Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-per-agriculturists . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Agriculturists dashur!
Disa këshilla për të gjithë fermerët, si të merren në të ardhmen me qarqet kulture, gjendet në fushat e tyre
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Elb të mirë, birrë, birrë, fabrikë birre, pirja.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Vetëm dy gjëra janë të pafundme, universi dhe budallallëku njerëzor, dhe unë nuk jam i sigurt në lidhje me ish.           A.Einstein
Bota është në duart tuaja, tani e përdorin atë. Phil Collins
Nëse ka ndonjë gjë një shërbëtor publik urren të bëjë diçka kjo është për publikun.              Kin Hubbard

Qarqet Pri dalin

që njerëzimi ekziston

PagPh
Edhe pse në kohët më të hershme, sigurisht jo aq sa sot. Nuk ka pasur edhe në botë si shumë fusha, as njerëzore e as kulture. Masë të vogël do të ndodhë në kohët e lashta, beed disa mesazhe.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Lajm i mirë (nga Profesor Farnsworth) për agriculturists.

Jo vetëm për ta, por për edhe sherifėt, policëve dhe çdo njerëz të tjerë të interesuar.

 

Lajme më interesante për fermerët, agriculturists dhe çdo specialistë të tjerë bimore:

 

 

Qartë larg të gjitha hayforks tuaja, pop-armë, armët, revolverë, Colts, thika dhe çdo armë të tjera, ju kurrë nuk do të duhet që ajo të dënojë apo të përzënë larg çdo rrethi i krijuesit.

 

Se arsyeja është e thjeshtë - ata kurrë nuk kanë ekzistuar (Rrethi Pri--marrësit).

 

Birrë të mirë, fabrikë birre, birrë, uiski, pirja, elb.

 

Një që me të vërtetë që ka krijuar modele, ju kurrë nuk do të merrni kapur, krejt e kundërta. Kjo është me të vërtetë mirë për të mbajtur prej tij, si dhe të jetë e mundur. Ata ishin stuhitë vetëtima Gjegjësisht, të cilat mund të ndodhin edhe Disa javë para se të dalë dhe modelet.

 

Me të vërtetë, askush (asnjë person real) do të vijnë për të bërë ndonjë shifrat në fushat tuaja.

 

Dhe nëse Ai do (Kjo arsyeja e vërtetë), e bëj me ngut në kishë dhe falënderojmë shumë për Perëndinë, që ju nuk e keni takuar atë atje, "në kohë". Kjo Shkaqet e vërteta të bërë shifrat në fushat e tua ishin vetëm vetëtima Gjatë stuhi. Ndoshta edhe dhe bolts nga blu. As era edhe shi. Të dyja këto simbole janë të shënuara në Shkaqet e krijimit të paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zona kulture pjesë vetëm shumë pak. Në qoftë se nuk ishin për shkak rrënjë, shkarkimin rrufe, nuk do të jetë atje në fushat e gjithë bota do të jetë depozituar ` (dëmtuara, dobësuan) pothuajse asgjë. Breshër vetëm efekte të ngjashme mund të shkaktojë, por shumë më keq - se pas kulture është shkatërruar plotësisht. Pri paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) pas shkarkimit rrufeja ende mund të shërohen shumë shpesh të mjaftueshme në mënyrë që është e mundur për të korrjes. Vlerësim (për të qenë të saktë) në botë përshëndet shkaku vetëm rreth 1/1000 e një përqindje e kulture dëmtuar, në krahasim me zonat që janë në vit të parashtruara `duhet të jenë (të dëmtuar, i dobësuar) nga rrufeja.

 

Një nga fakti më interesant (edhe mahnitshme) është se stuhi dhe vetëtima u shfaq kryesisht shumë ditë, edhe javë përpara, pasi shifrat e vërtetë u bë i dukshëm. Diku dy muaj më shumë.

 

foto blesk, krávy

 

Pas takimit ndonjë të vërtetë që shkaku i vërtetë me ndonjë person (për shembull çdo rrethi budalla-krijues) do të ketë një nevojë e një veprimi të disa Men në të zeza (makina) në fushën tuaj, që ndihmojnë të pastër dhe vendi nga gërmadha tyre. Në rrugën e takimit me kafshët tuaja (dhe Rrufeja), ju do të duhet një ndihmë e bërë punëtorë bimore. (foto)

 

Doug dhe Dave? Dhe disa të tjera "declarators"? Oh, mallkuar.

 

Se z Allzheimer me thatësira dhe budalla, djali i keq, si dhe në bashkëpunim me z dehur ...

 

Birrë të mirë, pirja, birrë, elb, fabrikë birre, uiski.

 

Mos korrjes ndonjë qarqet kulture pjekur para. Puna Absolute panevojshme. Kjo u bë kulture rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) si ndonjë tjetër do të jetë i paraqitur ` (dëmtuara, dobësuan) kulture në botë, por vetëm në sajë të rrethanave shumë anormal, herë nga Miliona shumë raste të tjera, ka bërë një figurë simetrike.

