë Sat  J.K.Jerome
Të jesh optimist, pasi ju keni marrë gjithçka që dëshironi nuk llogariten. Kin Hubbard
Nëse ne e dinim se çfarë ishte ne ishim duke bërë, ajo nuk do të quhet Research, do ajo?   A.Einstein

Qarqet kulture , pictures kulture, Matjet, Statistikat

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

Paraqitje

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ata që mund të heqë dorë lirinë thelbësore për të marrë një siguri pak përkohshëm meritojnë As guximin as sigurinë.  B.Franklin
Të dy elementet më të zakonshme në univers janë hidrogjeni dhe marrëzi.         H.Ellison
Meshkujt të cilët dëshirojnë të dinë rreth botës duhet të mësojnë në lidhje me atë në detaje të veçanta të tij.    Heraclitus
z