Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-dobësimi-e-rrjedh-efekt . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Efekti i dobësuar buron
Immediatelly pas gjinjve Rrufeja ka Miliona gjeth kulture prekur nga të energjisë elektrike
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Birrë të mirë, elb, fabrikë birre, malt, pirja.

Një portret i fotografuar me një procedurë të hershme të mirë, që ishte aq i përsosur një lloj i fotografisë siç ishte bërë ndonjëherë. Edward Steichen
Një gjen ndonjëherë atë që nuk është në kërkim për të. A.Fleming
Në fushat e fatit vëzhgimit favorizon vetëm mendjen e përgatitur. L.Pasteur

Qarqet Pri , shifra Pri, duke dobësuar Effect rrjedh

PagPh
Moto: Dobësimi i rrjedh para banim (Bending rrjedh në sipërfaqen e tokës), mund të zgjasë për disa javë

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Paraqitje

Immediatelly pas gjinjve Rrufeja ka dalë Miliona gjeth kulture (ose ndonjë bimë të tjera, sasia në varësi të dendësisë mbjellëse) prekura nga një të madhe të shumës së energjisë elektrike. Ata mund të jenë shumë të konsiderueshme dëmtuar, shumë prej tyre aq shumë, që shumë e pashmangshme dhe vdesin pas kohe të caktuar, por që nga fillimi, nuk ka pothuajse absolute e pamundur Vëzhgoni diçka të tillë. Të gjitha bimët e tilla janë disa orë, në disa raste Disa ditë apo më gjatë, mjaft indistinguishably nga bimët dhe e paprekur plotësisht të shëndetshëm. Edhe shumë bimë, me të vërtetë Menjëherë pas rrufe vdiq, Disa ditë janë mjaft indistinguishably nga ajo paprekura dhe të shëndetshme.

 

Pirja e mirë, birrë, birrë, uiski, elb, fabrikë birre.

 

Efekti i dobësuar buron

(Përfshirë gjethe dhe bimët në tërësi, sigurisht)

Efekti u emërua vetëm si rrjedh dobësuar thjeshtuara, sepse rrjedh janë vetëm Bending terren, por efekti i dobësimit ndikon bimore e tërë. Ai e lë, për shembull, dhe shumë më tepër herët lehtë dukshme. Por në shumicën e rasteve janë Pasojat konstatuara pas sa cmpletely paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar). Në bimë të veçanta, edhe pasojat e tyre grupe mund të vërehen shumë më herët, vetëm në sajë të venitur Leafs. Natyrisht varet nga lloji i bimës. Kjo dukuri është e vëzhgueshme shumë e mirë kryesisht në elbi. Nuk është edhe e mundur të vrojtohet një tjetër efekt, spikes shumë herët të prirur. Vesh elb, si dhe me drithëra të tjera Gjatë Ripening kthehet në 180 ° nga pozicioni fillestar vertikalisht drejt deri në krejtësisht poshtë. Përçueshmëri elektrike aktuale përmes bimëve në mënyrë të konsiderueshme përshpejton këtë proces. Kjo është për shkak të strukturës së dobët mekanike e kashtë elbi, në krahasim me drithëra të tjera. Gjithashtu rrafshim (të dëmshme, dobësimi) reziston më pak të dukshme. 

 

Sa për qarqet kulture, janë pothuajse pa përjashtim regjistruar pas plotë banim (të dëmshme, dobësimi). Në disa raste (duke përfshirë një në 2011 - elbi) janë raportuar qarqet kulture në fazën Kur bimët ose shumica e tyre nuk ishin të shtrirë në tokë, ka qenë vetëm gjethet, venitur dhe një tjetër pozita e veshit (këndi Larger në tokë) . Vëzhguesit as nuk mërzit për të komentuar mbi këtë fakt.

 

Malt të mirë, pirja, birrë, fabrikë birre, uiski, elbi.

 

Kulture Elb kundër karakteristika të tjera një herë më shumë një pronë shumë interesant, observability shumë i mirë i ndryshim në kënd të veshit në tokë në grupe të ndryshme të bimëve në një fushë, ajo është shumë e dukshme në ngjyrën Kur shihni ose fotografuar nga një distancë edhe dhe një pamje ajrore. Për shembull, Ndërsa dhunimi është karakterizuar nga një periudhë e kontrast të lartë - Përafërsisht lulëzimi i vetëm dy javë, elb karakterizohet me ngjyra shumë të rëndësishëm në kontrast nga pothuajse të plotë shkon deri në korrje. Shumë të ndjeshme të gjitha fazat ndryshojnë nga njëri-të tjera - para dhe pas plot shkon, para, gjatë dhe pas lulëzuar dhe vazhdoi të ofrojë një kontraste të mëdha ngjyra dhe ndryshimet, si dhe të gjitha pozicionet kënd e veshit. Në rastin e kënd veshit mund të luajnë mbi fenomenin e një ndërhyrje të lehta të ngjyrave të ndryshme, në varësi të këndit të awns, fusha është në fakt kështu disa karakteristika të përzgjedhura, vepron si një zbërthim i pakëndshëm, të përdorura për të përhapur dritën në spektrin ngjyra . ( foto makro e mikro, awns, i bezdisshëm ) përshkruhet në të gjitha rastet dallimet janë shumë të dukshme në të dy vëzhgimin dhe fotografuar nga një distancë dhe nga lart. Fushat elb, ka të ngjarë të shfaqet si një nga më të përdorshme për drithëra cropmarks vëzhgimeve në arkeologëve ajrit. Në shumicën e fotografive ajrore është edhe Possible Theme dalluar në mënyrë të sigurtë nga të tjerët.

 

Birrë të mirë, elb, birrë, pirja dhe uiski birre.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Më të rrezikshme janë vërtetat pavërtetave shtrembëruar pak. GCLichtenberg
Kufiri vetëm për ndikimin tuaj është imagjinatën tuaj dhe angazhim. T.Robbins
Ka dy mënyra për të jetuar: ju mund të jetojnë si në qoftë se asgjë nuk është një mrekulli, ju mund të jetojnë si në qoftë se çdo gjë është një mrekulli.  A.Einstein
z