 

Se arsyeja ishin të mëdha mekanike dhe elektromagnetike, elektrostatikë edhe rezonancën dhe interferenca në mes bulonave, bimët dhe sipërfaqes së Tokës. Një model i thjeshtë i bërë rreth në materiale grimcuar nga një seri të shkurtër shkarkimeve Disa shkëndijë ekuivalente është e mundur për të parë këtu . Vetëm një zgjidhje shumë approximative, por në gjendje të shpjegojë se forcat mekanike të ndonjë propagandon shkarkimeve vertikale në qarqet (kjo është shpërthenin valë dhe presion). Kjo vlen edhe për valët elektromagnetike. Por në fushat e tua nuk do të bëhet dëmtimi mekanik (kryesisht), dëme shumë më të vërtetë elektrike -, elektrolizë ngrohje, avullit dhe gazrat presioni, çdo gjë bëhet me induksion elektrik klasik në bimë, në ndryshimet e para vetëm microscopics, absolutisht të padukshme për syrin, edhe Nëse bimët janë dëmtuar keq ose vdekur.

 

Kjo kulture do të përpiqet të qëndrojë deri pas disa ditësh (duke përdorur nyjet), dhe në shumicën e rasteve

 

do sukses në (të dobishme për korrje). Do pjekur si ndonjë tjetër do të jetë i paraqitur ` (dëmtuara, dobësuan) kulture,

 

vetëm pak më vonë.

 

Gjithashtu është e mundur, që në bimë thatësirës dëmtuara bë Ah dëmet phytopathological mesme - insektet, viruset, bakteret, myk, kërpudhave. Mbani në, të kujdeset, nuk ka nevojë për të përdorur mjaft e kimikateve, zonat e dëmtuara rëndë të bimëve kulture apo jo të korrjes, çan atë nën. (Ju e dini se, infos thatë janë vendosur në objektin tuaj kohë letërsisë specializuara shumë)

 

Kjo u bë kulture paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) si ndonjë tjetër do të jetë i paraqitur ` (dëmtuara, dobësuan) kulture në botë, por vetëm në sajë të rrethanave shumë anormal, pasi nga miliona, ka bërë një figurë simetrike.

 

Kjo kulture do tabaka për të qëndruar pas disa ditësh, dhe në shumicën e rasteve do të bëjë (të dobishme për korrje). Do pjekur si ndonjë tjetër do të jetë i paraqitur ` (dëmtuara, dobësuan) kulture, vetëm disa ditë më vonë. Dëmtuar ose bimëve kulture (nëse ka) të mos korrjes, çan atë nën.

 

Vitin e ardhshëm - korrjes mirë.

 

Pirja e mirë, elb, malt, fabrikë birre, birrë, uiski.

 

Pa marrë parasysh, kohë më të gjatë nga tani, interesi pak e askujt në ato shifra. Sidomos pas paralajmërimit . Ndoshta absolute asnjë interes të ri pas kësaj.

 

Ndoshta, më mirë për ju, vizitorët sot do të kenë frikë nga ndonjë vizituar ndonjë qarqet kulture kudo.

 

Ata do të jenë të frikësuar nga-mut që në çdo kohë në të ardhmen.

 

Shumë faleminderit për interesin tuaj.

 

Juaj Njeriu në B & W , tani punon si deufoizer, desaucerizer dhe dealienizer, too.

 

James Blond

 

Gjithashtu specialist në Alien-Rats likuidim.

 

 

 

