Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-Ripening-anomali . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Anomalitë Ripening
Në çdo rrethi kulture e mundshme të gjeni disa të çrregullt Ripening, bimë, fara përdredhur deformuara
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

Fraza më emocionuese për të dëgjuar në shkencë, ai që shënon zbulime të reja, nuk është "Eureka!" por "Kjo është qesharake. .. '  I.Asimov
Shkenca është antidot i madh për helmin e entuziazmit dhe bestytni.   A.Smith
Të rinjtë mendojnë se njerëzit e vjetër janë budallenj, por pleqtë e dinë të rinjtë janë budallenj. G.Chapman

Qarqet kulture , pictures kulture, anomalive Ripening

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Në çdo rrethi kulture mundshme të gjeni disa të çrregullt Ripening, bimë përdredhur, bimët me spikes, bimë grainless me fara jonormale (deformuara, të vogla, defekte mbirjes). Nuk ka zgjedhje, por për të gjithë hulumtuesit më sot, nëse një kohë të gjatë qarqet kulture Surveyors, ose ndonjë vizitorë të rastit fotografuar Kjo dukuri, nice falënderoj ata për fotot e tyre, diagramet, vlerësimin, dhe u thuaj atyre, që pothuajse pa përjashtim çdo gjë ka qenë e vlerësuar, të paktën Nga pikëpamja statistikore, krejtësisht të padobishme. Është e nevojshme të kuptojë, se numri i farërave të grurit, të prodhuara në vit në botë, është e mundur për të shprehur me numrin 10 18 . Fakti që rastësisht dikush diku gjen disa fara përdredhur, që ata të zgjedhur Selektive pa forma Objektivi i mjaftueshëm i zgjedhjes së rastësishme, fatkeqësisht, vlera shumë shpjeguese nuk ka. Do të ishte më mirë për analizën e subjektit mostër paksa më të statistikisht të rëndësishme, dhe zgjidhni objekte Sidomos Sipas rregullave të rregullt të zgjedhjes së rastësishme.

 

Shtrembërime të rritjes, pas shkarkimeve rrufe

Objektivisht, duhet të pranohet se rritja e pabarazisë, natyrisht, një vend që u godit nga rrufeja, duhet të ndodhë në mënyrë të pashmangshme, dhe gjithashtu me të vërtetë ekziston. Në një masë më të madhe anti faqet e paprekur. Vendet paprekurve nga ungjilli, natyrisht, nuk janë gjithashtu, në një masë më të vogël. Numri total i bimëve misri tek 1 kilometër katror është rreth një miliard (10 9 ), dhe numri i kokrrave që janë në këtë kilometër katror maturuar, është rreth 20 miliardë.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Shkenca në botën moderne ka përdor shumë, përdorimi i saj kryesor, duke iu referuar: të sigurojë atë me fjalë të gjata për të mbuluar gabimet e pasur.  G.K.Chesterton
Drejtë dhe e gabuar janë fjalë. Ajo që ka rëndësi është ajo që ju bëni.
Imagjinata është çelësi për tekstet e mia. Pjesa tjetër është pikturuar me një science fiction pak.     Jimi Hendrix
z