Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuara-nga-rrufeja-fulgurites . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Qarqet Pri - Fulgurites
Një nga fiziko - kimike Shkarkimi Rrufeja shenjat janë Fulgurites, rërë intensive ngrohjes remelted
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

Fjalët më të tmerrshme në gjuhën angleze janë: Unë jam nga qeveria dhe unë jam këtu për të ndihmuar.    Ronald Reagan
Nëse jeni lutur për shi, mos u habitni nëse ju jeni goditur nga rrufeja.           D.Cannon
Tatimi është vetëm një mënyrë të sofistikuar të kërkuar para me menaces.         T.Pratchett

Qarqet kulture , pictures kulture, Rrufeja - Fulgurites

PagPh

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Fulgurites

Fulgurites në faqet qarqet kulture nuk ka qenë kurrë i zbuluar kryesisht për shkak se askush nuk ishte në kërkim për Theme Theme atje. Kjo është për shkak se kjo do të ishte rasti nevojë për pak "gërmoj në tokë", nëse ata nuk janë kërkuar në shkretëtirë. Për të zbuluar Ata mund të presin atje për Easily Disa mijë vjet, askush nuk do Them plugut në parmendë dhe as jashtë, Ata janë vetëm përzierjen në një erë swirling vazhdimisht dunat. Por për shkak fulgurites nuk do të shpëtojnë nga fushat kudo, kërkuesit mund të shkoni për ato me lehtësi pas korrjes, nëse Farmer Z. do të lejojë. Ndërsa Fermerët që ndoshta do të doja të uroj edhe çështjen e tërë e qarqet kulture mister një herë dhe për të gjithë të marrë atë gjatë me të, kështu që ndoshta shqytar Ndoshta disa fermer do të lejojë para se të fillonte punën për vjeshtë dhe ndërsa gërmimi në tokë. Ajo do të jetë me të vërtetë të vërtetë mjaft të ngjashme, si ajo mundëson punën e arkeologëve në vend. Disa nga modelet pikërisht me strukturat arkeologjike në bodrumin e vërtetë mund të jetë e lidhur, dhe me të vërtetë shumë, dhe jo që jo (shih).

 

Një rregull e mundshme që ndoshta nuk them edhe askush sepse nuk ka nevojë. Ku askush kurrë nuk ishte në kërkim për asgjë, asnjëherë nuk mund të gjejnë asgjë As. Fulgurites askush nuk ka qenë ndonjëherë në kërkim për ata në vendet ku qarqet kulture shfaq. Do të duhet të jetë pak të vërtetë do nëntokësore. Por kjo nuk mund të jetë punë aq e vështirë. Do të jetë e mjaftueshme për t'u përqëndruar në vendet ku ka një "vrimë për pin," dhe do të shikojnë pak poshtë atë.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Betohem në jetën time, që Certifikata e lindjes e Obamës, publikuar në faqen e internetit të Shtëpisë së Bardhë, nuk është e rreme, dhe kitarë havajane Kjo është e lejuar zyrtarisht të shërbejë si civile lokale në Hawaii, si emrin tim ishte Pitrys. CIA Director
Ai është i cili duket flash, Thunderbolt do të ndjekë. Voltaire
z