Duket të kaluarën

Thjesht nuk ishin gati për karakteristikat e vëzhguara përzgjedhura, shqyrtuar e as fotografuar. Më herët në shekuj nuk ishte rogallists gati sa më shumë dhe pronarët aeroplan dje. Si dhe pronarët e kamera. Në mesin e shekullit të 19-të ishin duke ecur nëpër qarkun bota e pronarëve të para të aparatit Daguerre. Por ata ishin të interesuar shumë në shumë gjëra të tjera, se sa qarqet kulture. Por nëse pas gjithë u Recorded, me një probabilitet lartë Relativisht u Recorded në formën e pikturës ndodhin dhe të dhënat si ilustrimet e disa civilizime. Vetëm ky fakt ende nuk është Revealed. Të dhënat e qytetërimeve të lashta janë të hapura për studiuesit e sotme gjithnjë e më shumë. Edhe disa imazhe të rëndësishme të kulturave të lashta mund të nxirret nga modelet në drithëra, e thatë dhe Yin Yang - simbol, ose disa figura të lashta Mayan. Në ato ditë ishin sigurisht trajtohet si një vepër e Perëndisë, dhe ata u trajtuan siç duhet. Si paradoks madhe është e mundur për të marrë në konsideratë faktin se ajo nuk është e pamundur Qytetërimeve të lashtë që disa madje mund të arrijnë të kuptojnë se modelet e kulture janë formuar pas shkarkimin e rrufe. Por atëherë nuk ka nevojë për këtë fakt në asnjë mënyrë të eksplorojë më tej atë dhe të zhvillojnë edhe më tej për t'u marrë me të, për shkak se të dyja shkarkimi i rrufesë, kështu që forma të krijuara nga të gjithë ata konsiderohen si një vepër e Perëndisë. Qasja e tyre për to mund të jenë në të dy rastet shumë të ngjashme dhe nuk nevojë për ndonjë përpunuar ose regjistroni faktin se një mund të lindin në lidhje me tjetrin, ose për shkak se autori ishte për ta in dyja rastet një dhe e njëjtë - dhe zot Zeus Zeusi ekuivalentet, dhe konsideratat Similar Ata e pritura nga të gjithë ata që do të merret me përshkrimet e tyre në të ardhmen. Prandaj ajo është shumë e mundshme që në rastin e civilizimeve më të përparuara të lashtë do të jetë çdo imazh Kjo mund të jetë mjaft modele të sakta riprodhim gjetura në kulture, e kombinuar me përfaqësimin e Perëndisë më të lartë ose perëndi. Nëse ata e kuptuan se modelet janë formuar nga shkarkimet rrufe apo jo. Nëse të gjithë që dy struktura janë konsideruar si një vepër e Perëndisë, kjo është pothuajse e njëjtë. Kjo është edhe mundur të thuhet se ajo ishte shumë më mirë se të menduarit e sotme njerëzimit, edhe në qoftë se ata nuk e kanë kuptuar ndërlidhjet e tyre. Nuk ka ende Rrufeja shumë më i drejtpërdrejtë Supozimi - Perëndia, qarqet kulture - Perëndia, temperatura e sotme si derivim njerëzimit mundimshëm e rrufesë - natyra, qarqet kulture - qytetarët e huaj. Nga rruga, ajo do të jetë e mundur të jetë në fund të fundit, ata që me të vërtetë vetëtima Prodhuar nga të huajt? Do të kishte qenë e nevojshme për të kërkuar zotërinjve Njeriut dhe Rakov profesorë nga Universiteti i Floridës ( www.ufl.edu ), por ata do të të dy të vërtetë e vështirë për të rënë dakord me diçka si kjo. Në çdo tezë, botim Cilat ishin dy "gurus" Shkenca shkarkon Botërore rrufe shkruar, rreth huajve nuk janë edhe ndonjë përmendje, jo një badiava, edhe në qoftë se ata shkroi rreth shkarkimeve për shembull në Venus ose Jupiteri.

 

 

Si të merren me qarqet kulture sot

jo tepër. Ata nuk janë prodhuar nga ndonjë inteligjente, çmendur dhe pleqërishte hartuesve të rrethit gjysmë, apo huajt (edhe gjysmë inteligjente, çmendur dhe pleqërishte). Për ekzistencën e tyre nuk është që të jetë i zemëruar me atë për të gjithë se edhe ndjekjen apo ndëshkuar. Kulture në ndonjë modelet e rregullt është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuar, i dobësuar) për arsye shumë të njëjtë e cila shkaktoi dëmtimin dhe strehim kudo (dëmtimi, dobësimin) e kulture në botë. Kushdo që me ndonjë model Encounters në kulture, edhe në qoftë se ata nuk kanë treguar ndonjë shenjë të rregullshmërisë, dhe Kush takohet me ndonjë rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar) kudo në botë, vetëm mund të përgëzojmë veten se nuk ishte pikërisht në atë vend pikërisht në Kur ishte koha e vërtetë se nuk ka model konkret Origjinën (Recorded, ekspozuar). Absolutisht nuk ka rëndësi nëse rregullisht rastësisht plotë simetrike ose të parregullt.

 

Nëse, pavarësisht se të gjithë dikush do të vazhdojnë të thonë se disa modele në fusha kulture janë prodhuar prej tij, ajo është në asnjë mënyrë e nevojshme të përgënjeshtroj atë. Nuk ka zgjedhje por vetëm të uroj atij fat të mirë, që kurrë nuk ka takuar në fushë me se një në Kush shifrat kulture të vërtetë prodhohet në fakt. Ndoshta do të jetë vendi më i mirë një individ të thatë në një Instituti (Madhouse) janë atë që shumë rreth botës, dhe ku janë për qëllime të ruajtjes dhe strehimin e strukturave të ngjashme me të pajisura siç duhet.

 

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Socializmi është një filozofi e dështimit, kredo e injorancës, dhe ungjilli i zilisë, virtyt thelb saj është ndarja e barabartë e mjerimit. W.Churchill
Shpesh marrëzi shpëton një njeri nga do i çmendur. O.W.Holmes
Unë mund të jetë i dehur, Miss, por në mëngjes do të jem i matur dhe ju do të jenë ende shëmtuar.   W.Churchill
z