Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-fizikës . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - Fizikë
(Përshkrimi hyrëse)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Është e vështirë të imagjinohet një mënyrë më budalla ose më e rrezikshme e marrjes së vendimeve, duke vënë sesa ato vendime në duart e njerëzve të cilët paguajnë asnjë çmim për të qenë i gabuar.  T.Sowell
Gomarllëk është një talent për keqkuptimi. E.A.Poe
Një gjen ndonjëherë atë që nuk është në kërkim për të.        A.Fleming

Qarqet kulture , pictures kulture, ndikimet fizike

PagPh
qarqet kulture: Ndikimi i fizikës në humanization e majmunëve (forma e modeleve)

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fizikë

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper. Si në kundërshtim me një eksperimente shumë të njohur shkollore, të krijuara nga një mësues në një laborator të shkollës, ku rrymat maksimale janë 20 deri në 30 Amper. Demonstrojnë se forma e electromagnetics linjat e forcës në pluhur ose hekur tallash metali.

 

Një bazë, shpjegim i shkurtër për linjat rrufe të forcës, nën mundur të gjejnë gjuhën tryezë.

 

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Nëse një shkencëtar i moshuar, por i shquar thotë diçka është e mundur kjo, Sigurisht ai është pothuajse e drejtë, por në qoftë se ai thotë se kjo është e pamundur, ai është shumë i gabuar ndoshta.  A.C.Clarke
Shkenca është analiza spektrale. Arti është sintezë të lehta. K.Kraus
Burrat nuk janë ndëshkuar për mëkatet e tyre për të, por nga ata. Kin Hubbard
z